Na tikiuosi nesupyks rusaitės , bet man labai patiko, tad įkeliu ir jums . Kaip tinka šiems metams :
Veltų tašiukų idėjų rasite ČIA
Bandau dėti savo keverzones.
Ačiū Vilke už pagalbą, teoriškai perskaičiusi pagalboj lyg ir suprantu kaip daryti, ale praktiškai gi anglų kalboj ten tas prisiregistravimas, o aš be sūnaus pagalbos angliškai nekaip, nors ten tiek tos kalbos ir tereikia.
Ups, drambliškos nuotraukos išėjo, bet čia pirmas kartas, tai nesijuokit labai.
Ačiū Vilke už pagalbą, teoriškai perskaičiusi pagalboj lyg ir suprantu kaip daryti, ale praktiškai gi anglų kalboj ten tas prisiregistravimas, o aš be sūnaus pagalbos angliškai nekaip, nors ten tiek tos kalbos ir tereikia.
Ups, drambliškos nuotraukos išėjo, bet čia pirmas kartas, tai nesijuokit labai.
Naujos segytes
Ai ir dar ...veltinio cia nedaug bet labai rupejo pabandyti. Veltinis naudotas kaip pagrindas
Ir dar
kazkaip idomiai temos atsakymus rodo. Ieinu rodos nieko naujo kol zinute parasau beveik naujas lapas prirasytas Nesuprantu....
Ai ir dar ...veltinio cia nedaug bet labai rupejo pabandyti. Veltinis naudotas kaip pagrindas
Ir dar
kazkaip idomiai temos atsakymus rodo. Ieinu rodos nieko naujo kol zinute parasau beveik naujas lapas prirasytas Nesuprantu....
Na dar ir šitas šalis man labai gražus :
uups ne ant veltinio tik tvirtinta ant veltinio
Na pleputės Tik spėk skaityti čia
DIVA, jau tikrai nebežinau kaip ir girti bet nieko nepasakyti neįmanoma - nuostabu Šį kartą žandikaulis atvėpo labiausiai
Ašarėle, baik grožius mėtyti, nes man reikia diplominį pradėti, o panosėj vilna ir dar šitos grožybės...
Jumi, labai patinka tavo segės man Ir papuošaliukai su kailiukais O Monos Galerijoje yra tavo darbų? Nes labai panašūs Jei tavo, tai labai Gyvi veltinukai tokie gražūs
Na ir dar dėl tos diskutuojamos temos Aš tai irgi prieš išskirstymą. Užtenka veltinio forumo atskiro... Ten viskas išskirstyta pagal temas Ir puiku, bet jei kasdien būtų tiek pasakymų kiek čia, tikrai nespėčiau perskaityti visų O čia kažkaip atsisėdi ir perskaitai.
DIVA, jau tikrai nebežinau kaip ir girti bet nieko nepasakyti neįmanoma - nuostabu Šį kartą žandikaulis atvėpo labiausiai
Ašarėle, baik grožius mėtyti, nes man reikia diplominį pradėti, o panosėj vilna ir dar šitos grožybės...
Jumi, labai patinka tavo segės man Ir papuošaliukai su kailiukais O Monos Galerijoje yra tavo darbų? Nes labai panašūs Jei tavo, tai labai Gyvi veltinukai tokie gražūs
Na ir dar dėl tos diskutuojamos temos Aš tai irgi prieš išskirstymą. Užtenka veltinio forumo atskiro... Ten viskas išskirstyta pagal temas Ir puiku, bet jei kasdien būtų tiek pasakymų kiek čia, tikrai nespėčiau perskaityti visų O čia kažkaip atsisėdi ir perskaitai.
QUOTE(Jumi @ 2007 01 23, 12:08)
uups ne ant veltinio tik tvirtinta ant veltinio
o as jau pradejau planuot kaip ten ta servetele uzhklijuot ant veltinio
o ant ko decu? ash tai ant odos darau, tada nei veltinio nereik
ai ai ai... kiek prišnekėjot tai .... Diva grožis nerealus man laaabai patinak tavo darbeliai sakyčiau atradai savo gyvenimo kelią tikrai... nuostabu... kas dėl išskirstymo tai gali atsitikti kaip su veltinio forumu... viskas taip aiškiai surašyta, kad net klausimų nekyla ir ten visai plepaliukų nėra (o man jie taip patinka ) taigi bijau, kad taip veltinio forumas apmirš ir taps tiktai info saugykla... o kur tuomet patirties pasidalinimai, plepaliukai, pletkai ir visi kiti dalykai kurie paverčia šią temą išskirtinai jaukia ?
Sraigute - kada gi tu veli? Kiek supratau - eini vaikų dabot, tai tu su abiem namuos būni? Kaip laiko atrandi?
[/quote]
Oi, naktys mano ir kai vaikai pietų miega....Dabar vėl abu namie, Rapolas suritgo 3 dienas darže pabuvęs...
Žodžiu. Taip noriu velt, ale nelabai dabr yr kada....nusikali per dieną
O užvakar vėliau katiną-lėlę, kurio nepabaigiau dar.
Ech, zyzn....
[/quote]
Oi, naktys mano ir kai vaikai pietų miega....Dabar vėl abu namie, Rapolas suritgo 3 dienas darže pabuvęs...
Žodžiu. Taip noriu velt, ale nelabai dabr yr kada....nusikali per dieną
O užvakar vėliau katiną-lėlę, kurio nepabaigiau dar.
Ech, zyzn....
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 23, 12:59)
Pirmam šios temos psl.yra nuoroda, kiap velt skrybėlę.Kepurę lygiai taip pat,tik šabloną pasikoreguoji pagal norimą formą.O kad nesusidarytų siūlės, truputį apvėlus reiktų rankomis tas siūlių vietas atsargiai patrint ,palygint, po to stipriau pavelt. Išimt šabloną ir pakeist kepurės suplojimo padėtį,kitaip sakant-suploti ją taip,kad siūlės eitų ne šonuose,o per vidurį ir pakočiot ar rankomis patrint. Ir taip vis sukiojant ir trinant siūlės neturėtų susidaryt.Jei ilgai kočiosi tokioj pirminėj padėty kaip kad išklojai vilną ant šablono, be abejo-siūlėms nieko kito neliks,kaip tik susidaryti
nežinau,ar sprantamai aš čia, bet labai stengiausi
nežinau,ar sprantamai aš čia, bet labai stengiausi
labai aciu uz toki aiskuma, bet va viena problema kai visus krastus uzlenki 9ir apatine) tai kaip keisti sablona jis juk viduje.......as ziurejau i pateikta nuoroda.
ar aiskiai klausiu???