Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(linada @ 2007 01 23, 17:38)
na tai nei tu nei a6 nepasivysim tų, kurios jau 5 metus velia - vistiek būsim 5 metais atsilikusios hihihi.gif
ai žinau, bet norisi lietuviškai, o lietuviški žodžiai ilgoki....., sakiau gal reikia tik pirmas raides veiksmų - ir instrukciją pridėti wink.gif o kur bučiuoti, liesti ir panašiai - tai galima akis, lūpas, kaklą, rankas ir pan išbadyti vaizdelius wink.gif

O čia tai idėja biggrin.gif man galvos skausmas dingo 4u.gif Nes tos valentino dienos taip nemėgstu... O va padarysiu ir bus ramu ir smagu biggrin.gif
O kokius dar veiksmus be paliesti ir bučiuoti rašei?
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2007 01 23, 17:49)
O kokius dar veiksmus be paliesti ir bučiuoti rašei?

aš tai nurašiau nuo tų angliškų: touch, kiss, suck, bite, lick ir dar vienas nesugalvotas liko smile.gif
Atsakyti
sveikutės.... norėjau paklausti tų kurios nešate savo darbelius į galerijas kaip ten viskas vyksta? ar jus ten kas nors pakvietė, o galbūt pačios prisistatėte ir išreiškėte norą kažką parduoti? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

vilna neprekiauju,bet truputi padauginau jos isigydama biggrin.gif .galeciau 3-4kg parduot.va mazdaug tokios spalvos.kiek ir kokios is ju turiu negaliu tiksliai pasakyt,tik oranzines labai nedaug.
atsiprasau labai,jei nusizengiu taisyklem,jei cia sitam forume negalima taip daryt.tikrai jokiais verslais nesiverciu.. smile.gif
Atsakyti
o kokiam tu mieste? kiek už 100g norėtum? 4u.gif
Atsakyti
as kaune.po 35-30 lt 1kg labai but gerai,kad visus tuos tris-4 kg iskart kas paimtu
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 23, 16:31)
kažkuri mergytė sakė, kad jau vakar Rasa turėjo užsivežti vilnelės gal jau kas nors ką nors žinote?  4u.gif

Žinau, buvau smile.gif
spalvos labai gražios , tik kaina paaugo g.gif , dabar 100 g 12 lt.
gal daugiau perkant ir padarytų kokias nuolaidas, bet kai man reikėjo tik 200g tai nepadarė.
nusipirkau iš senesnio užvežimo, dar po 7 lt. už 100g, o į naujas gražias spalvas tik paspoksojau verysad.gif (būt labai reikėję, būčiau pirkus, bet kažkaip liūdna pasidarė kad kaina taip šoktelėjo).
Atsakyti
o kodėl čia taip? doh.gif beveik per pusę kaina išaugo.... verysad.gif na ne.... teks iš rankdarbiai.com pirkt.... nieko nebus.... verysad.gif labai jau brangu.... o kokios spalvytes iš seno užvežimo liko? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 23, 17:24)
as kaune.po 35-30 lt  1kg labai but gerai,kad visus tuos tris-4 kg iskart kas paimtu

Karsinys ar sluoksna?
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 01 23, 18:31)
Žinau, buvau smile.gif
spalvos labai gražios , tik kaina paaugo g.gif , dabar 100 g 12 lt.
gal daugiau perkant ir padarytų kokias nuolaidas, bet kai man reikėjo tik 200g tai nepadarė.
nusipirkau iš senesnio užvežimo, dar po 7 lt. už 100g, o į naujas gražias spalvas tik paspoksojau verysad.gif (būt labai reikėję, būčiau pirkus, bet kažkaip liūdna pasidarė kad kaina taip šoktelėjo).

oho !kokie skirtumai kainu.turiu dabar as tos vilnos kaip besote kokia.bet neapzergsiu niekaip tiek viena,net gaila,kai pagalvoji,bet neturiu nei kur laikyt,o ir kol suvelciau,kandys pirmesni pasidarbuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 23, 17:34)
o kodėl čia taip? doh.gif  beveik per pusę kaina išaugo.... verysad.gif na ne.... teks iš rankdarbiai.com pirkt.... nieko nebus....  verysad.gif  labai jau brangu.... o kokios spalvytes iš seno užvežimo liko?  verysad.gif

žinok daug likę, tikrai nebuvo tik juodos ir raudonos. šiaip labai nesigilinau, bet ružavos, samaninės, šv.žalios, žydros, baltos, lašišos...buvo.
gal telefonu pasiklausk, ir dėl kainų tarkis iš karto, kad nepasidarytų kol atvažiuosi visa po 12 lt. doh.gif
Atsakyti