Labai grazus baciukai su katinu pedutem
kokie gražūs sakyk kaip tu taip tiksliai tas pėdutes padarei?
Na, Minesota,labai šilta visom prasmėm kepurytė
Diva -dar vienas stebuklas ! Visos jau gyrė...Ir labai į temą , nes visai smagiai atėjo žiema
Diva -dar vienas stebuklas ! Visos jau gyrė...Ir labai į temą , nes visai smagiai atėjo žiema
linada, uosvis tos dovanos negavo vyras uzpavydejo, sake, ka cia pas ji voliosis, dulkes, tuoj murzinas bus, tai ir nedaviau, sakiau pasiliksiu atminimui kaip savo pirma dideli darbeli. dabar padetas prie vaiko namuko, kartais einam ant jo pasedet - labai silta ir jauku
Diva, labaiiiiiii fainos tapkutes as ir tokiu noreciau tikrai, kaip taip tiksliai isdeliojai?
Diva, labaiiiiiii fainos tapkutes as ir tokiu noreciau tikrai, kaip taip tiksliai isdeliojai?
bučiau aš jūsų vietoj, tai nepardavinėčiau darbelių dėl vieno paprastos priežasties... gaila būtų toookie pas jus grožiai, kad nors užmušk niekam neatiduočiau
labas rytas:)
aciu uz pagyrimus:)
na karpiau is suvelto kilimuko ir deliojau pedutes:)
uztat iki tol dvi poras sugadinau- na gal dar ir isgelbesiu kazkaip, bet pedutes nesigavo graziai...
o aš tai taip net nebūčiau sugalvojus ačiū o sakyk kiek maždaug sunaudoji vilnelės vienai porai bačiukų.... na sakykim jei pėdos ilgis būtų 23,5 cm
Sveikos,
Minesota - superinė kepuraitė, pirčiai gaila:)
DIVA - kaip visada
Hmmmmm, man įdomu, kiek kepurei vilnos sueina???Gal koks 150 g?? Sesei dariau, tai 300 suėjo, bet ten su paraitymais vietoj brylio, tad ir išėjo taip........
Minesota - superinė kepuraitė, pirčiai gaila:)
DIVA - kaip visada
Hmmmmm, man įdomu, kiek kepurei vilnos sueina???Gal koks 150 g?? Sesei dariau, tai 300 suėjo, bet ten su paraitymais vietoj brylio, tad ir išėjo taip........
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 28, 11:48)
o aš tai taip net nebūčiau sugalvojus ačiū o sakyk kiek maždaug sunaudoji vilnelės vienai porai bačiukų.... na sakykim jei pėdos ilgis būtų 23,5 cm
130-150g:)
tai mane dabar konsultuokit del pirstiniu nelabai man patinka nei batukus, nei pirstines daryt, bet salciai atejo, tai reikia savo vaika sildyt padariau as jam pirstines, tai pliusas, kad labai lengvai uzsideda, nes ka suvelta smarkiai, tai tas veltinis toks kaip ir slystantis, ne taip, kaip megztos. bet.. vakar uzdejau - tai lygiai taip pat paskui jos slysta zemyn kai vaikas rankom visur makaluoja, ar pats jas traukia.. kaip jus sprendziat sita problema? dar siauriau daryti gala, tai neiseina, nes tada rankutes jau neikis. ka daryt, kad tiap ir laikytusi daugiau apglude?
Dar vienas pastebėjimas: turbūt nieko naujo nepasakysiu, bet dekoras geriau išlieka su sluoksna veliant, t.y. ryškesnis būna, o karšinio spalvos labai persivelia, o jei dedu storesnius dekoro sluoksniu, ilgokai jau reikia privelinėti jį (dekorą), kad priliptų geria ir nepasislinktų...
Tai atėjo žiema, velėjoms turbūt darbo padaugėjo???
Dar klausimėlis: ar peršlapma veltinio pirštinės vaikams???Neikaip pirktinių neatitaikau, planuoju nuvelt, tik va, ar neperšlaps su sniegu žaidžiant???
Tai atėjo žiema, velėjoms turbūt darbo padaugėjo???
Dar klausimėlis: ar peršlapma veltinio pirštinės vaikams???Neikaip pirktinių neatitaikau, planuoju nuvelt, tik va, ar neperšlaps su sniegu žaidžiant???