Kokie puikus visu darbai!!! Spalvingi, linksmi ir žaižaruojantys
Šaunuoles visos.
O mano darbelis visiškai pilkai ramus - toks buvo pageidavusiojo noras
čia mamai šalikėlį padariau šiandien
vaikams pirštinytes
o čia mažiukės tapkytės (tiesa jau panešiotos)
jūsų visų darbeliai , o *diva* tai batelius velia tai nerealius. net gaila nešioti būtų
gera, kai mergaitės savaitgaliais ne miega, o velia
Diva - o tu ką nors su daile gal baigei nes spalvas išdelioji fantastiškai. manau ne neštume reikalas o genuose
dar norėjau dėl tų pėdučių paklausti - kilimėlis iš kurio karpei - smarkiai suveltas buvo? seniai kažkada esu bandžiusi taip dekoruoti, tai man vistiek gerokai išplaukė. bet baisu ir suvelti per daug - o jei paskui neprikibs nu negaliu atsižiūrėti ir taip knieti pabandyti, bet bijau kad teks nusivilti, o 8-ių bandymų aš neatlaikysiu (tau net trijų prireikė ) mhhhh būtų puikus derinys minesotos kepurė ir divos katbačiukai.......
Ruberrneck - kažkas naujo : kas kad pilko, bet žavu
nneringa - padirbėjai smarkiai - įdomu kiek laiko šalį vėlei
ir dar pastebėjimas apie pirštines. kažkaip man atrodo kad dauguma ir palika nykštį šone, bet iš tiesų nukštys tai biški delno viduje, na paziurekit kaip kokios pirštinės pasiūtos. kai vėliau, aš savasias beformuodama šiek tiek pasukau. nežinau ar čia geriau ar blogiau, bet man atrodo, kad patogiau turėtų būti
ievaa;] - sveika prisijungus
Diva - o tu ką nors su daile gal baigei nes spalvas išdelioji fantastiškai. manau ne neštume reikalas o genuose
dar norėjau dėl tų pėdučių paklausti - kilimėlis iš kurio karpei - smarkiai suveltas buvo? seniai kažkada esu bandžiusi taip dekoruoti, tai man vistiek gerokai išplaukė. bet baisu ir suvelti per daug - o jei paskui neprikibs nu negaliu atsižiūrėti ir taip knieti pabandyti, bet bijau kad teks nusivilti, o 8-ių bandymų aš neatlaikysiu (tau net trijų prireikė ) mhhhh būtų puikus derinys minesotos kepurė ir divos katbačiukai.......
ir dar pastebėjimas apie pirštines. kažkaip man atrodo kad dauguma ir palika nykštį šone, bet iš tiesų nukštys tai biški delno viduje, na paziurekit kaip kokios pirštinės pasiūtos. kai vėliau, aš savasias beformuodama šiek tiek pasukau. nežinau ar čia geriau ar blogiau, bet man atrodo, kad patogiau turėtų būti
Nu nerealūs veltiniai priderintos spalvytės, gražu, o kur dar praktinė pusė. Va ką tik subadžiau savo pirmą gėlytę, atsiverčiau jūsų darbus pasižiūrėt, apsipavydėjau baltai ir einu slėptis su savo gėlyte.
MONAMI, Šialiuose aš ir niekur neradau tos plėvelės, jau žadėjau eiti į buitinės technikos parduotuves kaulyt gal kokio išmetamo gabaliuko, ale užvakar pasisekė važiavau pro Megą Kaune ir nusipirkau 4 metrus. Jei tave tiek išgelbėtų tam kartui, galiu metriuką padovanoti, o po dviejų savaičių vėl pro Kauną važiuosiu ir nusipirksiu.
MONAMI, Šialiuose aš ir niekur neradau tos plėvelės, jau žadėjau eiti į buitinės technikos parduotuves kaulyt gal kokio išmetamo gabaliuko, ale užvakar pasisekė važiavau pro Megą Kaune ir nusipirkau 4 metrus. Jei tave tiek išgelbėtų tam kartui, galiu metriuką padovanoti, o po dviejų savaičių vėl pro Kauną važiuosiu ir nusipirksiu.
QUOTE(Minesota @ 2007 01 28, 19:31)
Gal juokauji? Ar mes tokios bjaurios tetulytės atrodom?
Labai gražūs darbeliai. Šaunuolė
Diva, NUOSTABUS šalis Ir kada tu spėji?
Labai gražūs darbeliai. Šaunuolė
Diva, NUOSTABUS šalis Ir kada tu spėji?
zinai, as supratau, kad dovanas velti labai gerai:) pusdienis ir dovana gatava- apie tai, akd pakiesta i gimtadieni suzinojau isvakarese- tai jei reiktu tystis kur nors i akropoli butu uzeme daugiau laiko nei nuvelti.. ir nebuvo galvos skausmo sugalvoti- ka nupirkti..)) Taip kad taip taupau laika dovanoms pirkti..)))))
QUOTE(linada @ 2007 01 28, 20:12)
gera, kai mergaitės savaitgaliais ne miega, o velia
nebaigiau su daile nieko- nebent verslo vadyba butu susijusi su daile:)))))
be uz komplimentus kaip visada dekinga... del kilielio- vat dvi poros ir isplaukiojo kai buvo mazai suvelta- kokios gelytes butu visai nieko, bet cia - pasikeicia piesinys ir nelieka kaciu pedeliu vaizdo, o uzsakymas buvo butent toks. Taigi karpiau normaliai suvelta kilimeli ir pirstukus, kurie nesugebejo prisikabinti paskui dar pabadziau su adatele kai tik nuemiau nuo sablono. o paskui jau tryniau.. ir prisivele galutinai ir liko
iskila faktura.. bandyk- iseis is pirmo karto )))
o del pirstiniu pirsto pasukimo- as irgi paskui pasuku..
esu bandziusi burbuliukus velti su visokiom atraizom kilimeliu - man faktura ju visiskai neiskilo bet gal del to, kad bumbuliukai, is visu pusiu tolygiai susipaudzia viskas i viduri
na, susikaupsiu kada ir pabanysiu...... gal ir su varnos pedelem labai liux atrodytu
na, kad dovanom sutaupai tai faktas, bet is kur laiko su dviem mazyliais ar Gustas megdzioja sese ir puse dienos abu miega
na, susikaupsiu kada ir pabanysiu...... gal ir su varnos pedelem labai liux atrodytu
na, kad dovanom sutaupai tai faktas, bet is kur laiko su dviem mazyliais ar Gustas megdzioja sese ir puse dienos abu miega
QUOTE(linada @ 2007 01 28, 20:59)
esu bandziusi burbuliukus velti su visokiom atraizom kilimeliu - man faktura ju visiskai neiskilo bet gal del to, kad bumbuliukai, is visu pusiu tolygiai susipaudzia viskas i viduri
dar vyras yra:) jis irgi namie:) Tai kai pabuna su abiem, arba su vienu, o kitas miega- tai ir veliu:)
GRAŽŪS VISŲ DARBELIAI .
Aš šiandien irgi bandžiau velt dar vieną šalį, bet šis nelabai pavyko . Regis ir kruopščiai vilną dėliojau, bet gavos vietom su skylėm . Kaži ar sukibs vilna jei dar kokį sluoksniuką ant viršaus uždėsiu ir pavelsiu? prašau patarkit ar verta, ar teks nešioti skylėtą .
Aš šiandien irgi bandžiau velt dar vieną šalį, bet šis nelabai pavyko . Regis ir kruopščiai vilną dėliojau, bet gavos vietom su skylėm . Kaži ar sukibs vilna jei dar kokį sluoksniuką ant viršaus uždėsiu ir pavelsiu? prašau patarkit ar verta, ar teks nešioti skylėtą .
Na visu pirma tai pasakysiu kad as su jumis nebespeju tik neuzeik kokia dienele tai ziu jau virs 10 puslapiuku pasneketa...
Zadejau girti atskirai bet ziuriu daug gaunasi tai iskat visom sakau labai faini VISU DARBELIAI. ypac saliai, na Diva aisku kaip visada ir spalvos man visai ne kaip psihcozes padarinys labai grazios, bent jau man tai patinka labai labai....
Asarele o saliai su skylem tau nepatinka, paziurek juk yra visokiu....
Zadejau girti atskirai bet ziuriu daug gaunasi tai iskat visom sakau labai faini VISU DARBELIAI. ypac saliai, na Diva aisku kaip visada ir spalvos man visai ne kaip psihcozes padarinys labai grazios, bent jau man tai patinka labai labai....
Asarele o saliai su skylem tau nepatinka, paziurek juk yra visokiu....
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 28, 22:11)
GRAŽŪS VISŲ DARBELIAI .
Jei jau vėlei, geriau nebedėk. Nebent su adatėle pribaksnotum ir veltum.
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 28, 20:41)
*Diva*, tu mano draugė meniškos sielos vadybininkės