Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

ačiū.... teks pasiskambint... verysad.gif o vis vien labai įdomu kodėl taip iššoko kaina? gal ten geresnės kokybės ar ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 23, 17:48)
ačiū.... teks pasiskambint...  verysad.gif o vis vien labai įdomu kodėl taip iššoko kaina? gal ten geresnės kokybės ar ką?  g.gif

sakė -latvai brangiau parduoda g.gif ???
Atsakyti
čia tipo,kad tiekėjai kainą padidino ar ji iš kitų užsivežė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 23, 13:04)
na palieki sausus tik galiukus, kurie eina uz sablono ribu - o viska, kas ant sablono, suslapini, tai lenkimas vis tiek gaunasi nuo slapiu, o va tai, kas uzsilenkia - lieka sausa. tada labai gerai susiaudzia. kita puse kai dengi, tai irgi uzlankstai paskui ir viska jau slapini.
man kai slapinau viska, tai siules vis gaudavosi arba reikdavo labai trinti tas siuliu vietas, o kai sitaip darau, tai nereikia ne ypatingai trinti, iskart susiaudzia

Va ir man, viską sušlapinau ir neprisivėlė rankinės šonai gavau velt atskiras dvi dalis ir dabar bus rankinė su siūle.Vaje kiek prakaito reikia išlieti veliant.Aš neįsivaizduoju kaip jūs tuos veltinius vieną po kito kepat
Atsakyti
o tai nėr puslapy?

O rimtai pas Rasą dabar tokios kainos? O kokios tos naujos spalvos? kuo jos skiriasi nuo senųjų?
Atsakyti
Sveikutės, pasiskaitinėjau aš kaip čia veliasi, labai gražu, kai skaitai atrodo paprasta. Gal vertėtų ir pabandyti, bet tik vasarį. Aš va norėjau klausti kur tą Rasą rasti, bet kol perskaičiau tai ir kaina vilnos iškilo lotuliukas.gif . Mačiau tik vienoje vietoje pirkti, bet ten..... maaažas maaaažas oranžinės vilnos maišelis kainavo 5Lt, na nedaug ten tikrai net 50g nėra, bet kai pagalvoji pabandyti užteks. Tik va bėdelę tueiu- ji ne taip atrodo, kai pa pirmuose puslapiuose- surišta, paprasčiausias vilnos gniužulas. O jūs čia rašėte apie rūšis vienos šlapiam vėlimui kitos tik sausam, tai dabar ir pasimečiau, kaip jūs jas atskiriate?

Ir dar klausimėlis, na kai susukate rutuliukus karoliams raštelius jūs sausuoju būdu išbadote, ar čia iš karto sukant jum taip gražiai gaunasi blush2.gif . Na gal ir atsibodo jum naujokėlių klausimai, bet prieš apsikrėsdama noriu kuo daugiau informacijos. Kad pradėti nuo paprasčiausio tai yra karoliukų supratau. blush2.gif

Ir dar sako, kad kaimuose galima įsigyti iš avių augintojų vilnos, ar kas bandėte? Ją tikriausiai reikia kaip nors ypatingai paruošti ir tikriausiai netiks ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 01 23, 22:04)
Sveikutės, pasiskaitinėjau aš kaip čia veliasi, labai gražu, kai skaitai atrodo paprasta. Gal vertėtų ir pabandyti, bet tik vasarį. Aš va norėjau klausti kur tą Rasą rasti, bet kol perskaičiau tai ir kaina vilnos iškilo  lotuliukas.gif . Mačiau tik vienoje vietoje pirkti, bet ten..... maaažas maaaažas oranžinės vilnos maišelis kainavo 5Lt, na nedaug ten tikrai net 50g nėra, bet kai pagalvoji pabandyti užteks. Tik va bėdelę tueiu- ji ne taip atrodo, kai pa pirmuose puslapiuose- surišta, paprasčiausias vilnos gniužulas. O jūs čia rašėte apie rūšis vienos šlapiam vėlimui kitos tik sausam, tai dabar ir pasimečiau, kaip jūs jas atskiriate?
Ir dar klausimėlis, na kai susukate rutuliukus karoliams raštelius jūs sausuoju būdu išbadote, ar čia iš karto sukant jum taip gražiai gaunasi  blush2.gif . Na gal ir atsibodo jum naujokėlių klausimai, bet prieš apsikrėsdama noriu kuo daugiau informacijos. Kad pradėti nuo paprasčiausio tai yra karoliukų supratau.  blush2.gif
Ir dar sako, kad kaimuose galima įsigyti iš avių augintojų vilnos, ar kas bandėte? Ją tikriausiai reikia kaip nors ypatingai paruošti ir tikriausiai netiks ar ne?

Kaime pirktą vilną tikrai reikia paruošti. Išplauti, išrinkti kakučius visokius biggrin.gif iškedenti ir dar gal net... Na daug darbo smile.gif Niekada nebandžiau, nes moteriškės čia šneka, kad tikrai jau neapsimoka šiais puikiais laikais, kai paruoštos vilnos į valias biggrin.gif
Šiaip (tikrai ne reklama jokia) vilną siūlyčiau pirkti iš rankdarbiai.com. Ten tikrai merginos visada parduoda tik normaliai besiveliančią vilną, nes pačios velia. Taip pat ir Veltinio namuose (Klaipėdoj) tikrai gerą parduos ir pakonsultuos. Arba iš kitų taškų pirk tik jei nebuvo nei vieno blogo žodžio biggrin.gif nes kitaip įpulti sukčiams galima lotuliukas.gif
Dėl tų juostelių kamuoliukuose atsakyti tiksliai negaliu. Aš juosteles plonytes tik pribaksnoju (t.y. sausai), nes šlapiai man dar nesigauna smile.gif Bet gal su laiku išmoksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 01 23, 21:04)
Sveikutės, pasiskaitinėjau aš kaip čia veliasi, labai gražu, kai skaitai atrodo paprasta. Gal vertėtų ir pabandyti, bet tik vasarį. Aš va norėjau klausti kur tą Rasą rasti, bet kol perskaičiau tai ir kaina vilnos iškilo  lotuliukas.gif . Mačiau tik vienoje vietoje pirkti, bet ten..... maaažas maaaažas oranžinės vilnos maišelis kainavo 5Lt, na nedaug ten tikrai net 50g nėra, bet kai pagalvoji pabandyti užteks. Tik va bėdelę tueiu- ji ne taip atrodo, kai pa pirmuose puslapiuose- surišta, paprasčiausias vilnos gniužulas. O jūs čia rašėte apie rūšis vienos šlapiam vėlimui kitos tik sausam, tai dabar ir pasimečiau, kaip jūs jas atskiriate?
Ir dar klausimėlis, na kai susukate rutuliukus karoliams raštelius jūs sausuoju būdu išbadote, ar čia iš karto sukant jum taip gražiai gaunasi  blush2.gif . Na gal ir atsibodo jum naujokėlių klausimai, bet prieš apsikrėsdama noriu kuo daugiau informacijos. Kad pradėti nuo paprasčiausio tai yra karoliukų supratau.  blush2.gif

Tik neuzsiimk su ta vilna namine. Jei tik nuo avies, tai beprotiskai daug darbo ir nebus ji tokia svelnute minkstute ir smagi prisideti prie kuno. Pati bandziau ir zinau. Visas maisas guli tos namines vilnos ir nenoriu i ja net paziureti.
Ir siaip dabar veliu tik su sluoksna, nes ji tokia svelni ir nedirgina kuno. Karsinys man nee schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu patarimo.... Suvėliau vat tokį paršiuką:
user posted image
Subadžiau aš jį, bet tie adatos dūriai matosi... Nemoku išlyginti sad.gif Kaip jūs išdailinat savo darbus? Gal šlapiai dar pavelti? g.gif
Atsakyti
Na va pliurpalų pilna, o pačios pliurpiat. Pagal taisykles už visa tai net įspėjimai priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 23, 22:56)
Na va pliurpalų pilna, o pačios pliurpiat. Pagal taisykles už visa tai net įspėjimai priklauso.

Diskutuojam. O kur kitur sia tema, tai daryti?
Atsakyti
saule, viskas tvarkoje su tavo paršeliu. Nevelki šlapiai, sugadinsi.
Ui, man atrodo mus tryna verysad.gif
Kad manes neištrintų pasitaisau: ir kitos velėjos šlapiai "nedavelkite" adata subadytų veltinukų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 23 sausio 2007 - 23:09