sudedu ka turiu gal pravers kam...
QUOTE(gugile @ 2007 01 28, 21:17)
Na visu pirma tai pasakysiu kad as su jumis nebespeju tik neuzeik kokia dienele tai ziu jau virs 10 puslapiuku pasneketa...
Zadejau girti atskirai bet ziuriu daug gaunasi tai iskat visom sakau labai faini VISU DARBELIAI. ypac saliai, na Diva aisku kaip visada ir spalvos man visai ne kaip psihcozes padarinys labai grazios, bent jau man tai patinka labai labai....
Asarele o saliai su skylem tau nepatinka, paziurek juk yra visokiu....
Zadejau girti atskirai bet ziuriu daug gaunasi tai iskat visom sakau labai faini VISU DARBELIAI. ypac saliai, na Diva aisku kaip visada ir spalvos man visai ne kaip psihcozes padarinys labai grazios, bent jau man tai patinka labai labai....
Asarele o saliai su skylem tau nepatinka, paziurek juk yra visokiu....
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 28, 21:26)
Jei jau vėlei, geriau nebedėk. Nebent su adatėle pribaksnotum ir veltum.
Ačiū . Bus mano šalis su skylėm .
Aga, o nuo kada čia taip reikia? Ir ką tai keičia
Man atrodo, kad šios nuorodos dar nebuvo, tad įkeliu akių paganymui PALTAI IR KT.
GĖLĖS, KEPURĖS
KAIP VELIA GRUZINĖS
GĖLĖS, KEPURĖS
KAIP VELIA GRUZINĖS
ievuschka[B], siandien ziurejau tavo darbelius, l;abai grazus ir subtilus
norejau paklausti, o tavo gelytes slapiai veltos? kaip tu ta iskilusi viduriuka gelytes padarai? aciu
norejau paklausti, o tavo gelytes slapiai veltos? kaip tu ta iskilusi viduriuka gelytes padarai? aciu
QUOTE(jurgina1975 @ 2007 01 28, 23:25)
ievuschka, siandien ziurejau tavo darbelius, l;abai grazus ir subtilus
Oi,kaip faina ir malonu pagyrimus klausyti Taip, gėlytės visos šlapiai veltos.O iškilų viduriuką formuoju pirščiukais, kai gėlytė jau gerokai apvelta būna, praktiškai pačioj vėlimo pabaigoj.O kaip ,tai net sunku paaiškint, norisi tiesiog sakyt-va taip ir taip ir šitaip, tuo pačiu metu rodyti būtinai reikia, žodžiais sunku išsireikšti. O pirma gėlytė tiesiog galima sakyt netyčia tokia gavosi, visaip sukiojau,vėliau,glamžiau,lanksčiau ir atradau tą būdą. Taigi - tik bandymų metodas, manau,čia gali padėt. Sėkmės
[B]ievaa - labai mieli tavo darbeliai
gugile - saubingai mazos nuotraukos nors kaip suprantu čia iš rankdarbių kraitės straipsneliai
pagaliau radau savo adatom padorius "namus"
pagaliau radau savo adatom padorius "namus"
čia pirma pasiūtas paltas iš medžiagos, o po to dekoruota vilna???
QUOTE(MELDA @ 2007 01 29, 09:25)
čia pirma pasiūtas paltas iš medžiagos, o po to dekoruota vilna???
Man tai čia į suknelę panašu Ir sunku nuspręsti , ar čia vilna dekoruota,ar siuvinėta,ar aplikuota Reikėtų iš arčiau pažiūrėti
Linada-kaip gudriai sugalvojai Bet visada tokia adatinė turi būt pilna adatų, kitaip ežys keistokai atrodys