Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

! 
Draudžiama:

4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis
5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama.
8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše).
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt

Papildyta:
QUOTE(larina @ 2007 01 23, 22:59)
Diskutuojam. O kur kitur sia tema, tai daryti?

Kad čia daugiau nei pusė ne diskusijos, o pliurpalai.
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2007 01 23, 22:51)
Mergaitės, noriu patarimo.... Suvėliau vat tokį paršiuką:
user posted image
Subadžiau aš jį, bet tie adatos dūriai matosi... Nemoku išlyginti sad.gif Kaip jūs išdailinat savo darbus? Gal šlapiai dar pavelti?  g.gif

Labai grazus parsiukas.
As sausai veliu mazai, bet manau, kad savaime apsitrins ir bus nematyti tu adateles duriu.
Papildyta:
QUOTE(rim@ @ 2007 01 23, 23:02)
saule, viskas tvarkoje su tavo paršeliu. Nevelki šlapiai, sugadinsi.
Ui, man atrodo mus tryna verysad.gif

Taip, mus trina g.gif

O as siandien tiek veliau, kad net oda nusiveliau. Iki kraujo. Kaip reiketu priziureti rankas? Siandien veliau be pirstiniu, tai rankos nukentejo.
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 23, 23:08)
O as siandien tiek veliau, kad net oda nusiveliau. Iki kraujo. Kaip reiketu priziureti rankas? Siandien veliau be pirstiniu, tai rankos nukentejo.

Ir aš šiandiena taip pat prisidirbau.
Pabandyki nusipirkti kosmetinio glicerino ir sumaišyti su kremu rankoms:4u:
Atsakyti
Trinu viską kas susiję su reklama.
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 01 23, 23:14)
Ir aš šiandiena taip pat prisidirbau.
Pabandyki nusipirkti kosmetinio glicerino ir sumaišyti su kremu rankoms:4u:

Jo vaistinese buna ar bet kokioje kosmetikos parduotuveje?
Gaila, kad dar fotikas neparvaziavo. Noreciau parodyti ka as cia taip intensyviai veliu ir gadinu su skalbenkem.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 23, 12:36)
4u.gif labas rytas:)

del subforumu- man tai ieno forumo per akis..smile.gif)) ir taip jau beveik viska sm meciau skaityt- tik veltini praktiskai skaitau ir nemazai laiko ir tas uzima...

Nugi vagi , o dabar giriuosi eilinem sliopkem ir savo Majos miegmaisiuku, kuris jau spetas isaugti- mamka biski su dydziais apsiskaiciavo- nu bet bandysim taisyt.. ziema atrodo atejo..smile.gif)):

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Neįmanoma nesureaguot bigsmile.gif na jau teip gražu,teip gražu, o jau spalvos kokios šviežios! Atleiskit tos, kurių darbais nespėju garsiai pasidžiaugti. Tik skaitai , žiūri - aikteli, vypteli iš malonumo,o puslapis jau vėl pilnas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 23, 23:56)
Na va pliurpalų pilna, o pačios pliurpiat. Pagal taisykles už visa tai net įspėjimai priklauso.

Buvo linksmiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saule @ 2007 01 23, 23:51)
Mergaitės, noriu patarimo.... Suvėliau vat tokį paršiuką:
user posted image
Subadžiau aš jį, bet tie adatos dūriai matosi... Nemoku išlyginti sad.gif Kaip jūs išdailinat savo darbus? Gal šlapiai dar pavelti?  g.gif

Tikras Vinis. thumbup.gif
Baiginėti reikia su 40 dydžio adata. mirksiukas.gif
Divos tapces thumbup.gif suveltos ideaaliaiii
Papildyta:
Po kikvieno vėlimo reikia tepti kremu.
Jei atsirado atvira žaizda ar kraujosrūvos, NEVELTI keletą dienų. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 24 sausio 2007 - 01:07
QUOTE(Manaska @ 2007 01 23, 00:16)
drinks_cheers.gif
nes pavyzdziui man,kaip tik pradedanciai tai 100klausimu..bet aciu gal neklausiu po jusu cia  pasirasymu..kaip nors ieskosim kitu informacijos saltiniu  tongue.gif

Ir aš tą patį manau,kai paklausi tai visos tik naujokę ir puolat.Mano klausimas skambėjo gal per kokius 5psl., ir tikrai nežinojau,kad šitame forume klausti draudžiama,nes kiek skaičiau tai tik pliurpalus radau... kitur taip nėra,jos visos draugiškos... verysad.gif

Gal galų gale tas baigsis! wub.gifblush-anim-cl.gif

O pradedančioms velti noriu pasakyti,kad apie vėlimą rašoma ''Rankdarbių kraitelėje'' 2006-11, 2006-12, ir 2007-01 numeriuose.Gal kam pravers. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitx @ 2007 01 24, 11:20)
Ir aš tą patį manau,kai paklausi tai visos tik naujokę ir puolat.Mano klausimas skambėjo gal per kokius 5psl., ir tikrai nežinojau,kad šitame forume klausti draudžiama,nes kiek skaičiau tai tik pliurpalus radau... kitur taip nėra,jos visos draugiškos... verysad.gif

Tai prašom klausti konkrečiai, ką vėlei, kas neišėjo?
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 24, 01:09)
Buvo linksmiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Tikras Vinis.  thumbup.gif
Baiginėti reikia su 40 dydžio adata. mirksiukas.gif
Divos tapces  thumbup.gif suveltos ideaaliaiii
Papildyta:
Po kikvieno vėlimo reikia tepti kremu.
Jei atsirado atvira žaizda ar kraujosrūvos, NEVELTI keletą dienų. verysad.gif

Siandien pasistengsiu nevelti. Leisiu savo rankytemis paiilseti ir eisiu pasidaryti manikiura lotuliukas.gif

JOLITX, taigi atsakiau i tavo klausima. Su paveiksliukais, paaiskinimais. Turi kitu klausimu, tai klausk. Veltinio forume yra visa informacija ir jokiu pliurpalu. Ir tikrai naudinga ir konkreti informacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 24 sausio 2007 - 10:55
Taip taip tu atsakei, aš tuo pasinaudojau, juk parašiau, tau AČIŪ, bet kitos tik mano klausimą ir komentavo per kelis psl. kokia nemokša, o daugiau nieko...O klausimas buvo (kurioje dalyje ieškoti)... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitx @ 2007 01 24, 11:25)
Taip taip tu atsakei, aš tuo pasinaudojau, juk parašiau, tau AČIŪ, bet kitos tik mano klausimą ir komentavo per kelis psl. kokia nemokša, o daugiau nieko...O klausimas buvo (kurioje dalyje ieškoti)... blush2.gif

Taigi jos pacios nezino lotuliukas.gif
Atsakyti