Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

disi peržiūrėjau Diagnozė - veltiniomanija na pataikyta su pavadinimu tiesiai į dešimtuką, o darbelių gražumui, tai 10 ir dar su + (ir ne vienu 4u.gif ) wub.gif thumbup.gif .

Atsakyti
veltiniomanija - kažkur pavadinimas girdėtas, gal tik sutapimas???? g.gif g.gif unsure.gif
Teks pakeisti.

Ačiū tau, rooma, ir tau Minesota, už patarimus, einu kimšt rankinės mirksiukas.gif
Atsakyti
cia linkas su intrukcijom ir vaizdine medziaga, kaip pasidaryti skrybelaite http://www.hatshaper...Wet Felting.htm
Papildyta:
o cia siaip akis paganyt smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar biggrin.gif http://www.horstcout...ry_view_all.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 25 sausio 2007 - 21:53
4u.gif

o koks paskutinis linkas, vilke.. o matet, ergaites, kad tu darbu autorius- vyras..smile.gif)
jega:)
Atsakyti
Aš čia tik pusiau į temą – dėl vėlimo su guminėm pirštinėm, gal kam pravers. Kadangi pati turiu nemenkų problemų su rankų oda, tai gydytoja man taip išaiškino (čia, supratau, tinka ir bet kuriom su šiek tiek jautresne oda): geriausiai naudoti ne tas gumines, lateksines pirštines (buityje kur naudojamos, jos turi kažkokių kenksmingų dalykų ), o pačias paprasčiausias celofano, kur būna prie plaukų dažų pridėtos. Aš bandžiau velti su tom buitinėm, tai tikrai rankų oda kaip reikiant supyko nuo ilgesnio trynimo, o celofaninės nepatogios, o ir šiaip, bent jau man, maloniau jausti vilną be jokių pirštinių. Tai taip ir laukiu odos prošvaisčių, kad galėčiau velti. Kažkuri iš merginų patarė velti su linea herbal muilu, patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 26 sausio 2007 - 08:11
vat mano oda irgi baisiai regauoja, su pirštinėm ne taip, bet ten vistiek yra miltukų kažkokių papilta, kad jos nesušoktų. eisiu pas dermatologą, bet bijau, kad velti uždraus sad.gif nes jei neveliu, o da gerėja sad.gif o su celofaninėm itariu išvis ne kas - kur gi - nesugraibysi...slidu..... mastau.gif
Atsakyti
Linada, su celofaninėm galima sugraibyt, jei labai gerai dydį pataikysi, nors jos vistiek susmunka. Nu aš vėl ne į temą, bet pabandyk po vėlimo pasitepti rankas (vaistinėse yra) kremas arba losjonas
“excipiale“, gal pavadinimą netaisyklingai užrašiau, čia ne vaistai, o tiesiog puikiai drėkina ir ramina odą, sudėtyje daug šlapalo ar kaip jis ten (urea).
Atsakyti
Kadangi mano oda po paskutinių darbų nukentėjo smarkiai, tai nakčiai smarkiai buvau išsitepusi Bepanten'u (liko nuo mažės, tepdavau krūtų spenelius, kai buvo nugraužus biggrin.gif ).Šį rytą, rankos jau geriau atrodo. 4u.gif
Atsakyti
o su medicininem nebandet? as tik taip siulau, pati be pirstiniu pakolkas darau
Atsakyti
neee, man alergija, tai nei šlapalas nei kitas gėris čia nepadės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 26, 10:34)
o su medicininem nebandet? as tik taip siulau, pati be pirstiniu pakolkas darau

Bent jau man gydytoja sakė kad netiks, o šiaip gal jos ir geresnės kokybės.

Linada, tai ar neteks tau su vėlimu atsisveikinti? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 26 sausio 2007 - 09:38
gal ir teks wink.gif tai pas gydytoja tik po savaitės - reikia atsivelti hihihi.gif
Atsakyti