Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 28, 12:35)
mergičkos.... dabar apšvieskite mane truputį.... nusipirkau aš to ūkiško muilo.... žiūriu sudėtį, o  ten rašo tik, tai, kad pagaminta iš natūralių medžiagų... atsidarau gamintojų tinklalapį, o ten irgi neko doro nerašo... tai iš ko galų gale jis pagamintas? 

P.S. ta veltiniautoja rašė taip : "dėkui labai, jau nusipirkau adatytę ir ja labai džiaugiuos Pirkau ožeškienės gatvėj ir sumokejau 11lt  permokėjau kogero ..."

tai ji ir pirko su guminiu kotu viena adata. uups buvo imetui foto. sake labai labai patogi ir i jokia kita nekeistu tongue.gif

QUOTE(*Diva* @ 2007 01 28, 12:37)
nu - nepameni kaip vaikystej kad pirstiniu nepamesti siudavo- nuo vienos pirstines iki kitos.
O jei tiesiog pacios pirstines riesa pasiaurint- as siuciau is vidines puses- pilnai, arba tiesiog gabaliuka gumos itemptos stipriai- gal is delno puses, o gal atvirksciai... reik pabandyt:)))

pamenu, bet galvojau, kad kaip gudriau smile.gif reiks bandyt i vidu guma isiuti smile.gif
Atsakyti
gudriau tai velk pirstines kaip rankove ir prisiuk prie liemenes tongue.gif
Atsakyti
Tai jei adateles su kokias dar priedais, isikisimais, tai tikiu, kad tiek kainuoja.
Mano mergyte nesioja veltas pirstines, bet jai nekrenta nuo rankyciu 4u.gif Ir kaip Diva sake, tai taip greit nesutraukia dregmes ir visada buna siltos rankytes.
Atsakyti
Minesota- kepuriukas nerealus thumbup.gif wub.gif thumbup.gif

Diva - bačiukai,aišku,kaip visada dailūs, tik kažkaip ryškios spalvos nublanko, pakeitė,taip sakant kovinę aprangą lotuliukas.gif

SOS!!! Gal kas galit mane išgelbėt? Labai reikia didelio užsegimo sagei, ir būtinai šiandien, niekur nėra pirkt, Saullutės nėr namie, ką daryt? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
tai gal Gudra namie?
Atsakyti

labai grazhus katishki- leopardishki darbeliai thumbup.gif wub.gif

tik kepure mane nustebino g.gif kasnors bandet kaitintis su tokia stora vilnone namie velta kepure? g.gif as nuveliau tokia plona, kaip tik sugebejau, bet visvien man schmoll.gif ...nusprendziau, kad pirciai kepures geriau ish itin plono fabrikinio veltinio rolleyes.gif

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 28, 09:18)
viena veltiniautoja sakė, kad pirko adatą už 11lt  blink.gif

QUOTE(larina @ 2007 01 28, 09:25)
Kam tas adatas pirkti tokiomis kainomis, jei yra pigiau. Jos kuo nors skiriasi? ar kuo nors geresnes g.gif

smarkiai geresnes. As perku dar brangiau, bet adatele su itin patogiu guminiu koteliu thumbup.gif niekada enaudoju tu paprastu dabar...nesmagu tiesiog su jom dirbti rolleyes.gif
manau,kadta po 11lt ir yra su giminiu kotu..bent jau ozeskienes gatvej tokiom prekiaujama...
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 28, 12:27)
SOS!!! Gal kas galit mane išgelbėt? Labai reikia didelio užsegimo sagei, ir būtinai šiandien, niekur nėra pirkt, Saullutės nėr namie, ką daryt? doh.gif  doh.gif  doh.gif

nežinau kas yra didelis užsegimas, bet Madoj - viršuliškėse užsegimų tikrai yra wink.gif ir didelių ir mažų - berods 3 dydžių. antram aukšte mažas skyrelis visokių siūlų, karoliukų kailiukų ir kitokių gėrybių, dirba berods iki 20,00.
Diva - o jei kačių pedeles būtum vėlimo procese pribadžius prie šlapio pagrindo ž n iš kilimėlio, o šiaip pribadžius vilnelę spalvotą mastau.gif gal irgi išeitis....ar bandei ? bet tapkutės fantastiškos....vis nueinu dar pasižiūrėti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 28 sausio 2007 - 13:40
Labai grazios Divos tapkutes... ax.gif 4u.gif 4u.gif
O cia mano paprastas darbelis...kosmetine blush2.gif
user posted image
Atsakyti
žiūrėkit kas per gyvis dar mums taip reikalingos žaliavos gali reikt biggrin.gif http://en.wikipedia....i/Angora_rabbit
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grazi kosmetine,batukai su pedutemis,ir kepure pirciai nereali blink.gif 4u.gif saunuoles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Dėkoju, DIVA, dėl pirštinių, vaiaki pliki basi,tai teks nuvelt būtinai tongue.gif
Ievuschka - turiu porą užsegimų, bet nėra super dideli, ką aš žinau.....

Ir dar: kažkas rašė, jog turi karšinio kg kelis??Man iš vis reiktų nedažytos vilnos ne mažo kiekio, karšinio, gal kas turite???Na, man, kg gerai būtų....... ax.gif
Jei ką, rašykite į až.
Turiu vieną mintį, kuri gali pradžioje tikrai sunkiai nusisekti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės,problema dėl užsegimų išsisprendė biggrin.gif
ačiū visoms, norėjusioms padėt!
Supratau-vis dėlto koks geras dalykas tas forumas: ne tik informacijos prisirenki, ne tik darbais pasigiri,kitų pamatai, bet gali ir pagalbos paprašyt ir jos gaut, o tie veltiniautojų susitikimai-tik į naudą, kažkaip virtualus bendravimas tampa šiltesnis,toks jaukesnis,sakyčiau ax.gif
Atsakyti