Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

jo... kepurea nerealio..
nu bet ir salikas super mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau jūs palauktumėte ,ar ką? Tokiais tempais tobulėjate. IR VISOS !!! Ale tai gabių žmonių pilna thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 01 29, 22:58)
Disi, na jetaitau koks gražumynas  bigsmile.gif  4u.gif . Man gal pirmoji, ta kur prie šaliko derinta sujaudino. O tas pauošimas tai vėliau pribaksnotas su adata?

Papuošimas su adata baksnotas ir dar pritvirtintas su žilkiniu plonu siūlu(ar kaip jų ten taisyklingiau pavadinti...)
Atsakyti
user posted image

mano papuosaliuks.
temperatura pakilo,jauciu,kad apleidzia ikvepimas,o blogiausia,kad dar pries temperatura pradingo noras kazka daryt,gamint.
siandien i vilna nei paziuret nenorejau.visa diena kazkokia susivelus verysad.gif pardavinet dar nelabai ka pardavineju,o sau jau tiek perdaug,kazkam siulyt -tyngiu uzsiimt.zodziu KRIZE!

user posted image

va dar sitas,kurio praeita karta kazkaip neuzkrove

o kaip jums uztenka ikvepimo,kaip neissisemiat?sitokiu grozybiu prigaminat ir dar kiek daug?
Atsakyti

Wow! Larina, papasakok, kaip ant tu silkiniu saliku apveli? Arba gal kokia nuoroda gali imesti? As cia visai zalias naujokas. jau prikaupiau visa kruva mokomosios literaturos ir nusipirkau vilnos. Ryt, jei niekas nesutrukdys, bandysiu ka nors pagamint ax.gif
Atsakyti
na as, ponios profesionales, kolkas uzsiimu tik "burbulawimu" blush2.gif
nes dar nemoku nieko kito..
nuotrauku net nekelsiu, nes bergzdzias reikalas su jumis wirtuozemis doh.gif
klausimelis:
kaip taip wisos ismokot profesionaliai wiskas atlikt?
tai jusu hobi ar wisas gywenimo budas? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wiste @ 2007 01 30, 00:18)
na as, ponios profesionales, kolkas uzsiimu tik "burbulawimu"  blush2.gif
nes dar nemoku nieko kito..
nuotrauku net nekelsiu, nes bergzdzias reikalas su jumis wirtuozemis doh.gif
klausimelis:
kaip taip wisos ismokot profesionaliai wiskas atlikt?
tai jusu hobi ar wisas gywenimo budas? tongue.gif

Mes irgi nuo burbuliuku pradejom , o ir dabar dar mokytis ir mokytis reikia... smile.gif
Atsakyti
as vistiek nesuprantu kaip gelytei suteikt forma doh.gif t.y. kad isgaubta butu , man blynas gaunasi verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2007 01 29, 16:41)
oi, kaip viskas cia grazu. ziurinejau, ziurinejau ir pagalvojau, kad ir man savo pirmaji veltini darbeli reikia ideti  blush2.gif  ax.gif

Labai grazus karoliai thumbup.gif
QUOTE(disi @ 2007 01 29, 19:05)
Oho, kiek per savaitgalį puslapiukų spėjot prirašyti 4u.gif Pagaliau ir aš prisiruošiau nuotraukytes susikelti, tai parodysiu kokios kiepkos gavosi. Vieną  pasidariau prie šalio (anksčiau jau rodžiau), o kitą  į kalnus-slidinėjimui.

Labai grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Tenorėjau paklausti: iš kur jūs gaunate tos vilnos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 30, 12:04)

Perkame parduotuveje arba uzsisakome

vilna
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 30, 12:04)

Štai čia yra daug informacijos tavo klausimu smile.gif