Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 28, 14:39)
žiūrėkit kas per gyvis dar mums taip reikalingos žaliavos gali reikt  biggrin.gif http://en.wikipedia....i/Angora_rabbit

Gavau iš u0švės šitokios vilnos dovanu. Super švelni. Bet nesivelia. Tinka dekorui rolleyes.gif

Puikiai suvelti darbeliai thumbup.gif Kaži ko link kateliu traukia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 28 sausio 2007 - 15:31
kaip gaila,kad nesivelia jau buciau rezgus planus kaip viena toki pas save zaliavai augint
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 28, 16:33)
kaip gaila,kad nesivelia jau buciau rezgus planus kaip viena toki pas save zaliavai augint
lotuliukas.gif

O kodėl ne, 2 paskirtys. Grožiui ir vilna verpimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 28, 15:42)
O kodėl ne, 2 paskirtys. Grožiui ir vilna verpimui mirksiukas.gif

Ne dvi, o visos trys - pasigrozi, nukerpi ir kas liko i sriuba lotuliukas.gif
Niu ziauriai cia as, bet toks gyvenimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 28, 14:34)
nežinau kas yra didelis užsegimas, bet Madoj - viršuliškėse užsegimų tikrai yra wink.gif ir didelių ir mažų - berods 3 dydžių. antram aukšte mažas skyrelis visokių siūlų, karoliukų kailiukų ir kitokių gėrybių, dirba berods iki 20,00.
Diva - o jei kačių pedeles būtum vėlimo procese pribadžius prie šlapio pagrindo  ž n iš kilimėlio, o šiaip pribadžius vilnelę spalvotą mastau.gif gal irgi išeitis....ar bandei ? bet tapkutės fantastiškos....vis nueinu dar pasižiūrėti  cool.gif

turiu vienas sugadintas, kurias tokiu budu kaip tik galvoju isgelbeti:)) tada parodysiu:)

iskarpyto dekoro pliusas- gaunasi siek tiek iskilas piesinukas- arodo idomiau:)
nors gal kai kam tai gali buti ir minusas:)

o del "ne mano" spalvines gamos- nugi toks uzsakymas..smile.gif)) ir gal jau baigesi nestumo psichoze:))) cia mano vyras taip aiskina polinki i ryskias spalvas nestumo metu..smile.gif) as kai Majai vokeli veliau ryskiu spalvu- jis lingavo galva ir sake- va pagimdysi- paziuresim ar tau tos spalvos vis dar bus grazios..smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 01 28, 13:35)
O cia mano paprastas darbelis...kosmetine blush2.gif

Visai neatrodo paprastas, labai dailus wub.gif
O dar prisiminiau posakį, jei jau tau pačiai atrodo paprastas, gali sakyt-paprastas,bet ne prastas mirksiukas.gif
Atsakyti
Diva, prisidedu prie pagyrų tapkiukams!!!!!!!!!!!!

Ačiū dar sykį visoms už pagyras kepurėlei wub.gif

QUOTE(uups @ 2007 01 28, 14:59)
tik kepure mane nustebino g.gif  kasnors bandet kaitintis su tokia stora vilnone namie velta kepure? g.gif as nuveliau tokia plona, kaip tik sugebejau, bet visvien man  schmoll.gif ...nusprendziau, kad pirciai kepures geriau ish itin plono fabrikinio veltinio rolleyes.gif

Man rodos, kad kuo storesnė, tuo geriau nuo karščio galvą apsaugo. Juk paskirtis kepurės pirtyje tokia ir yra. Nors nesu nei pirties mylėtoja, nei žinovė g.gif . O tas žmogus, kuris gaus ją dovanų nepasakys jei kas blogai, kaip bet kuris mandagus žmogus.

Atsakyti
cia mano nauji darbeliai:
user posted image
user posted image
p.s. nepykit bet as toli grazu ne mama man 11 metu unsure.gif verysad.gif dabar busiu ismesta?
Atsakyti
QUOTE(ievaa;] @ 2007 01 28, 19:14)

p.s. nepykit bet as toli grazu ne mama man 11 metu  unsure.gif  verysad.gif dabar busiu ismesta?

nu tikrai nebusi ismesta:) smagu, kad susidomejai veltiniu:)
Mieli darbeliai:)

O as giriuosi saliku-saliu, nuveltu draugei dovanai:)

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ievaa;)
,2007 01 28, 20:14]
p.s. nepykit bet as toli grazu ne mama man 11 metu  unsure.gif  verysad.gif dabar busiu ismesta?

Gal juokauji? Ar mes tokios bjaurios tetulytės atrodom? mirksiukas.gif biggrin.gif

Labai gražūs darbeliai. Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif

Diva, NUOSTABUS šalis wub.gif . Ir kada tu spėji? g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 28 sausio 2007 - 18:34
aciu kad nesupykot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievaa;]: 28 sausio 2007 - 18:40
QUOTE(ievaa;] @ 2007 01 28, 19:39)
aciu kad nesupykot ax.gif

Atsakyti