Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(vilke @ 2007 01 28, 12:04)
tai mane dabar konsultuokit del pirstiniu  lotuliukas.gif nelabai man patinka nei batukus, nei pirstines daryt, bet salciai atejo, tai reikia savo vaika sildyt  biggrin.gif padariau as jam pirstines, tai pliusas, kad labai lengvai uzsideda, nes ka suvelta smarkiai, tai tas veltinis toks kaip ir slystantis, ne taip, kaip megztos. bet.. vakar uzdejau - tai lygiai taip pat paskui jos slysta zemyn  unsure.gif kai vaikas rankom visur makaluoja, ar pats jas traukia.. kaip jus sprendziat sita problema? dar siauriau daryti gala, tai neiseina, nes tada rankutes jau neikis. ka daryt, kad tiap ir laikytusi daugiau apglude? g.gif

guma prisiuti:)))

Papildyta:
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 28, 12:11)
Dar vienas pastebėjimas: turbūt nieko naujo nepasakysiu, bet dekoras geriau išlieka su sluoksna veliant, t.y. ryškesnis būna, o karšinio spalvos labai persivelia, o jei dedu storesnius dekoro sluoksniu, ilgokai jau reikia privelinėti jį (dekorą), kad priliptų geria ir nepasislinktų... smile.gif
Tai atėjo žiema, velėjoms turbūt darbo padaugėjo???

Dar klausimėlis: ar peršlapma veltinio pirštinės vaikams???Neikaip pirktinių neatitaikau, planuoju nuvelt, tik va, ar neperšlaps su sniegu žaidžiant??? g.gif

nu visos pirstines perslampa- nebent odines butu..

tik vilna ne taip greitai- ji daug sugeria dregmes kol perslampa.smile.gif
Dar ziurint ir koks sniegas- slapias- perslaps greiciau, jei sausas- ne taip greit..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 28, 11:00)
130-150g:)

ačiū 4u.gif

QUOTE(vilke @ 2007 01 28, 11:04)
tai mane dabar konsultuokit del pirstiniu  lotuliukas.gif nelabai man patinka nei batukus, nei pirstines daryt, bet salciai atejo, tai reikia savo vaika sildyt  biggrin.gif padariau as jam pirstines, tai pliusas, kad labai lengvai uzsideda, nes ka suvelta smarkiai, tai tas veltinis toks kaip ir slystantis, ne taip, kaip megztos. bet.. vakar uzdejau - tai lygiai taip pat paskui jos slysta zemyn  unsure.gif kai vaikas rankom visur makaluoja, ar pats jas traukia.. kaip jus sprendziat sita problema? dar siauriau daryti gala, tai neiseina, nes tada rankutes jau neikis. ka daryt, kad tiap ir laikytusi daugiau apglude? g.gif

nori kad neslystu pirštinės? tai arba įverk gumą arba pritaisyk ilgą šniūrą prie abiejų pirštinių(sujunk) ir prieš mainant striukę permesk tą šniūriuką per pečiu drinks_cheers.gif nors jaučiu ne taip klausimą supratau ir visai ne į temą patariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 28, 11:23)
OOOO... DIVA thumbup.gif  thumbup.gif Kaip tu taip padarei doh.gif
Vakar savo miestelyje uztikau pardavinejant adatas velimui, bet kainos, tai nerealios. Uz viena adatele 3,50lt. blink.gif

Čia dar ne kosminė kaina. Ne vieną kartą mačiau adatų po 5 lt. už vieną. Čia Vilniuje.
Atsakyti
viena veltiniautoja sakė, kad pirko adatą už 11lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 28, 12:18)
viena veltiniautoja sakė, kad pirko adatą už 11lt  blink.gif

Gal paauksuota g.gif ?
Atsakyti
na nežinau, bet kai pamačiau kainą, tai plaukai piestu pasistojo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2007 01 28, 11:17)
Čia dar ne kosminė kaina. Ne vieną kartą mačiau adatų po 5 lt. už vieną. Čia Vilniuje.

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 28, 11:18)
viena veltiniautoja sakė, kad pirko adatą už 11lt  blink.gif

Kam tas adatas pirkti tokiomis kainomis, jei yra pigiau. Jos kuo nors skiriasi? ar kuo nors geresnes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 28 sausio 2007 - 11:26
o kur man ta guma ten prisiuti ? biggrin.gif is manes nekokia siuveja, tai nelabai gaudausi biggrin.gif ar ant krastiniu, per kur rankyte i pirstine kisti?

uz 11 lt turbut adata su laikikliu wink.gif o siaip visokiu tu adatu yra - yra mediniame kociukyje, kur kelios adatos statosi, tai dar ne tokia kaina butu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 28, 11:28)
o kur man ta guma ten prisiuti ?  biggrin.gif is manes nekokia siuveja, tai nelabai gaudausi  biggrin.gif ar ant krastiniu, per kur rankyte i pirstine kisti?

uz 11 lt turbut adata su laikikliu wink.gif o siaip visokiu tu adatu yra - yra mediniame kociukyje, kur kelios adatos statosi, tai dar ne tokia kaina butu wink.gif

Mes kalbam apie vienos adatos kaina, o ne keletos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 28 sausio 2007 - 11:34
mergičkos.... dabar apšvieskite mane truputį.... nusipirkau aš to ūkiško muilo.... žiūriu sudėtį, o ten rašo tik, tai, kad pagaminta iš natūralių medžiagų... atsidarau gamintojų tinklalapį, o ten irgi neko doro nerašo... tai iš ko galų gale jis pagamintas?

P.S. ta veltiniautoja rašė taip : "dėkui labai, jau nusipirkau adatytę ir ja labai džiaugiuos Pirkau ožeškienės gatvėj ir sumokejau 11lt permokėjau kogero ..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 28 sausio 2007 - 11:40
QUOTE(vilke @ 2007 01 28, 12:28)
o kur man ta guma ten prisiuti ?  biggrin.gif is manes nekokia siuveja, tai nelabai gaudausi  biggrin.gif ar ant krastiniu, per kur rankyte i pirstine kisti?

nu - nepameni kaip vaikystej kad pirstiniu nepamesti siudavo- nuo vienos pirstines iki kitos.
O jei tiesiog pacios pirstines riesa pasiaurint- as siuciau is vidines puses- pilnai, arba tiesiog gabaliuka gumos itemptos stipriai- gal is delno puses, o gal atvirksciai... reik pabandyt:)))
Atsakyti
mum ta pati bėda - krenta pirštines nuo rankų doh.gif bet kai tokie šalčiai tai aš tokias storas ne veltinio turiu, tai kombinezonas jas kažkaip sulaiko, o veltinio per plonos.
kol čia su gumom sužaisčiau, matyt ir žiema praeitų biggrin.gif bet šiaip manau visos pirštinės vaikam nuo rankų krenta - reikia viska čiupinėti, liesti, imti, o nusmukusios pasitaisyti nemoka doh.gif
Papildyta:
beje, teisybe sraigute sake - vėliau burbuliukus iš karšinio, tai labai "praryja" šilką sad.gif taip supykau ant bjaurybės karšinio. teks persiorientuoti į sluoksna. na, dar su ja pabandysiu jei ir ta prarys šilko dekorą, teks rimtai pasikalbėti biggrin.gif
Atsakyti