koks gražus tašiukas ,labai aguonos gražios ,spalvas
Aš turiu klausimuką. Gal kas žinot galerijų pavadinimus / adresus Rygoje, kurios prekiauja veltinukais?
labai didelis dekui visoms uz patarimus....tikrai labai sujaudinta jusu nuosirdumu
isdestyti technikos principa viena, o jos subtilybes yra kas kita....
ACIUUUU visoms
bandziau pagal savo supratima, dabar darysiu pagal jusu patarimus
ir bandysiu parodyti.....
isdestyti technikos principa viena, o jos subtilybes yra kas kita....
ACIUUUU visoms
bandziau pagal savo supratima, dabar darysiu pagal jusu patarimus
ir bandysiu parodyti.....
Saullutės tašiukas nerealus . o Doseth liemenė su avytėm . noriu paklausi, gal kas žino kur kaimiškos vilnelės gauti (pats kaimas atpuola ). Gal kas turi ir nenaudoja, tai mielai priglausčiau .
tikriausiai dar turiu bet nelabai daug. tik ar tu tikrai pasiruošusi tiek su ja užsiiminėti
man tai nesvietiškai grau kaip doseth dekorą tiksliai padaro, nei išsikraipo nei ką - kaip nutapyta atrodo
man tai nesvietiškai grau kaip doseth dekorą tiksliai padaro, nei išsikraipo nei ką - kaip nutapyta atrodo
QUOTE(gielux @ 2007 01 25, 10:22)
Saullutės tašiukas nerealus . o Doseth liemenė su avytėm . noriu paklausi, gal kas žino kur kaimiškos vilnelės gauti (pats kaimas atpuola ). Gal kas turi ir nenaudoja, tai mielai priglausčiau .
Jei nori, tai as turiu koki 10kg kaimiskos vilnos. Is jos gal koki 8kg vilna, o du kakuciai ir visokios siukles. Nors nepatariu su ja uzsiimti.
Ir aš parodysiu pirmą darbuką, kamuoliukus gaminau tą pačią dieną po kursų, bo tai labai buvau užsivedusi
Ale visų darbeliai nuostabūs, šilti ir meilės pilni ir kuo toliau, tuo gražiau
O aš dar vis su papuošalais ir gėlytėmis tusinuosi, bet jau po truputį bręstu ir tašiukui
Paskutinės segės, tikrovėje jos gražiau atrodo
Ale visų darbeliai nuostabūs, šilti ir meilės pilni ir kuo toliau, tuo gražiau
O aš dar vis su papuošalais ir gėlytėmis tusinuosi, bet jau po truputį bręstu ir tašiukui
Paskutinės segės, tikrovėje jos gražiau atrodo
Ačiū visoms už pagyras mano darbeliams Labai smagu kad pagyrėt ir neišpeikėt .
Norėjau paklausti kauniečių: ar ABC parduotuvėje būna ryškesnių spalvų (pvz. raudona, oranžinė, žalia) pirkti? Aš ten buvau porą kartų bet pasirinkimas tai nekoks . O šiandien nuėjau į tekstilininkų galeriją, tai ten kainos nemažos . Bet kadangi norėjosi daugiau spalvų tai nusipirkau porą maaažų maišelių po 4 Lt
Norėjau paklausti kauniečių: ar ABC parduotuvėje būna ryškesnių spalvų (pvz. raudona, oranžinė, žalia) pirkti? Aš ten buvau porą kartų bet pasirinkimas tai nekoks . O šiandien nuėjau į tekstilininkų galeriją, tai ten kainos nemažos . Bet kadangi norėjosi daugiau spalvų tai nusipirkau porą maaažų maišelių po 4 Lt
QUOTE(vilke @ 2007 01 25, 13:56)
jau kaip graziai tavo pirmi karoliai atrodo ypac kai taip uzsidejus prie tokios aprangos