QUOTE(rim@ @ 2007 01 25, 14:46)
knopke ir aš su papuošaliukais tebežaidžiu, o apie tašiuką galvoju
Rim@ - tai gal Klaipėdoje gyveni, susibėgtume ir padarytume pirmus tašiukus
laaaabai gržūs darbeliai... VISŲ.... manau, kad pirmieji darbeliai,kad ir kokie šleivi ar kreivi būtų jie visada lieka patys nuoširdžiausi mieliausi ir jaukiausi
Sveikos,
Klausimas: gal -n kartų aptarinėjot, bet neužfiksavau: kokį pamušalą siūnat į rankines?Va man tas plonas, slidus, kiek blizgus audinys (kur pamušalas būna į sijonus, paltus), per "kūdas" atrodo,nepatvarus....Ką manot?
Apie džiovinimą darbų - kitas klausimas. Vėl gi pakabintą rankinę džiovinu, kaip jūs džiovinat???
Dėkui
Klausimas: gal -n kartų aptarinėjot, bet neužfiksavau: kokį pamušalą siūnat į rankines?Va man tas plonas, slidus, kiek blizgus audinys (kur pamušalas būna į sijonus, paltus), per "kūdas" atrodo,nepatvarus....Ką manot?
Apie džiovinimą darbų - kitas klausimas. Vėl gi pakabintą rankinę džiovinu, kaip jūs džiovinat???
Dėkui
Parodysiu vakar dienos darbelį.Ale, per jį rankų oda tai nukentėjo smarkiai Reikės bandyti su pirštinėm guminėm, nes kitaip liksiu be skūros
fantastika......
kaip gražu
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 25, 17:34)
Dėkui
Pakabinu ir duodu vandeniui išvarvėti. Po to formą suteikiu (na man patinka, kad dugnas būtų plokščias), tuomet prikemšu polietileninių maišelių ir džiovinu pastatytą.
disi, gražus darbas Įdomu tai, kad spalvos beveik nesusimaišė.
QUOTE(disi @ 2007 01 25, 16:39)
Parodysiu vakar dienos darbelį.Ale, per jį rankų oda tai nukentėjo smarkiai Reikės bandyti su pirštinėm guminėm, nes kitaip liksiu be skūros
isiziojau pamacius.nerealiai atrodo!!!!
Ačiū, šiandien veliu prie šaliko kepurę, jei kas nors gausis, parodysiu
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 25, 16:34)
Sveikos,
Dėkui
Dėkui
Patys pamušalai būna įvairūs. Tie , kurie pigūs ištikrųjų nepatvarūs, jie pradeda irti ties siūlėmis. Geriau pirkti brangesnį, tvirtesnį. Galima pamušalui naudoti medvilne ar kokį kitą audinį, kuris tau keia pasitikėjimą.
Išplovus rankinę, vynioju į rankšluoštį ir gerai nuspaudžiu vandenį, taip rankinė būna jau nešlapia, o drėgna. Po to formuoju, prikišant vėl sausų rankšluoščių. Aš rankinių nekabinu džiuti, o išformuotas statau.
QUOTE(disi @ 2007 01 25, 19:56)
Ačiū, šiandien veliu prie šaliko kepurę, jei kas nors gausis, parodysiu
Labai grazus ! Subėgiojau ir į albumėlį, o ten dar kiek gražumų pridėta