Ievuschka- kaip grazu man Tavo darbeliai...)
Sraigute- labai fainas tasiukas..))
va mano dar vieni tapkiukai:) teko biski gelbeti, bet atrodo neblogai gavosi..) Vis idomiau:))
Merginos groziai neispasakyti. Visu darbai nuostabus superiniai ir visokie kitokie !!! Diva salio spalvos fantastiskos....Galeciau ziuret ir ziuret
ievuschka koki uzsegima apyrankei dejai ar ant gumutes suverei ? Man ji tokia masyvi atrodo nenusisuka tas virsutinis grazuolis zemyn ?
ievuschka koki uzsegima apyrankei dejai ar ant gumutes suverei ? Man ji tokia masyvi atrodo nenusisuka tas virsutinis grazuolis zemyn ?
*Diva* o dar kazka be velimo veiki?neisivaizduoju,kad tiek visko speji prigamint. saunuole!
prasau pasidalinti savo ziniomis,kaip kuo paprasciau rankine pagamint,man labai nepatinka jo vidu uzbaiginet,pamusala siut,uztrauktuka ir t.t gal kas turi kokiu ideju,kaip supaprastint vidaus apdaila ir uzsegimus?
aciu
QUOTE(linada @ 2007 01 29, 12:03)
ievuschka - superinė fantazija . maniškė tik ežiukam ir tinka o violetinė gėlytė irgi sagė - įdomu kaip žiūrisi atlape
Ačiū už pagyras visoms
Stengiuosi daryti taip,kad man pačiai patiktų,nors ne visada lieku patenkinta rezultatu.Šįkart-patenkinta
O violetinė gėlytė išties gražiai žiūrisi įsegta,ją tik ką pasiėmė užsakovė,liko labai patenkinta,kiek supratau iš reakcijos
O apie savo fantaziją,linada,tu per daug savikritiškai,labai gražius dalykėlius veli, niekam čia ne paslaptis
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2007 01 29, 12:25)
Apyrankė suverta ant silikoninės gumytės, ji gana tampri ir gerai laiko, niekur niekas nesisukioja.O dėl masės - tai man pačiai patinka dar masyvesnės, šią dariau tokią smulkutę, mano manymu Kiek žmonių-tiek nuomonių
Diva-va čia tai geras Batai su naujovišku charakteriu!!! Labai originalu
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 29, 12:33)
Papildyta:
Apyrankė suverta ant silikoninės gumytės, ji gana tampri ir gerai laiko, niekur niekas nesisukioja.O dėl masės - tai man pačiai patinka dar masyvesnės, šią dariau tokią smulkutę, mano manymu Kiek žmonių-tiek nuomonių
Na matyt ne visad is foto imanoma masyvuma nustatyt As tos silikonines nusipirkus bet vis nesiryztu ant jos vert atrodo nutruks Savo nuomones neprimetu Man ant kitu rankos dideles masyvios apyrankes irgi labai graziai ziuris. Juk jaunajai irgi didoka dariau Bet pati kazkodel negaliu nesiot
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 29, 13:33)
Ačiū už pagyras visoms
Stengiuosi daryti taip,kad man pačiai patiktų,nors ne visada lieku patenkinta rezultatu.Šįkart-patenkinta
O violetinė gėlytė išties gražiai žiūrisi įsegta,ją tik ką pasiėmė užsakovė,liko labai patenkinta,kiek supratau iš reakcijos
O apie savo fantaziją,linada,tu per daug savikritiškai,labai gražius dalykėlius veli, niekam čia ne paslaptis
Papildyta:
Papildyta:
IEVUŠKA ,O TA MAN DAR PASAKYK,TĄ GUMITE SILIKONINE ,KAIP TU JA SURIŠAI,MAN LABAI SLISTA JI ,IR ATSIRIŠINĖJA
IEVUSHA- ispudingi tavo darbeliai ir labai graziai nufotkinti.
DIVOS kaip visada be komentaru, nes jau ir zodziu nera apreiksti groziams.
SRAITES tasyti ir aky traukianti ir jau pazanga fotogrofuojant.
O as fotkinant pazangos nedarau Ir cia keletas darbeliu, bet jie neprilygsta prie jusu grozybiu
Salis dar buvo neisdziuves
DIVOS kaip visada be komentaru, nes jau ir zodziu nera apreiksti groziams.
SRAITES tasyti ir aky traukianti ir jau pazanga fotogrofuojant.
O as fotkinant pazangos nedarau Ir cia keletas darbeliu, bet jie neprilygsta prie jusu grozybiu
Salis dar buvo neisdziuves
QUOTE(seava @ 2007 01 29, 13:26)
*Diva* o dar kazka be velimo veiki?neisivaizduoju,kad tiek visko speji prigamint. saunuole!
prasau pasidalinti savo ziniomis,kaip kuo paprasciau rankine pagamint,man labai nepatinka jo vidu uzbaiginet,pamusala siut,uztrauktuka ir t.t gal kas turi kokiu ideju,kaip supaprastint vidaus apdaila ir uzsegimus?
aciu
aciu
yra gerokai paprastesnis budas- nesi siuvejai ir ji viska isiuva..))))
Gal kuri žinot, kaip ispaniškai VELTINIS, VILNA, RANKDARBIAI... gal dar AUDIMAS, AUDIMO STAKLĖS ?
(aš kaip visada su keistais klausimais, bet kadangi po savaitės važiuosiu į Ispaniją, tai norėčiau žinoti bent kaip vadinasi visa tai...)
(aš kaip visada su keistais klausimais, bet kadangi po savaitės važiuosiu į Ispaniją, tai norėčiau žinoti bent kaip vadinasi visa tai...)
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 28, 19:28)
nu tikrai nebusi ismesta:) smagu, kad susidomejai veltiniu:)
Mieli darbeliai:)
O as giriuosi saliku-saliu, nuveltu draugei dovanai:)
Mieli darbeliai:)
O as giriuosi saliku-saliu, nuveltu draugei dovanai:)
galvojau galvojau, ka man primena.. o gi drugelio sparnus!
Ievuschka, Diva, Larina PUIKŪS darbeliai .
Seava, ko gero nėra tokio stebuklingo būdo dėl rankinių užbaigimo. Mano nuomone, reikalingas pamušalas rankinei, viskas nuo - iki turi būti kruopščiai atlikta. Bet suprantu tave gerai. Pas mane spintoje tupi 2 poros bačiuku ir jau ilgai laukia, kol padus prisiūsiu.
Seava, ko gero nėra tokio stebuklingo būdo dėl rankinių užbaigimo. Mano nuomone, reikalingas pamušalas rankinei, viskas nuo - iki turi būti kruopščiai atlikta. Bet suprantu tave gerai. Pas mane spintoje tupi 2 poros bačiuku ir jau ilgai laukia, kol padus prisiūsiu.
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 29, 13:40)
yra gerokai paprastesnis budas- nesi siuvejai ir ji viska isiuva..))))
o kiek kainuoja?