Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

nosies cia nera ko bijoti ikisti. ir naujokes mes mylim ir giriam ir patariam wink.gif tik tam tikrose situacijose kartais paburbuliuojam wink.gif o pasitaiko ir naujokiu nepesciu biggrin.gif
Papildyta:
o knygų tai neteko matyti, tik straipsniai gal kokie. beje iš inerneto atspausdink ir nunešk info tam žmogučiui, arba pati pamokink wink.gif
Atsakyti
sveikutės.... 4u.gif na biški velnių gavom už burbuliavimą, bet taip mums ir reikia lotuliukas.gif na,bet aišku viskas apstoja tiktrumpam.... t.y. iki kito burbuliavimo drinks_cheers.gif
taza>>> labai gražūs darbeliai thumbup.gif mano pirmieji nė iš tolo nebuvo panašūs į taviškius.... tokie šleivi kreivi buvo.... biggrin.gif na o kas susiję su lietuviškais veltinio žurnalais ir knygom, tai situacija labai liūdna... nemanau,kad išleista bent vieena knyga vėlimo tema... o ir žurnaliukai rašo tik kaip burbulą pasidryt.....

P.S. kol čia rašinėjau labai įdomu pasidarė kokie buvo jūsų pirmieji veltinio darbeliai.... lotuliukas.gif labai įdomu ar aš vienintelė tokia nemokša buvau (na ir dabar esu ) ar čia visų toks pat kelias pereitas? thumbup.gif
Atsakyti
burbuliukai, aišku laugh.gif laugh.gif koks 100 burbuliukų hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 24 sausio 2007 - 17:19
pirmas darbas - kaledinis burbulas, antras darbas - kaledinis burbulas, trecias darbas zydras salis, dar buvo a la karoliukai, paskui vel keli saliai, batukai, kilimelis-dekutis - tokia pradzia, ta pradzia pas mane puslapy ir sudeta biggrin.gif
Atsakyti
Na mano pats pats pirmasis darbelis iš vilnos buvo va šitas pelius
user posted image

Prieš metus panašiai , vieną vėlų vakarą , parvežė man vyras vilnelės ir adatėlių .
Taip jau man knietėjo išbandyti, kad ėmiau ir sukamšiau tokį peliuką.
O po to jau sekė bumbuliukai, kilimukai , bandymukai...
Atsakyti
labai gražus peliukas wub.gif na kaip matau tai pakolkas aš vienabuvau tokia negrabi biggrin.gif
Atsakyti
O mano pirmasis - toks va "kailis" baisuoklinis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
oho... iškart nuo tokiu milžinų pradėjai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 24, 20:06)
oho... iškart nuo tokiu milžinų pradėjai  thumbup.gif

O ka- jei velt tai velt tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik nedaveliau iki galo. Kai ikisau i skalbimo masina sumazejo kokius 5 kartus - dabar valomes juo batus blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 24, 20:16)
O ka- jei velt tai velt  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tik nedaveliau iki galo. Kai ikisau i skalbimo masina sumazejo kokius 5 kartus - dabar valomes juo batus  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Chi chi. Kaip pasisekė batams thumbup.gif .Tooookį prabangų rankų darbo šluostuką gavo...
Atsakyti
bambonkee nesijaudink as tau draugija palaikysiu mano pirmas darbas va koks

user posted image
Atsakyti
O čia mano pirma gėlė biggrin.gif .

user posted image
Atsakyti