Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(larina @ 2007 01 21, 09:09)

Tai kas nors apie saliu kainas parasys? 4u.gif

As galiu parasyti tik apie karoliu kainas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 21, 10:45)
Doseth jau kitas reikalas.... juk žmogus iš šio užsiėmimo gyvena... be to juk ji investavo 
į vėlimą daug pinigų... važiavo mokytis pas veltinio profesionalus... be to ir jos darbai originalūs....  todėl tikrai jos nesmerkiu dėl tokių kainų... priešingai.... žaviuosi tuo, kad sugeba mūsų Lietuvėlėj susirasti klientūrą kuri žiūrėtų ne į kainą ir nelygintų, jog "Maximoj" galima nusipirkti pirštines už 2lt, o pas Doseth kainuoja 80lt, o į tai, jog darbas yra vienetinis orginalus ir rankų darbo....  4u.gif

drinks_cheers.gif

Jo, tu teisi,manau mirksiukas.gif
Originalių žmonių daugėja, tikrai, klientų nemažės, manau, nebent visos motriškos velt išmoktų...O gal tai ir gresia???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2007 01 21, 10:48)
o cia kuriam forte meeta organizuojat? siandien 15val? ane?
mazokai susirinks, man regis...  g.gif

Susirinks, manau mirksiukas.gif
Jo, "Forto davro" apačioje, turbū prie vaikų žaidimų aikštelės......15 val.
Papildyta:
QUOTE(VITA_V @ 2007 01 21, 10:58)
As galiu parasyti tik apie karoliu kainas lotuliukas.gif

Oi, tavo karoliai neįkainojami mirksiukas.gif
Atsakyti
vita, tu tikrai labai mazai imi uz karolius ax.gif

merginos, o kur jus matet karolius uz 15lt? net idomu pasidare... g.gif
Atsakyti
na veltinio virusas greitai plinta... biggrin.gif bet manu, kad virusas ne VELIMO, o VELTINIO.... biggrin.gif žmonėms patinka darbai, tačiau pats procesas toli gražu ne kiekvienam prie širdies.... todėl galime būti ramios...poreikis didės, o tai darančiųjų mažės... lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj, mergaites.. aciu labai uz toki mano karoliu ivertinima ax.gif rolleyes.gif

Gal but, kad nedaug imu, todel ir eile tokia kilometrine doh.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytas:))

nugi del salio kainos- as tai sakyciau apie 100lt smile.gif)

lazdavojat mane del kainu:)) Nugi zadu as jas kelti, be kazkaip jau karta jas surasiau, tai taip ir iseina. Be to vaikisku baciuku labai ir neiseina kelt..O salio tai neparduociau pigiau 100lt:)) Visgi yra daiktai skirti kasdieniam nesiojimui, uz kuriuos zmones nepasiruose moketi daug, o yra puosybos, dekoratyvus daiktai- kaip saliai, papuosalai, rankines ir t.t, kurie negali buti pigus- zmogus juos perka tam kad puostis ir pasiruoses moketi daugiau:)

O del myto- tai labai idomu, kas dalyvaus- su vaikais ar be? as nezinau kaip cia su dalyvavimu- galvojau su Gustu, bet jis apsisnargliavo- tai ir nezinau- tempt ji ar ne, jei bus daugiau vaiku- kad neapkrest...

Atsakyti
[quote=Sraigutė,2007 01 21, 01:46]
Kažkas rašėte apie devėtuose parduodamą šilką: be abejo, gerai paieškojus, galim asuperinių atraižų ar skarų rast...Aš va už 5 lt nusipirkau naują 100 procentų kiniško šilko skarelę, tik ji tanki, tad nzn, kaip prisiveltų, ir laaabai jau daug ten spalvų tongue.gif
Dar šiandiena su pažįstamom veltiniautojom, kurios pardavinėja savo darbelius, pašnekėjom, kad jau baisiai kai kurios "nusivertina". TArkim, karolius už 15 - 20 lt prašo.......Na, aš nežinau, tokių kainų niekur nemačiau, bet...Gal tikrai nereiktų veltinio taip nuvertinti???Negi neužilgo jis kainuos tiek pat, kiek kiniški karoliai Maximose??? g.gif
[/quote]

na taip, nusivertina daug kas. as pati nepardavineju ir nesiruosiu, bet maciau skelbu.lt kad siulo karolius uz 10-15 lt blink.gif tai kad jau tikrai maxima kvepia..

[quote=Sraigutė,2007 01 21, 10:35]
[quote=larina,2007 01 21, 10:27]
Va cia tas kalusimelis... Su ornamentais. sakykim gelem ir pan.

Hmmmmm.....Manau, ne mažiau 50 lt tai tikrai, sakučiau gal 60-70?????
Ką kitos pasakys???
[/quote]

tai parodyk tu ta salika biggrin.gif siaip kaune galerijoj tokie skysti skyleti saliai kainuoja 150-200 lt

[quote=JulieTa,2007 01 21, 11:08]
merginos, o kur jus matet karolius uz 15lt? net idomu pasidare... g.gif
[/quote]

skelbiu.lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2007 01 21, 10:08)
vita, tu tikrai labai mazai imi uz karolius  ax.gif

merginos, o kur jus matet karolius uz 15lt? net idomu pasidare...  g.gif

nueik i google.lt ir surink "parduodu veltinukus" ar kaip nors panašiai ir pamatysi kiek ten parsidavinėja veltinukus už tokias kainas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 21, 10:21)
na taip, nusivertina daug kas. as pati nepardavineju ir nesiruosiu, bet maciau skelbu.lt kad siulo karolius  uz 10-15 lt  blink.gif tai kad jau tikrai maxima kvepia..
tai parodyk tu ta salika  biggrin.gif siaip kaune galerijoj tokie skysti skyleti saliai kainuoja 150-200 lt
skelbiu.lt wink.gif

As kalbu ne apie konkretu salika, o apskritai apie salius. Dabar neturiu kuo fotkinti, nes vyras fotika issivezes.

O man pats velimo procesas patinka ir teikia dideli malonuma.
Papildyta:
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 21, 10:22)
nueik i google.lt ir surink "parduodu veltinukus" ar kaip nors panašiai ir pamatysi kiek ten parsidavinėja veltinukus už tokias kainas....  doh.gif

As vakar googlei ziurinejau, tai radau ir nuo 10lt karolius. auskarai po 7lt. Tik nepamenu ar skelbiu.lt ar kokiam kitam portale.
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 21, 11:28)
As kalbu ne apie konkretu salika, o apskritai apie salius. Dabar neturiu kuo fotkinti, nes vyras fotika issivezes.

na, manau, kad maziau 100 lt tai negali kainuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 21, 11:17)
4u.gif Labas rytas:))

nugi del salio kainos- as tai sakyciau apie 100lt smile.gif)

lazdavojat mane del kainu:)) Nugi zadu as jas kelti, be kazkaip jau karta jas surasiau, tai taip ir iseina. Be to vaikisku baciuku labai ir neiseina kelt..O salio tai neparduociau pigiau 100lt:)) Visgi yra daiktai skirti kasdieniam nesiojimui, uz kuriuos zmones nepasiruose moketi daug, o yra puosybos, dekoratyvus daiktai- kaip saliai, papuosalai, rankines ir t.t, kurie negali buti pigus- zmogus juos perka tam kad puostis ir pasiruoses moketi daugiau:)

O del myto- tai labai idomu, kas dalyvaus- su vaikais ar be? as nezinau kaip cia su dalyvavimu- galvojau su Gustu, bet jis apsisnargliavo- tai ir nezinau- tempt ji ar ne, jei bus daugiau vaiku- kad neapkrest...

Labas.
Aš asmeniškai be vaikų...snargliuja abu, o ir su dviem ramiai nepasedėsi mirksiukas.gif
Bet žinoma, pasiimk savo vyresnėlį, pažais sau tame kambarėlyje....

O dėl šalio, turbūt teisi esat mirksiukas.gif
Pati nežinočiau, kiek imt mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 21, 10:31)
na, manau, kad maziau 100 lt tai negali kainuoti  smile.gif

As imu 80lt. smile.gif
Cia gal as tik taip ilgai veliu tuos salius, bet kol issidestau, ziuriu, kad tik kas kur nepabegtu ir labai ilgai veliu, nes nenoriu, kad butu skystas ar nedavelatas, tai man uztrunka apie 8-9 val.
Atsakyti