Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

user posted image
koks gražus tašiukas ,labai aguonos gražios ,spalvas thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu atėjus žiemai pagyvėjo veltiniavimas thumbup.gif
Prisijungsiu prie kitų ir parodysiu savo pirmą veltinio darbelį ax.gif Nors tiesa pirmiau tikriausiai buvo burbuliukai, kuriais puošiau megztus batukus biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu klausimuką. Gal kas žinot galerijų pavadinimus / adresus Rygoje, kurios prekiauja veltinukais?
Atsakyti
labai didelis dekui visoms uz patarimus....tikrai labai sujaudinta jusu nuosirdumu

isdestyti technikos principa viena, o jos subtilybes yra kas kita....
ACIUUUU visoms

bandziau pagal savo supratima, dabar darysiu pagal jusu patarimus
ir bandysiu parodyti.....
Atsakyti
Saullutės tašiukas nerealus thumbup.gif . o Doseth liemenė su avytėm swoon.gif swoon.gif swoon.gif . noriu paklausi, gal kas žino kur kaimiškos vilnelės gauti (pats kaimas atpuola lotuliukas.gif ). Gal kas turi ir nenaudoja, tai mielai priglausčiau blush2.gif .
Atsakyti
tikriausiai dar turiu bet nelabai daug. tik ar tu tikrai pasiruošusi tiek su ja užsiiminėti ohmy.gif
man tai nesvietiškai grau kaip doseth dekorą tiksliai padaro, nei išsikraipo nei ką - kaip nutapyta atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2007 01 25, 10:22)
Saullutės tašiukas nerealus  thumbup.gif . o Doseth liemenė su avytėm  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif . noriu paklausi, gal kas žino kur kaimiškos vilnelės gauti (pats kaimas atpuola  lotuliukas.gif ). Gal kas turi ir nenaudoja, tai mielai priglausčiau  blush2.gif .

Jei nori, tai as turiu koki 10kg kaimiskos vilnos. Is jos gal koki 8kg vilna, o du kakuciai ir visokios siukles. Nors nepatariu su ja uzsiimti.
Atsakyti
Ir aš parodysiu pirmą darbuką, kamuoliukus gaminau tą pačią dieną po kursų, bo tai labai buvau užsivedusi lotuliukas.gif

user posted image

Ale visų darbeliai nuostabūs, šilti ir meilės pilni wub.gif ir kuo toliau, tuo gražiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O aš dar vis su papuošalais ir gėlytėmis tusinuosi, bet jau po truputį bręstu ir tašiukui lotuliukas.gif
Paskutinės segės, tikrovėje jos gražiau atrodo ax.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
jau kaip graziai tavo pirmi karoliai atrodo bigsmile.gif ypac kai taip uzsidejus prie tokios aprangos thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras mano darbeliams wub.gif Labai smagu kad pagyrėt ir neišpeikėt smile.gif.

Norėjau paklausti kauniečių: ar ABC parduotuvėje būna ryškesnių spalvų (pvz. raudona, oranžinė, žalia) pirkti? Aš ten buvau porą kartų bet pasirinkimas tai nekoks verysad.gif . O šiandien nuėjau į tekstilininkų galeriją, tai ten kainos nemažos g.gif . Bet kadangi norėjosi daugiau spalvų tai nusipirkau porą maaažų maišelių po 4 Lt
Atsakyti
Būna. Tik reikia kantriai ir dažnai lankytis wink.gif
Esu prisipirkusi tikrai įvairių spalvelių iš ten.
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 25, 13:56)
jau kaip graziai tavo pirmi karoliai atrodo  bigsmile.gif ypac kai taip uzsidejus prie tokios aprangos  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti