Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

Kokie puikus visu darbai!!! Spalvingi, linksmi ir žaižaruojantys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Šaunuoles visos. drinks_cheers.gif
O mano darbelis visiškai pilkai ramus - toks buvo pageidavusiojo noras 4u.gif
user posted image
Atsakyti
labai super visų darbeliai,o šaliai tai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
verysad.gif o aš niekur negaunu tos bumbuluotos plėvelės doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
čia mamai šalikėlį padariau šiandien blush2.gif

vaikams pirštinytes
user posted image
o čia mažiukės tapkytės (tiesa jau panešiotos)
user posted image

jūsų visų darbeliai thumbup.gif , o *diva* tai batelius velia tai nerealius. net gaila nešioti būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nneringa: 28 sausio 2007 - 19:05
gera, kai mergaitės savaitgaliais ne miega, o velia hihihi.gif
Diva - o tu ką nors su daile gal baigei wink.gif nes spalvas išdelioji fantastiškai. manau ne neštume reikalas laugh.gif o genuose wink.gif
dar norėjau dėl tų pėdučių paklausti - kilimėlis iš kurio karpei - smarkiai suveltas buvo? seniai kažkada esu bandžiusi taip dekoruoti, tai man vistiek gerokai išplaukė. bet baisu ir suvelti per daug - o jei paskui neprikibs doh.gif nu negaliu atsižiūrėti ir taip knieti pabandyti, bet bijau kad teks nusivilti, o 8-ių bandymų aš neatlaikysiu (tau net trijų prireikė swoon.gif ) mhhhh būtų puikus derinys minesotos kepurė ir divos katbačiukai.......
Ruberrneck - kažkas naujo thumbup.gif: kas kad pilko, bet žavu wink.gif
nneringa - padirbėjai smarkiai - įdomu kiek laiko šalį vėlei wink.gif
ir dar pastebėjimas apie pirštines. kažkaip man atrodo kad dauguma ir palika nykštį šone, bet iš tiesų nukštys tai biški delno viduje, na paziurekit kaip kokios pirštinės pasiūtos. kai vėliau, aš savasias beformuodama šiek tiek pasukau. nežinau ar čia geriau ar blogiau, bet man atrodo, kad patogiau turėtų būti g.gif
ievaa;] - sveika prisijungus wink.gif
Atsakyti
Nu nerealūs veltiniai – priderintos spalvytės, gražu, o kur dar praktinė pusė. Va ką tik subadžiau savo pirmą gėlytę, atsiverčiau jūsų darbus pasižiūrėt, apsipavydėjau baltai ir einu slėptis su savo gėlyte.
MONAMI, Šialiuose aš ir niekur neradau tos plėvelės, jau žadėjau eiti į buitinės technikos parduotuves kaulyt gal kokio išmetamo gabaliuko, ale užvakar pasisekė – važiavau pro Megą Kaune ir nusipirkau 4 metrus. Jei tave tiek išgelbėtų tam kartui, galiu metriuką padovanoti, o po dviejų savaičių vėl pro Kauną važiuosiu ir nusipirksiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 28, 19:31)
Gal juokauji?  Ar mes tokios bjaurios tetulytės atrodom?  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Labai gražūs darbeliai. Šaunuolė 
Diva, NUOSTABUS šalis  Ir kada tu spėji?

zinai, as supratau, kad dovanas velti labai gerai:) pusdienis ir dovana gatava- apie tai, akd pakiesta i gimtadieni suzinojau isvakarese- tai jei reiktu tystis kur nors i akropoli butu uzeme daugiau laiko nei nuvelti..smile.gif ir nebuvo galvos skausmo sugalvoti- ka nupirkti..smile.gif)) Taip kad taip taupau laika dovanoms pirkti..smile.gif)))))

QUOTE(linada @ 2007 01 28, 20:12)
gera, kai mergaitės savaitgaliais ne miega, o velia hihihi.gif
Diva - o tu ką nors su daile gal baigei wink.gif nes spalvas išdelioji fantastiškai. manau ne neštume reikalas laugh.gif o genuose wink.gif
dar norėjau dėl tų pėdučių paklausti - kilimėlis iš kurio karpei - smarkiai suveltas buvo? seniai kažkada esu bandžiusi taip dekoruoti, tai man vistiek gerokai išplaukė. bet baisu ir suvelti per daug - o jei paskui neprikibs doh.gif nu negaliu atsižiūrėti ir taip knieti pabandyti, bet bijau kad teks nusivilti, o 8-ių bandymų aš neatlaikysiu (tau net trijų prireikė swoon.gif ) mhhhh būtų puikus derinys minesotos kepurė ir divos katbačiukai.......
Ruberrneck - kažkas naujo thumbup.gif: kas kad pilko, bet žavu wink.gif
nneringa - padirbėjai smarkiai - įdomu kiek laiko šalį vėlei
ir dar pastebėjimas apie pirštines. kažkaip man atrodo kad dauguma ir palika nykštį šone, bet iš tiesų nukštys tai biški delno viduje, na paziurekit kaip kokios pirštinės pasiūtos. kai vėliau, aš savasias beformuodama šiek tiek pasukau. nežinau ar čia geriau ar blogiau, bet man atrodo, kad patogiau turėtų būti g.gif
ievaa;] - sveika prisijungus

nebaigiau su daile nieko- nebent verslo vadyba butu susijusi su daile:)))))
be uz komplimentus kaip visada dekinga... del kilielio- vat dvi poros ir isplaukiojo kai buvo mazai suvelta- kokios gelytes butu visai nieko, bet cia - pasikeicia piesinys ir nelieka kaciu pedeliu vaizdo, o uzsakymas buvo butent toks. Taigi karpiau normaliai suvelta kilimeli ir pirstukus, kurie nesugebejo prisikabinti paskui dar pabadziau su adatele kai tik nuemiau nuo sablono. o paskui jau tryniau.. ir prisivele galutinai ir liko
iskila faktura.. bandyk- iseis is pirmo karto smile.gif)))

o del pirstiniu pirsto pasukimo- as irgi paskui pasuku..smile.gif

Atsakyti
esu bandziusi burbuliukus velti su visokiom atraizom kilimeliu - man faktura ju visiskai neiskilo mastau.gif bet gal del to, kad bumbuliukai, is visu pusiu tolygiai susipaudzia viskas i viduri mastau.gif
na, susikaupsiu kada ir pabanysiu...... gal ir su varnos pedelem labai liux atrodytu wink.gif
na, kad dovanom sutaupai tai faktas, bet is kur laiko su dviem mazyliais hihihi.gif ar Gustas megdzioja sese ir puse dienos abu miega laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 28, 20:59)
esu bandziusi burbuliukus velti su visokiom atraizom kilimeliu - man faktura ju visiskai neiskilo mastau.gif bet gal del to, kad bumbuliukai, is visu pusiu tolygiai susipaudzia viskas i viduri mastau.gif
na, susikaupsiu kada ir pabanysiu...... gal ir su varnos pedelem labai liux atrodytu wink.gif
na, kad dovanom sutaupai tai faktas, bet is kur laiko su dviem mazyliais hihihi.gif ar Gustas megdzioja sese ir puse dienos abu miega laugh.gif

dar vyras yra:) jis irgi namie:) Tai kai pabuna su abiem, arba su vienu, o kitas miega- tai ir veliu:)

Atsakyti
GRAŽŪS VISŲ DARBELIAI thumbup.gif wub.gif .

Aš šiandien irgi bandžiau velt dar vieną šalį, bet šis nelabai pavyko ax.gif . Regis ir kruopščiai vilną dėliojau, bet gavos vietom su skylėm blush2.gif laugh.gif . Kaži g.gif ar sukibs vilna jei dar kokį sluoksniuką ant viršaus uždėsiu ir pavelsiu? help.gif prašau patarkit ar verta, ar teks nešioti skylėtą blush2.gif .
Atsakyti
Na visu pirma tai pasakysiu kad as su jumis nebespeju tik neuzeik kokia dienele tai ziu jau virs 10 puslapiuku pasneketa... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zadejau girti atskirai bet ziuriu daug gaunasi tai iskat visom sakau labai faini VISU DARBELIAI. ypac saliai, na Diva aisku kaip visada ir spalvos man visai ne kaip psihcozes padarinys labai grazios, bent jau man tai patinka labai labai....
Asarele o saliai su skylem tau nepatinka, paziurek juk yra visokiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 28 sausio 2007 - 21:18
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 28, 22:11)
GRAŽŪS VISŲ DARBELIAI  thumbup.gif  wub.gif .

Aš šiandien irgi bandžiau velt dar vieną šalį, bet šis nelabai pavyko ax.gif . Regis ir kruopščiai vilną dėliojau, bet gavos vietom su skylėm  blush2.gif  laugh.gif . Kaži  g.gif ar sukibs vilna jei dar kokį sluoksniuką ant viršaus uždėsiu ir pavelsiu?  help.gif prašau patarkit ar verta, ar teks nešioti skylėtą  blush2.gif .

Jei jau vėlei, geriau nebedėk. Nebent su adatėle pribaksnotum ir veltum.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 28, 20:41)

nebaigiau su daile nieko- nebent verslo vadyba butu susijusi su daile:)))))

*Diva*, tu mano draugė drinks_cheers.gif meniškos sielos vadybininkės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti