Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(Marinčik @ 2007 01 29, 12:36)
IEVUŠKA ,O TA MAN DAR PASAKYK,TĄ GUMITE SILIKONINE ,KAIP TU JA SURIŠAI,MAN LABAI SLISTA JI ,IR ATSIRIŠINĖJA

man irgi slysta, tik užrišu mazgą, patempiu ir atsiriša, bet taip atsargiai kokius 5 jūreiviškus mazgus užrišau, galus į veltinį sukišau ir manau,kad laikys smile.gif

Larina - o jua šalių grožis wub.gif wub.gif wub.gif neturiu,ką bepridurt... nebent paklaust-ant kokio audinio vėlei? Ir iš kur jo gavai?
Atsakyti
as ir pati moku siut,bet kai prieinu iki sitos dalies ,baigiasi visas noras kruopsciai daryt,stengiuos isvengt uztrauktuko dejimo,kiseniu siuvimo ir t.t.slysta tas pamusalas,vajetau kaip nervuoja,katik ikimsau atgal i spinta toki pusiau nebaigta rankinuka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 29, 13:57)
o kiek kainuoja?

nu as kai siuvo nesiau savo pamusala ir uzsiuvima mokejau 10lt.

aciu uz komplimentus:))
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 29, 12:55)
Ievuschka, Diva, Larina PUIKŪS darbeliai  mirksiukas.gif  . 
Seava, ko gero nėra tokio stebuklingo būdo dėl rankinių užbaigimo.  Mano nuomone, reikalingas pamušalas rankinei, viskas nuo - iki turi būti kruopščiai atlikta.  Bet suprantu tave gerai.  Pas mane spintoje tupi 2 poros bačiuku ir jau ilgai laukia, kol padus prisiūsiu.  4u.gif

ACIU 4u.gif
As kai veliu tasyte, tai visada isiuvu pamusaliuka ir uzsegimus: uztrauktukus, magnetukus ir dar darau bubuliuka ir kilpute.
O siuti nemekstu ir mane tai siutina ir net nemokejau to daryti, bet teko eiti i apmokymus. biggrin.gif

QUOTE(ievuschka @ 2007 01 29, 13:00)
man irgi slysta, tik užrišu mazgą, patempiu ir atsiriša, bet taip atsargiai kokius 5 jūreiviškus mazgus užrišau, galus į veltinį sukišau ir manau,kad laikys  smile.gif

Larina - o jua šalių grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif neturiu,ką bepridurt... nebent paklaust-ant kokio audinio vėlei? Ir iš kur jo gavai?

ACIU.
Cia silkas su sintetika, bet kokios sudedamos dalys, tai nezinau. Cia tos medziageles is smutkynu. Perku sarius ir ju buna net po du metrus, tai gaunasi po kelis salius. blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif wub.gif Kaip visad visų darbeliai nuostabūs oro_buckis.gif .

Sėdžiu darbe ir pavydžiu (ach su giliu atodūsiu) jums baltai, kad tokius grožius galit kurt 4u.gif . Reik g.gif gal vėl į dekretines eit lotuliukas.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 29, 14:03)
as ir pati moku siut,bet kai prieinu iki sitos dalies ,baigiasi visas noras kruopsciai daryt,stengiuos isvengt uztrauktuko dejimo,kiseniu siuvimo ir t.t.slysta tas pamusalas,vajetau kaip nervuoja,katik ikimsau atgal i spinta toki pusiau nebaigta rankinuka...  verysad.gif

MAn ta pati bėda.oi, oi, kančių kančia, bet šiaip ne taip - visvien reikia, nors aš savo pirmąją rankinę nešioju be pamušalo, ir super, neikas neapsivelia man, liuks...
Aš greičiau dar viena ranikinę nuvelčiau, nei tuos pamušalus ir užtrauktukus siūt doh.gif doh.gif

Ačiū už komplimentus, merginos.
Ievuschka - liuksusiniai papuošalai, aš su adatomis visai kantrybės neturiu mirksiukas.gif schmoll.gif

Larina - laabai įdomūs šaliai thumbup.gif

DIVA - puikūs tapkiai, liuks thumbup.gif

O dėl rankinės formos - tai šabloną tokį dariau, paskui šlapią dar paformavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 29, 13:05)
nu as kai siuvo nesiau savo pamusala ir uzsiuvima mokejau 10lt.

aciu uz komplimentus:))

Labai pigu!!! aš pora rankinių irgi nešiau į tokią siuvyklėlę(mano pamušalas, mano užtrauktukai), tai po 20lt prašė, bet nuderėjau iki 18lt/vnt.Kadangi buvau nestuke.gif , tai ir nuleido lotuliukas.gif O jei ne paslaptis - kur tokią gerą vietelę radai? man labai reiktų ax.gif Gal gali išduot?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 29, 14:49)
Labai pigu!!! aš pora rankinių irgi nešiau į tokią siuvyklėlę(mano pamušalas, mano užtrauktukai), tai po 20lt prašė, bet nuderėjau iki 18lt/vnt.Kadangi buvau  nestuke.gif , tai ir nuleido  lotuliukas.gif  O jei ne paslaptis - kur tokią gerą vietelę radai? man labai reiktų ax.gif Gal gali išduot?

smile.gif) cia Jeruzalej- visai salia namu:0 tiesiog siuvejai labai patiko rankinukas:)))) ir ji irgi sau zadejo toki uzsakyt.. uzsake nuvelt tapkiukus savo dukrytei ir isvis labai gyre ir zavejosi veltinukais. Gal todel taip pigiai ir gavosi:)))
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 29, 14:13)
smile.gif) cia Jeruzalej- visai salia namu:0 tiesiog siuvejai labai patiko rankinukas:)))) ir ji irgi sau zadejo toki uzsakyt.. uzsake nuvelt tapkiukus savo dukrytei ir isvis labai gyre ir zavejosi veltinukais. Gal todel taip pigiai ir gavosi:)))

Žinai, man panašiai buvo:nunešiau pora pirmųjų savo rankiniukų, tai viena siuvėja irgi sau užsisakė( beje, visai fainas pavyko smile.gif ) Bet pamušalus įsiuvo nelabai kokybiškai verysad.gif Todėl ir klausinėju,kur geriau, nes ten pat nešti nebesinori schmoll.gif
Atsakyti
ai ai ai kiek gražumynu prisižiopsojau bigsmile.gif ievuschka nuostabios gėlytės.... laaaabai patinka tavo darbeliai... tokie gražūs... subtilūs ir tiesiog nepakartojami wub.gif
Larina na ežiukas tai nepakartojamas.... thumbup.gif superinė idėja wub.gif
*Diva* na kaip visada aplodismentai TAU... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2007 01 29, 12:45)
Gal kuri žinot, kaip ispaniškai VELTINIS, VILNA, RANKDARBIAI... gal dar AUDIMAS, AUDIMO STAKLĖS ?
(aš kaip visada su keistais klausimais, bet kadangi po savaitės važiuosiu į Ispaniją, tai norėčiau žinoti bent kaip vadinasi visa tai...)

veltinis - FIELTRO, daugiau nezinau smile.gif
Atsakyti
oi, kaip viskas cia grazu. ziurinejau, ziurinejau ir pagalvojau, kad ir man savo pirmaji veltini darbeli reikia ideti blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti