Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(rim@ @ 2007 01 26, 20:20)
[url=http://imageshack.us][img]
Man net bitės žvairos dar gaunasi lotuliukas.gif

Sauni bite-linksmuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 01 26, 19:20)

Tavo bitė turbūt sumaišė metų laikus (nes neperseniausiai pavasariški orai buvo doh.gif ) ir nelaiku prabudo, o nuo šalčio akys apžvairo lotuliukas.gif . O ką jų žvairų nebūna g.gif ? Na čia tik tarp kitko biggrin.gif . O iš tikro tai bitelė thumbup.gif wub.gif .

Dėl naudojamo muilo: aš tai paskutiniu metu veliu su Palmolive skystu muilu. Rankų oda, kaip ir daugumos sausa, bet po kiekvieno vėlimo pasiteplioju kremuku su glicerinu.

Aš tolimoj ateityje irgi susiplanavusi nusivelt paveikslą. Bet ar prisiruošiu g.gif doh.gif ?
Atsakyti
O kodel karstas vanduo velimui negerai?

Parkeliavo mano vyrukas, tai parveze man visokiu pribambasu. Adateliu, velimo skycio, kalnus karoliuku, knyga apie velima ir kompakta ir.t.t Labai jau as jam dekinga...

Atsakyti
Kad man kas toki vyra... g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kaip faina thumbup.gif tikimes kad su mumis knygute pasidarinsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 26, 18:57)
o cia griztant prie topico smile.gif akims paganyt paveikslai is veltinio:

O kas autorius šių paveikslų?

QUOTE(rim@ @ 2007 01 26, 21:20)

Labai simpatiška bitė biggrin.gif .

Pasivaizdensiu. Kepurėlė, bus dovana vienam pirties mylėtojui biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip grazu wub.gif sakes.... tikriausiai daug prakaito isliejai ant jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 27, 15:04)
O kas autorius šių paveikslų?
Labai simpatiška bitė  biggrin.gif  .
Pasivaizdensiu.  Kepurėlė, bus dovana vienam pirties mylėtojui  biggrin.gif

Labai grazhi wub.gif . Bet man cia toks klausimukas kilo, o cia ne ragiukai kartais g.gif bigsmile.gif ?
Atsakyti
liuxusine kepurė thumbup.gif, o gražiausios man tai dėmėsm, ne rimtai..... kažkaip taip tiksliai išdeliotos. dėl tokios kepurės net pirtį pamėgčiau laugh.gif
ir vyrą teks vokietijon siusti hihihi.gif jei tik jis manęs pirmiau iš namų neišsiųs su visom savo gėrybėm ....gana jau vaikas papylė visus karoliukus, keliais rinkau bliaudama biggrin.gif
tiesa, vilke, kaip uošviui dovana velta patiko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 27 sausio 2007 - 17:36
Minesota, labai graži kepurė! Leopardinio rašto, ir kaip sugebėjai taip gražiai išdelioti?
Atsakyti
Ačiū už pagyras kepurėlei smile.gif .

Leopardinėms dėmėms klojau gan storai tamsiai rudos vilnos, dengiau tinkleliu ir rankomis glosčiau kol prikibo. Jokios ypatingos technikos nenaudojau 4u.gif .
Atsakyti
4u.gif

Minesota- faina kepuryte:))

o stai naujausi mano tapkiukai - seniai taip ilgai neveliau batuku..smile.gif))Gavosi kazkas tik is trecio karto..smile.gif))

user posted image
Atsakyti