nosies cia nera ko bijoti ikisti. ir naujokes mes mylim ir giriam ir patariam tik tam tikrose situacijose kartais paburbuliuojam o pasitaiko ir naujokiu nepesciu
Papildyta:
o knygų tai neteko matyti, tik straipsniai gal kokie. beje iš inerneto atspausdink ir nunešk info tam žmogučiui, arba pati pamokink
sveikutės.... na biški velnių gavom už burbuliavimą, bet taip mums ir reikia na,bet aišku viskas apstoja tiktrumpam.... t.y. iki kito burbuliavimo
taza>>> labai gražūs darbeliai mano pirmieji nė iš tolo nebuvo panašūs į taviškius.... tokie šleivi kreivi buvo.... na o kas susiję su lietuviškais veltinio žurnalais ir knygom, tai situacija labai liūdna... nemanau,kad išleista bent vieena knyga vėlimo tema... o ir žurnaliukai rašo tik kaip burbulą pasidryt.....
P.S. kol čia rašinėjau labai įdomu pasidarė kokie buvo jūsų pirmieji veltinio darbeliai.... labai įdomu ar aš vienintelė tokia nemokša buvau (na ir dabar esu ) ar čia visų toks pat kelias pereitas?
taza>>> labai gražūs darbeliai mano pirmieji nė iš tolo nebuvo panašūs į taviškius.... tokie šleivi kreivi buvo.... na o kas susiję su lietuviškais veltinio žurnalais ir knygom, tai situacija labai liūdna... nemanau,kad išleista bent vieena knyga vėlimo tema... o ir žurnaliukai rašo tik kaip burbulą pasidryt.....
P.S. kol čia rašinėjau labai įdomu pasidarė kokie buvo jūsų pirmieji veltinio darbeliai.... labai įdomu ar aš vienintelė tokia nemokša buvau (na ir dabar esu ) ar čia visų toks pat kelias pereitas?
burbuliukai, aišku koks 100 burbuliukų
labai gražus peliukas na kaip matau tai pakolkas aš vienabuvau tokia negrabi
O mano pirmasis - toks va "kailis" baisuoklinis
oho... iškart nuo tokiu milžinų pradėjai
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 24, 20:06)
oho... iškart nuo tokiu milžinų pradėjai
O ka- jei velt tai velt
Tik nedaveliau iki galo. Kai ikisau i skalbimo masina sumazejo kokius 5 kartus - dabar valomes juo batus
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 24, 20:16)
O ka- jei velt tai velt
Tik nedaveliau iki galo. Kai ikisau i skalbimo masina sumazejo kokius 5 kartus - dabar valomes juo batus
Chi chi. Kaip pasisekė batams .Tooookį prabangų rankų darbo šluostuką gavo...
bambonkee nesijaudink as tau draugija palaikysiu mano pirmas darbas va koks
O čia mano pirma gėlė .