QUOTE(JulieTa @ 2007 01 21, 09:48)
o cia kuriam forte meeta organizuojat? siandien 15val? ane?
mazokai susirinks, man regis...
Jeigu ir tu ateisi- tai mūsų jau bus daugiau
QUOTE(linada @ 2007 01 21, 10:38)
dėl meetuko, jei ir būsiu, tikrai be vaiko, bet kažkaip tinginys viršų ima jau gerą savaitę
Koks tinginys? Koks tinginys? Atbėk ir viskas
QUOTE(Gidija @ 2007 01 21, 10:53)
Turiu viena pastebejima apie veltinio pateikima kai kuriose prekybos vietose: papuosalai sukrauti taip, kad dingsta visas ju grozis. Buvau vakar vienoj siam forume aptarinetoj parduotuvelej ir pasigedau galimybes greit pastebeti norimos spalvos ar fomos daikta. Karoliai kabo kaip maksimoj, visi vienoj kruvoj
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
. Skirtumas tas, kad maximoj gali pasirausti, o cia noredamas rasti megstama spalva turi ilgai vepsoti i vitrina, kol ka nors dominancio iziuri.
Siulyciau kaip nors surusiuoti, nes dabar viskas, ka pamenu is parduotuves - kruva spalvotu burbulu. Nei vieno is velto daikto negaliu ivardinti kaip padariusio ispudi. Isskyrus Doseth darbus, kurie be to, kad aiskiai issiskiria kokybe ir originalumu, turi atskira kampa.
Atsiprasau, jei astrokai pasisakiau, bet tiesa sakant, nusivyliau.
O kokioj čia parduotuvėlėj matei?
Aš irgi atbėgsiu į meetuką, jei vyras iki to laiko spės grįžt ir vaikus padabot.Paliksiu abu namie, nes norisi ir vienai kur išeiti, nes ir taip tik sergantys vaikai,namai, zirzalai ir vėl viskas iš pradžių.Kažkaip jau išsiveržt iš viso to norisi
Ateikit panos, netingėkit, ką čia raštu apie kainas diskutuoti,gyvai-smagiau