Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

sudedu ka turiu gal pravers kam... biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 01 28, 21:17)
Na visu pirma tai pasakysiu kad as su jumis nebespeju tik neuzeik kokia dienele tai ziu jau virs 10 puslapiuku pasneketa... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Zadejau girti atskirai bet ziuriu daug gaunasi tai iskat visom sakau labai faini VISU DARBELIAI. ypac saliai, na Diva aisku kaip visada ir spalvos man visai ne kaip psihcozes padarinys labai grazios, bent jau man tai patinka labai labai....
Asarele o saliai su skylem tau nepatinka, paziurek juk yra visokiu....

QUOTE(DOSETH @ 2007 01 28, 21:26)
Jei jau vėlei, geriau nebedėk. Nebent su adatėle pribaksnotum ir veltum.

Ačiū notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif . Bus mano šalis su skylėm lotuliukas.gif .
Atsakyti

! 
Temos pavadinimą rašykite ne didžiosiomis raidėmis!
Atsakyti
Aga, o nuo kada čia taip reikia? Ir ką tai keičia blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad šios nuorodos dar nebuvo, tad įkeliu akių bigsmile.gif paganymui PALTAI IR KT.

GĖLĖS, KEPURĖS

KAIP VELIA GRUZINĖS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 28 sausio 2007 - 23:23
QUOTE(ievaa;] @ 2007 01 28, 19:14)
cia mano nauji darbeliai:
user posted image
user posted image
p.s. nepykit bet as toli grazu ne mama man 11 metu  unsure.gif  verysad.gif dabar busiu ismesta?

Sveikute Ievaa 4u.gif Kokie fainiukai darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
ievuschka[B], siandien ziurejau tavo darbelius, l;abai grazus ir subtilus thumbup.gif
norejau paklausti, o tavo gelytes slapiai veltos? kaip tu ta iskilusi viduriuka gelytes padarai? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2007 01 28, 23:25)
ievuschka, siandien ziurejau tavo darbelius, l;abai grazus ir subtilus  thumbup.gif
norejau paklausti, o tavo gelytes slapiai veltos? kaip tu ta iskilusi viduriuka gelytes padarai? aciu smile.gif

Oi,kaip faina ir malonu pagyrimus klausyti ax.gif Taip, gėlytės visos šlapiai veltos.O iškilų viduriuką formuoju pirščiukais, kai gėlytė jau gerokai apvelta būna, praktiškai pačioj vėlimo pabaigoj.O kaip ,tai net sunku paaiškint, norisi tiesiog sakyt-va taip ir taip ir šitaip, tuo pačiu metu rodyti būtinai reikia, žodžiais sunku išsireikšti. O pirma gėlytė tiesiog galima sakyt netyčia tokia gavosi, visaip sukiojau,vėliau,glamžiau,lanksčiau ir atradau tą būdą. Taigi - tik bandymų metodas, manau,čia gali padėt. Sėkmės 4u.gif

[B]ievaa
- labai mieli tavo darbeliai biggrin.gif
Atsakyti
Kokie puikūs visų veltinukai good.gif
Atsakyti
gugile - saubingai mazos nuotraukos ax.gif nors kaip suprantu čia iš rankdarbių kraitės straipsneliai smile.gif
pagaliau radau savo adatom padorius "namus" hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 29 sausio 2007 - 08:49
user posted image
čia pirma pasiūtas paltas iš medžiagos, o po to dekoruota vilna???
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 01 29, 09:25)
čia pirma pasiūtas paltas iš medžiagos, o po to dekoruota vilna???

Man tai čia į suknelę panašu ax.gif Ir sunku nuspręsti , ar čia vilna dekoruota,ar siuvinėta,ar aplikuota g.gif Reikėtų iš arčiau pažiūrėti rolleyes.gif

Linada-kaip gudriai sugalvojai thumbup.gif Bet visada tokia adatinė turi būt pilna adatų, kitaip ežys keistokai atrodys lotuliukas.gif
Atsakyti