Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(Pilietė @ 2007 01 26, 06:09)
tai gydytoja man taip išaiškino (čia, supratau, tinka ir bet kuriom su šiek tiek jautresne oda): geriausiai naudoti ne tas gumines, lateksines pirštines (buityje kur naudojamos, jos turi kažkokių kenksmingų dalykų ), o pačias paprasčiausias celofano, kur būna prie plaukų dažų pridėtos.

daugelis zmoniu lateksui yra alergishki, todel ir netinka iprastines gumines pirshtines. Kaip dirbanti su pirshtinem pagal profesija, galiu parekomenduot pirkti 'powder free' lateksines pirshtines,- jos ne taip erzins, o kas alergishkas lateksui,- poliizopreno pirshtines (jos bennt jau nesmukcios kaip tie celofaniai maisheliai. Manau, turetu but ju vaistinese g.gif
Atsakyti
Ačiū Uups už patarimus, žinai, man tokius pavadinimus tai užsirašyti reikia, per daug sudėtingi įsiminti. Bandysiu nusipirkti ir su jom velti, žiūrėsiu, kokia reakcija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 01 26, 08:43)
Ačiū Uups už patarimus, žinai, man tokius pavadinimus tai užsirašyti reikia, per daug sudėtingi įsiminti. Bandysiu nusipirkti ir su jom velti, žiūrėsiu, kokia reakcija. g.gif

tai tiesiog prashyk vaitinej 'latex free', arba be latekso rolleyes.gif
dar yra nerealiai geros pirshtines su plonuciu medvilniniu pamushalu po guma... visa diena gali pramuvet ir smulkiausius darbelius daryt,- nei nepajusi, kad su pirstinem buvai, bet shitu jau, itariu, vaistinese nelabai gausi g.gif
Atsakyti
Uups, o kur jų ieškoti? Šiandien kaip tik važiuosiu į Kauno senukus, gal ten būna?
Atsakyti
Didelis didelis dėkui kažkuriai iš mergaičių, kuri patarė kamuoliukus pirma susibadyti, o tada šlapiai apvelti 4u.gif jau kaip man nepatikdavo tuos karoliukus pamažu rankose vartyti, kol apsivels bent truputėli. o dabar tik čiuku čiuku ir sukočioju. thumbup.gif idėja ir karoliukai beveik vienodo dydžio gaunasi.
O šiaip tai vis neprisėsdavau prie tos vilnos: tai laiko nebūdavo, tai karoliukai tie netraukdavo.. o vat vakar per vakarėli brolio draugei apyrankę paprastutę suvoliojau bigsmile.gif
Žiūriu, apie pirštines dabar kalba verda. Šiaip be jų man nepatinka velti, oda ir taip sausa, tai nuo vandens ir muilo iš viso nusausėja.. doh.gif o vakar vėliau su tomis, kur medvilnė viduje. tai tikrai malonu jas dėvėti. ir kvepia kažkaip maloniai, ne taip, kaip visos smile.gif o dar jų delnai tokie truputi "su raštu", reljefiniai, tai manau kažkiek padeda veliant mirksiukas.gif tik galėtų būti dydžiu mažesnės.. išdūrė mane tų pirštinių pakuotė.. blink.gif
Atsakyti
Chuliganka, o kur tokių pirštinių pirkai?
Atsakyti
Norfoj netyčia radau. tik sakau, ten su dydžiais kažkaip įdomiai.. surašyta ant pakelio po kelis dydžius, maždaug, kokį iš tų nurodytų išsitrauksi, gal ir pataikysi... blink.gif
Atsakyti
as dar noreciau apie ranku prieziura pasisakyti. as po kiekvieno velimo pasitepu rankas linola fet kremuku, dukrytei daktare israse nes jos jautri odyte buvo. labai geras kremukas jo buna kai kuriuose vaistinese pabandykit gal patks mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes:)
vakarykstis mano muminukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 26, 10:35)
neee, man alergija, tai nei šlapalas nei kitas gėris čia nepadės smile.gif

QUOTE(linada @ 2007 01 26, 10:45)
gal ir teks wink.gif tai pas gydytoja tik po savaitės - reikia atsivelti hihihi.gif

Mano oda irgi alergiška smile.gif Velniai žino kam, bet po vėlimo parausta rankos (delnų viršus). Močiutė labai nepatenkinta, kad aš šitaip "žaloju" save, bet aš tiesiog kai parausta pateplioju gerokai vaistukais nuo alerginio bėrimo (Cutivate) atskiestą su Neutrogen rankų kremu. Gal ir nelabai sveika dažnai hormoniniais kremukais tepliotis, bet vėlimo aš nemesiu schmoll.gif
yzzy labai gražus mumis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 26 sausio 2007 - 12:50
QUOTE(tapkute @ 2007 01 26, 13:49)
yzzy labai gražus mumis  wub.gif  thumbup.gif

aciu aciu labai stengiaus smile.gif tik kaip visada akys gerai nesigavo smile.gif bet vis tiek man jis mielas 4u.gif
Atsakyti
na, man tik vieną pirštą beria - dešinės vidurinį hihihi.gif o šiaiop oda kitur tik sausa. na aš nežinau ar vėlimą paaukočiau, bet kai oda atrodo kaip 50-metės, tai kažkaip neočen....
Atsakyti