Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(ievuschka @ 2007 01 29, 09:48)
Man tai čia į suknelę panašu ax.gif  Ir sunku nuspręsti , ar čia vilna dekoruota,ar siuvinėta,ar aplikuota g.gif Reikėtų iš arčiau pažiūrėti rolleyes.gif

Linada-kaip gudriai sugalvojai thumbup.gif Bet visada tokia adatinė turi būt pilna adatų, kitaip ežys keistokai atrodys lotuliukas.gif

abejoju ar kuri namuse teturi vos viena adatą hihihi.gif ir vieną kokį smeigtuką laugh.gif tada jau ne kas tikrai...apgailėtinas ežys ....
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 28, 21:12)

dar norėjau dėl tų pėdučių paklausti - kilimėlis iš kurio karpei - smarkiai suveltas buvo? seniai kažkada esu bandžiusi taip dekoruoti, tai man vistiek gerokai išplaukė. bet baisu ir suvelti per daug - o jei paskui neprikibs doh.gif nu negaliu atsižiūrėti ir taip knieti pabandyti, bet bijau kad teks nusivilti, o 8-ių bandymų aš neatlaikysiu (tau net trijų prireikė swoon.gif )

Nebijok, tikrai pavyks, pamatysi mirksiukas.gif . Mano pačios išbandytas variantas: pagrindo nesuvelti iki galo, dekorui skirto kilimėlio taip pat nesuvelti iki galo. Išdžiovinti, dekorą pribaksnoti su adata, po to pavelti šlapiai. Pasitreniruok ant nedidelių darbelių, negali nepavykti. O jeigu prireiks 8-ių bandymų, tai po jų būsi tikra ekspertė mirksiukas.gif .

Atsakyti
Labas, auksarankės biggrin.gif
Mano tašiukas "Mėlynė"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 29, 10:08)
Nebijok, tikrai pavyks, pamatysi  mirksiukas.gif  .  Mano pačios išbandytas variantas:  pagrindo nesuvelti iki galo, dekorui skirto kilimėlio taip pat nesuvelti iki galo.  Išdžiovinti, dekorą pribaksnoti su adata, po to pavelti šlapiai.  Pasitreniruok ant nedidelių darbelių, negali nepavykti.  O jeigu prireiks 8-ių bandymų, tai po jų būsi tikra ekspertė  mirksiukas.gif  .

mastau.gif teks bandyti......
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 29, 12:13)
Mano tašiukas "Mėlynė"

Tašiukas superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 29, 10:13)
Mano tašiukas "Mėlynė"

bigsmile.gif super, kitų žodžių neturiu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Sraigutė,2007 01 29, 11:13]
Mano tašiukas "Mėlynė"
Nuostabus tašiukas 4u.gif , labai graziai ornamentai atrodo, ir spalvos super lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 01 29, 11:25)
user posted image
čia pirma pasiūtas paltas iš medžiagos, o po to dekoruota vilna???

Ne.Čia pats palto pagrindas yra irgi išdėliotas iš siūlų.Piešinius dėlioja dailininkai ir velia spec. įrenginiais kuriuose yra tūkstančiai adatų ir atsieit nenaudoja jokios chemijos.
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 29, 11:13)
Mano tašiukas "Mėlynė"

user posted image

nu labai labai grazu!o kaip padarei tokia forma?gal ant kokio baliono velei?

as tai jau nezinau ka ir sakyt,kai tik cia ilendu pasiziuret darbu,taip ir aikcioju,labai jau viskas grazu.kietos mamkos:)
Atsakyti
Sraigute - ir čia pasikartosiu-tašiukas tikrai labai mielas, toks jaukus wub.gif

O aš rodau papuošalų komplektą(šitai sagei ir ieškojau to didelio užsegimo smile.gif )
user posted image

user posted image

Apyrankė
user posted image

user posted image

Ir kelios naujesnės gėlytės
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
staigute - beliko laukti tik mėlynių wink.gif gražu
ievuschka - superinė fantazija wub.gif . maniškė tik ežiukam ir tinka hihihi.gif o violetinė gėlytė irgi sagė - įdomu kaip žiūrisi atlape ax.gif
Atsakyti
Ai ai, darbeliai vienas už kitą gražesni.. thumbup.gif
O jau violetinė gėlytė! wub.gif
Atsakyti