Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(vilke @ 2007 01 23, 09:04)
na palieki sausus tik galiukus, kurie eina uz sablono ribu - o viska, kas ant sablono, suslapini, tai lenkimas vis tiek gaunasi nuo slapiu, o va tai, kas uzsilenkia - lieka sausa. tada labai gerai susiaudzia. kita puse kai dengi, tai irgi uzlankstai paskui ir viska jau slapini.

aa...nutai shlapini, vienok..krashtas shlapias unsure.gif

QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 23, 09:05)
šabloną kepuraitei darot trikampio formos ar apvalios formos ir smailąją dalį priveliat atskirai?  rolleyes.gif

a kam ten dar vargt, atskirai privelinet? blink.gif

QUOTE(ievuschka @ 2007 01 23, 09:21)
Paaiškinkit man zoplai, kaip su tom formytėm ką daryt doh.gif Jos skirtos privelt prie medžiagos ar kaip? Ir jei taip-tai kaip ten su spalvom? Ar reik pačiai dažyt? Ar iš viso aš čia ne į temą klausinėju lotuliukas.gif

kiek ash turiu patirties, tai jos visada yra baltos. Skirtos privelinet prie medziagos....fabrike jos suveltos adatom, ne shlapiai ( itin plonutes ir lygios), todel labai gerai sukimba su shilku, net ir tankesniu. As jas puikiai naudoju ir privelinet shlapiai prie vilnos, tik, kadangi jos plonutes, tai spalvota vilna pereina per jas ir matosi pavirshiuj,- paskui reikia paskust su skustuvu tongue.gif
labai paprasta jas dazhyt su shilko dazhais (ypac tais, kur mikrobangej dazhoma) rolleyes.gif

wow...miegmaishiukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 23 sausio 2007 - 11:41
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 23, 11:36)
Nugi vagi , o dabar giriuosi eilinem sliopkem ir savo Majos miegmaisiuku, kuris jau spetas isaugti- mamka biski su dydziais apsiskaiciavo- nu bet bandysim taisyt.. ziema atrodo atejo..smile.gif)):

Diva ogogo koks sedevras blink.gif wub.gif
Atsakyti
DIVA, aš apšalus apakus ir žado netekus, kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
Diva, niu super wub.gif
Atsakyti
Diva - is koto verčiantys veltinukai swoon.gif
Atsakyti
Diva, nuostabūs batukai ir vokelis wub.gif

Man vat parūpo, kapišonui vilną kartu klojai ar atskirai ir vėliau privėlei?
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 23, 11:36)

Nugi vagi , o dabar giriuosi eilinem sliopkem ir savo Majos miegmaisiuku, kuris jau spetas isaugti- mamka biski su dydziais apsiskaiciavo- nu bet bandysim taisyt.. ziema atrodo atejo..smile.gif)):

wub.gif mega_shok.gif swoon.gif jau grižis,o tokias tapačkas tai man būtų gaila avėti doh.gif
Atsakyti
Diva, batukai jau tokie gražučiai, atmušta jau rankelė ant jų. O vokelis kūdikiui irgi puikus, bet ar patogu kai rankos įsikiša atskirai? Aš savo vaikams turėjau iš kailio be rankovių, tai miegodavo nesimaskatuodami.
Atsakyti
uups, nu kad ne slapi patys krastai smile.gif reiks gal nufotkinti kada kai darysiu ax.gif

Diva, nerealus miegmaisiukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Susinervinau. Seku šį forumą, įsijungiau po išeiginių – ogi 23 psl. prirašyti. Rekordus mušate. Pasiguosiu ne į temą: esu tik pradedanti mėgėja, nusivėliau antrus karoliukus prie ką tik užbaigto megztuko, galvoju įdėsiu pirmadienį, ogi nauja problema – nuotraukų įkėlimas tai nauja „terra incognita“, paskaičiau pagalboj, akys apraibo ir tuom pasibaigė mano norai. verysad.gif
Beje, labai patiko kažkurios iš merginų patarimas rutuliukus pirma adata subaksnoti, o paskui „davelti“ šlapiai, juk ne kaskart gali taškytis muiluotu vandeniu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 23, 13:51)
Diva, nuostabūs batukai ir vokelis  wub.gif

Man vat parūpo, kapišonui vilną kartu klojai ar atskirai ir vėliau privėlei?

aciu,mergaites, uz komplimentus:)

miegmaisiukas- vientisas- t.y. viska is karto klojau.

Nu kitakart dar pagalvociau kaip daryti- biski reikia platesniu rankoviu, jei pamusala siut, o kapisona irgi kitaip kirpt- dedu mazei a lia salikiuka kai su juo einam- bet yra planas dar apnert kapisona, kad priglustu ir kaklas nuogas nebutu- nu biski kitaip kirpt ji pasirodo reikejo.. na ir i ilgi trumpokas jau- tai kirpsiu apacia ir velsiu nauja apacia, kuria prisiusiu..smile.gif)) nu bet visgi pirmas blynas miegmaisiuku srityje:))
Gugile-o Tu pabandyk:))) nu didesnis darbelis, bet viskas imanoma.. Man tik paskui siuvimas sudetinga- as ne siuveja visai- tai kol padarau plius minus tiesiai, tai ojoj kiek laiko iseina..smile.gif))

Atsakyti
uzsiregistruok cia http://photobucket.com/ susikelk ten savo nuotraukas, o paskui is savo albumo ten kodus tik img kopijuok ir dek cia smile.gif
Atsakyti