Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

oi vėl ta įdomioji tema apie kainas. nėra čia ką praktiškai ir diskutuoti wink.gif
Man visiškai vienodai kokios kainos. gali kad ir dykai atidavinėti smile.gif galų gale kai dauguma papuošalų vienodi, tarp savęs nesiskiriantys - vienintelis būdas patraukti pirkėją - pigumas wink.gif
nuvėlusi pirmas pirštines pagalvojau, kad Diva mažai ima, bet.....pvz tokia kaip aš tikriausiai daugiau ir nemokėčiau, nes tiesiog galėčiau pasidaryti jas pati wink.gif ta prasme lyg ir mažai prašo, bet iš kitos pusės pati tikriausiai daugiau irgi neimčiau. nes....yra labai daug tų nes wink.gif

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 21, 10:11)
na veltinio virusas greitai plinta...  biggrin.gif  bet manu, kad virusas ne VELIMO, o VELTINIO....  biggrin.gif žmonėms patinka darbai, tačiau pats procesas toli gražu ne kiekvienam prie širdies.... todėl galime būti ramios...poreikis didės, o tai darančiųjų mažės...  lotuliukas.gif

sakai poreikis didės...o aš kažkaip nemanau g.gif man čia panašu į madą labiau.... be to Lietuvoj, o konkrečiai Vilniuj tuoj visos apsirūpins, o kiek tu jų prisipirksi? bet gal aš klystu irnesakyk.gif

dėl meetuko, jei ir būsiu, tikrai be vaiko, bet kažkaip tinginys viršų ima jau gerą savaitę hihihi.gif
Atsakyti
be abejo.... poreikis didės tik tai kurį laiką, nes kaip ir pati sakei čia tik mada.... po to žmonės galbūt pamėgs mezgimą ar dar ką....
Atsakyti
Turiu viena pastebejima apie veltinio pateikima kai kuriose prekybos vietose: papuosalai sukrauti taip, kad dingsta visas ju grozis. Buvau vakar vienoj siam forume aptarinetoj parduotuvelej ir pasigedau galimybes greit pastebeti norimos spalvos ar fomos daikta. Karoliai kabo kaip maksimoj, visi vienoj kruvoj verysad.gif. Skirtumas tas, kad maximoj gali pasirausti, o cia noredamas rasti megstama spalva turi ilgai vepsoti i vitrina, kol ka nors dominancio iziuri.
Siulyciau kaip nors surusiuoti, nes dabar viskas, ka pamenu is parduotuves - kruva spalvotu burbulu. Nei vieno is velto daikto negaliu ivardinti kaip padariusio ispudi. Isskyrus Doseth darbus, kurie be to, kad aiskiai issiskiria kokybe ir originalumu, turi atskira kampa.
Atsiprasau, jei astrokai pasisakiau, bet tiesa sakant, nusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 21, 10:38)
oi vėl ta įdomioji tema apie kainas. nėra čia ką praktiškai ir diskutuoti wink.gif
Man visiškai vienodai kokios kainos. gali kad ir dykai atidavinėti smile.gif galų gale kai dauguma papuošalų vienodi, tarp savęs nesiskiriantys - vienintelis būdas patraukti pirkėją - pigumas wink.gif
nuvėlusi pirmas pirštines pagalvojau, kad Diva mažai ima, bet.....pvz tokia kaip aš tikriausiai daugiau ir nemokėčiau, nes tiesiog galėčiau pasidaryti jas pati wink.gif ta prasme lyg ir mažai prašo, bet iš kitos pusės pati tikriausiai daugiau irgi neimčiau. nes....yra labai daug tų nes wink.gif
sakai poreikis didės...o aš kažkaip nemanau  g.gif  man čia panašu į madą labiau.... be to Lietuvoj, o konkrečiai Vilniuj tuoj visos apsirūpins, o kiek tu jų prisipirksi? bet gal aš klystu irnesakyk.gif
dėl meetuko, jei ir būsiu, tikrai be vaiko, bet kažkaip tinginys viršų ima jau gerą savaitę hihihi.gif

O as manau, kad yra ka diskutuoti ir tokia tema neissisems.
O taip yra daug tokiu, kurioms tik nes, o gal ir nemokesiu. Viena moterele i akis isreze, kad tokiu niekalu niekada nepirks ir nei lito nemoketu, o geriau nueis i turgu ir nusipirks blizguciu, bet kaip sakoma, kad lazda turi du galus. Taip buvo ir jai. Po keliu menesiu prisireike ir dirzu pasiuvinetu karoliukais ir segiu ir karoliu, nes uzsimane kazko orginalaus.
Ir kas gali sau leisti toki malonuma, tai tikrai nusipirke vienus karolius, pirks ir dar kitus ir vienais neapsiribos. Cia kazkuri minejo, kad tai papuosalai ir juos reiketu karts nuo karto pasikeisti. Ir manau, kad dar yra grupe zmoniu, kuriems nesvarbu is kokiu medziagu padaryta ir jie net nenutuokia nieko apie naudojamas medziagas. Tikslas-tureti ir nesvarbu ka.

Ir apie pateikima. Man baisu, kai tokius rankdarbius nesioja po visas istaigas ir issitraukia kai kojines ir siulo. Iskart dingsta daikto tikroji verte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 21 sausio 2007 - 10:56
QUOTE(larina @ 2007 01 21, 10:53)
O as manau, kad yra ka diskutuoti ir tokia tema neissisems.

Ir apie pateikima. Man baisu, kai tokius rankdarbius nesioja po visas istaigas ir issitraukia kai kojines ir siulo. Iskart dingsta daikto tikroji verte.

nu tai diskutuot aišku, kad galima be galo be krašto, bet kas iš to?
kažkaip sudievinams tas veltinis g.gif čia juk nuo žmogaus priklauso - kaip kas sugeba, kas nešioja, kas forumuose, kas galerijose, kas mugėse, kas gariūnuose. gi nebus taip kad veltiniam - tik mugės ir galerijos. ir kainų sutartinių nebus. juk keikviena įkainuoja savaip - pagal savs priežastis ir norus smile.gif
čia man labai panašu į situaciją kai 7 gavęs studentas pyksta ant kito kuris nusirašė ir gavo 9.
jei tai, kuri nešioja-taip norisi, tegu nešioja. aš savų niekada nenešiosiu, gatvėse nestovėsiu, bet ką kiti su savais daro, man širdies neskauda....kažkas po darbovietes knygas nešioja, rūbus, net maistą - tai tipo juos nuvalkioja g.gif
kam reikės išskirtinumo, iš nešiotojų nepirks, kam reikia pigumo ir bet ko, svarbu iš veltinio, į galerijas tikrai neis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 21 sausio 2007 - 11:07
Oi, ir vėl kažkaip krypsta ginčų link.... ax.gif
"Forto dvare" 15 val. užsakytas stalas apačioje, prie žaidimų aikštelės mano vardu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne niko, o mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
taip ir sakyt? uzsakytas stalas "mano vardu" laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 21, 12:17)
taip ir sakyt? uzsakytas stalas "mano vardu" laugh.gif laugh.gif

aha lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 21, 12:22)

Tai gal rasit, kur???
KAm reiia, ir vardą pranešiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2007 01 21, 09:48)
o cia kuriam forte meeta organizuojat? siandien 15val? ane?
mazokai susirinks, man regis...  g.gif

Jeigu ir tu ateisi- tai mūsų jau bus daugiau lotuliukas.gif

QUOTE(linada @ 2007 01 21, 10:38)

Koks tinginys? Koks tinginys? Atbėk ir viskas drinks_cheers.gif

QUOTE(Gidija @ 2007 01 21, 10:53)
Turiu viena pastebejima apie veltinio pateikima kai kuriose prekybos vietose: papuosalai sukrauti taip, kad dingsta visas ju grozis. Buvau vakar vienoj siam forume aptarinetoj parduotuvelej ir pasigedau galimybes greit pastebeti norimos spalvos ar fomos daikta. Karoliai kabo kaip maksimoj, visi vienoj kruvoj  verysad.gif. Skirtumas tas, kad maximoj gali pasirausti, o cia noredamas rasti megstama spalva turi ilgai vepsoti i vitrina, kol ka nors dominancio iziuri.
Siulyciau kaip nors surusiuoti, nes dabar viskas, ka pamenu is parduotuves - kruva spalvotu burbulu. Nei vieno is velto daikto negaliu ivardinti kaip padariusio ispudi. Isskyrus Doseth darbus, kurie be to, kad aiskiai issiskiria kokybe ir originalumu, turi atskira kampa.
Atsiprasau, jei astrokai pasisakiau, bet tiesa sakant, nusivyliau.

O kokioj čia parduotuvėlėj matei?

Aš irgi atbėgsiu į meetuką, jei vyras iki to laiko spės grįžt ir vaikus padabot.Paliksiu abu namie, nes norisi ir vienai kur išeiti, nes ir taip tik sergantys vaikai,namai, zirzalai ir vėl viskas iš pradžių.Kažkaip jau išsiveržt iš viso to norisi doh.gif
Ateikit panos, netingėkit, ką čia raštu apie kainas diskutuoti,gyvai-smagiau biggrin.gif
Atsakyti
sakiau gal vėlykom nuvelsiu ir daugiau wink.gif iš funkcionalu ir gražu, ir baisiausiais tuos ragiukus rūpėjo pabandyti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 21, 11:27)
aha lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Tai gal rasit, kur???
KAm reiia, ir vardą pranešiu mirksiukas.gif

tai gal pranesk smile.gif gyvai is zadanciu dalyvaut nei vienos nesu macius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2007 01 21, 11:37)
sakiau gal vėlykom nuvelsiu ir daugiau wink.gif iš funkcionalu ir gražu, ir baisiausiais tuos ragiukus rūpėjo pabandyti biggrin.gif

ir kaip miela! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 01 21, 11:58)
ir kaip miela! thumbup.gif  thumbup.gif

smile.gif ir sakau vaikam atrakcija kad vėlykų bobutė taip kiaušinius paslėpusi paliko wink.gif
Atsakyti