Pagiriamieji žodžiai Divai ir Jumi. Turit savo braižą ir stilių. Tas man ir patinka labiausiai. Pažiūrėjus gali pasakyti kas autorius. Šaunuolės ir tiek Daug gražių žodžių jau parašė prieš mane rašiusios, taigi, nesikartosiu.
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 23, 14:46)
kas dėl išskirstymo tai gali atsitikti kaip su veltinio forumu... viskas taip aiškiai surašyta, kad net klausimų nekyla ir ten visai plepaliukų nėra (o man jie taip patinka ) taigi bijau, kad taip veltinio forumas apmirš ir taps tiktai info saugykla... o kur tuomet patirties pasidalinimai, plepaliukai, pletkai ir visi kiti dalykai kurie paverčia šią temą išskirtinai jaukia ?
Gerai pasakyta!!! Sutinku
Papildyta:
QUOTE(dangek @ 2007 01 23, 15:02)
labai aciu uz toki aiskuma, bet va viena problema kai visus krastus uzlenki 9ir apatine) tai kaip keisti sablona jis juk viduje.......as ziurejau i pateikta nuoroda.
ar aiskiai klausiu???
ar aiskiai klausiu???
Vieną kraštą gi palieki neužlenktą-kaip kitaip ant galvos po to užsidėsi O šablono ir nereikia keist.Truputį pavėlus su tuo šablonu viduje, jį išvis ištrauki ir veli rankytėmis kaitaliodama kepurės padėtį, o jei veli su kilimėliu-tai reikia ploščiai kepurę paguldyt,tai irgi guldai kaskart vis kitaip perlenkdama,kad siūlės nebūtų visad tik šonuose. Vienu žodžiu-bandyk ir suprasi,kažkaip labai sunku paaiškint nors ir stengiuosi
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 23, 17:42)
Gerai pasakyta!!! Sutinku
Papildyta:
Vieną kraštą gi palieki neužlenktą-kaip kitaip ant galvos po to užsidėsi O šablono ir nereikia keist.Truputį pavėlus su tuo šablonu viduje, jį išvis ištrauki ir veli rankytėmis kaitaliodama kepurės padėtį, o jei veli su kilimėliu-tai reikia ploščiai kepurę paguldyt,tai irgi guldai kaskart vis kitaip perlenkdama,kad siūlės nebūtų visad tik šonuose. Vienu žodžiu-bandyk ir suprasi,kažkaip labai sunku paaiškint nors ir stengiuosi
Papildyta:
didelis aciu
tikrai labai aiskiai viska paaiskinai, supratau ir bandysiu....
sveikutes velejeles
pasirodysiu ir as su kai kuriais savo naujesniais darbeliais
apyranke
zaisliukai dviem
karoliai draugei
auskariukai
pasirodysiu ir as su kai kuriais savo naujesniais darbeliais
apyranke
zaisliukai dviem
karoliai draugei
auskariukai
QUOTE(dangek @ 2007 01 23, 16:19)
Arba jeigu jau uzlenkei ir jau apvelei tiek kai jauciasi, kad vilna jau sukibo, nukirpk kepures apacia ir taip isimk sablona. O toliau kaip buvo patarta.
Sekmes
QUOTE(tapkute @ 2007 01 23, 14:21)
Jumi, labai patinka tavo segės man Ir papuošaliukai su kailiukais O Monos Galerijoje yra tavo darbų? Nes labai panašūs Jei tavo, tai labai Gyvi veltinukai tokie gražūs
Aciu uz toki ivertinima. Yra galerijoj mano darbu Ar bent jau buvo
QUOTE(uups @ 2007 01 23, 14:25)
o as jau pradejau planuot kaip ten ta servetele uzhklijuot ant veltinio
o ant ko decu? ash tai ant odos darau, tada nei veltinio nereik
o ant ko decu? ash tai ant odos darau, tada nei veltinio nereik
Sitas deku ne mano darytas (tuoj gausiu per galva nuo tos kuri is tikro dare Senokai paveiksliukai gulejo kol prisiruosiau pabandyti. Dabar tiek forume ir ne tik juos naudoja tuoj prades saukt kad kopija O ir man kai padariau nebepatinka kito nedarysiu tol kol nesugalvosiu ko nors kitokio
Aciu visoms uz grazius zodzius. Jie susildo dusia ir ikvepia naujiems darbams.
Naujokes saunuoles matos kad veltinio temose ne veltui pliurpiam, kas nori pasimoko ir iskart puikius darbus rodo ne taip kaip mes kruvas vilnu sugadinusios ir savo sekmes ir nesekmes ispasakojusios cia
kubiuku ideja liuks - as masciau kaip tuos zodzius isbadyti - kubiuku dideliu reikia, kol galvojau va eme yzzy ir isbade
Piliete - grazus tavo karoliukais va kiek ismokai ir velti ir ikelti foto
Piliete - grazus tavo karoliukais va kiek ismokai ir velti ir ikelti foto
QUOTE(linada @ 2007 01 23, 17:13)
kubiuku ideja liuks - as masciau kaip tuos zodzius isbadyti - kubiuku dideliu reikia, kol galvojau va eme yzzy ir isbade
pas mane tai kubiukai visai nelabai dideli nu zodziai ne idealus gavos, bet bus gerai
tik pabandyk ir tau pavyks
Piliete, aha butent adatyte pribadyti... kaip ir ant tu juodu
kažkuri mergytė sakė, kad jau vakar Rasa turėjo užsivežti vilnelės gal jau kas nors ką nors žinote?
QUOTE(Pilietė @ 2007 01 23, 16:18)
Linada, dar daug grožybių visos pridemonstruos, kol aš velti tikrai išmoksiu... Didžiausias mano pasiekimas kad nuotrauką įkėliau
na tai nei tu nei a6 nepasivysim tų, kurios jau 5 metus velia - vistiek būsim 5 metais atsilikusios
QUOTE(yzzy @ 2007 01 23, 16:21)
pas mane tai kubiukai visai nelabai dideli nu zodziai ne idealus gavos, bet bus gerai
ai žinau, bet norisi lietuviškai, o lietuviški žodžiai ilgoki....., sakiau gal reikia tik pirmas raides veiksmų - ir instrukciją pridėti o kur bučiuoti, liesti ir panašiai - tai galima akis, lūpas, kaklą, rankas ir pan išbadyti vaizdelius
QUOTE(linada @ 2007 01 23, 17:38)
ai žinau, bet norisi lietuviškai, o lietuviški žodžiai ilgoki....., sakiau gal reikia tik pirmas raides veiksmų - ir instrukciją pridėti o kur bučiuoti, liesti ir panašiai - tai galima akis, lūpas, kaklą, rankas ir pan išbadyti vaizdelius
as irgi norejau lietuviškai, bet nesgavo o piešinukų tai kai kur ir aš įdėjau