Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

Labai grazus baciukai su katinu pedutem wub.gif
Atsakyti
kokie gražūs wub.gif sakyk kaip tu taip tiksliai tas pėdutes padarei? 4u.gif
Atsakyti
Na, Minesota,labai šilta visom prasmėm kepurytė 4u.gif drinks_cheers.gif
Diva -dar vienas stebuklas ! Visos jau gyrė...Ir labai į temą , nes visai smagiai atėjo žiema
Atsakyti
linada, uosvis tos dovanos negavo lotuliukas.gif vyras uzpavydejo, sake, ka cia pas ji voliosis, dulkes, tuoj murzinas bus, tai ir nedaviau, sakiau pasiliksiu atminimui kaip savo pirma dideli darbeli. dabar padetas prie vaiko namuko, kartais einam ant jo pasedet - labai silta ir jauku biggrin.gif

Diva, labaiiiiiii fainos tapkutes thumbup.gif thumbup.gif as ir tokiu noreciau biggrin.gif tikrai, kaip taip tiksliai isdeliojai? smile.gif
Atsakyti
bučiau aš jūsų vietoj, tai nepardavinėčiau darbelių dėl vieno paprastos priežasties... gaila būtų biggrin.gif toookie pas jus grožiai, kad nors užmušk niekam neatiduočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
OOOO... DIVA thumbup.gif thumbup.gif Kaip tu taip padarei doh.gif

Vakar savo miestelyje uztikau pardavinejant adatas velimui, bet kainos, tai nerealios. Uz viena adatele 3,50lt. blink.gif
Atsakyti
4u.gif

labas rytas:)

aciu uz pagyrimus:)

na karpiau is suvelto kilimuko ir deliojau pedutes:)
uztat iki tol dvi poras sugadinau- na gal dar ir isgelbesiu kazkaip, bet pedutes nesigavo graziai...

smile.gif
Atsakyti
o aš tai taip net nebūčiau sugalvojus lotuliukas.gif ačiū biggrin.gif o sakyk kiek maždaug sunaudoji vilnelės vienai porai bačiukų.... na sakykim jei pėdos ilgis būtų 23,5 cm
Atsakyti
Sveikos,
Minesota - superinė kepuraitė, pirčiai gaila:)
DIVA - kaip visada 4u.gif

Hmmmmm, man įdomu, kiek kepurei vilnos sueina???Gal koks 150 g?? Sesei dariau, tai 300 suėjo, bet ten su paraitymais vietoj brylio, tad ir išėjo taip........ g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 28, 11:48)
o aš tai taip net nebūčiau sugalvojus  lotuliukas.gif  ačiū biggrin.gif  o sakyk kiek maždaug sunaudoji vilnelės vienai porai bačiukų.... na sakykim jei pėdos ilgis būtų 23,5 cm

130-150g:)
Atsakyti
tai mane dabar konsultuokit del pirstiniu lotuliukas.gif nelabai man patinka nei batukus, nei pirstines daryt, bet salciai atejo, tai reikia savo vaika sildyt biggrin.gif padariau as jam pirstines, tai pliusas, kad labai lengvai uzsideda, nes ka suvelta smarkiai, tai tas veltinis toks kaip ir slystantis, ne taip, kaip megztos. bet.. vakar uzdejau - tai lygiai taip pat paskui jos slysta zemyn unsure.gif kai vaikas rankom visur makaluoja, ar pats jas traukia.. kaip jus sprendziat sita problema? dar siauriau daryti gala, tai neiseina, nes tada rankutes jau neikis. ka daryt, kad tiap ir laikytusi daugiau apglude? g.gif
Atsakyti
Dar vienas pastebėjimas: turbūt nieko naujo nepasakysiu, bet dekoras geriau išlieka su sluoksna veliant, t.y. ryškesnis būna, o karšinio spalvos labai persivelia, o jei dedu storesnius dekoro sluoksniu, ilgokai jau reikia privelinėti jį (dekorą), kad priliptų geria ir nepasislinktų... smile.gif
Tai atėjo žiema, velėjoms turbūt darbo padaugėjo???

Dar klausimėlis: ar peršlapma veltinio pirštinės vaikams???Neikaip pirktinių neatitaikau, planuoju nuvelt, tik va, ar neperšlaps su sniegu žaidžiant??? g.gif
Atsakyti