Skaitau ir džiaugiuosi, kokios visos fainos, juokingos ir šiltos. Vienžo - gerietės
Juk visos esam geranoriškos, bet kartais moteriškais norisi paburbėti.
Aplamai, jauku čia.
Sveikos,
vakar buvau dailinikų parduotuvėje (prie Cvirkos, Vilniuje), tai ten mačiau tų formyčių (nunofeltingui), buvo gėlyčių, rutuliukų, žvaigždučių ir katinukų. Pakelio kaina apie 17-18 Lt. Bet kažkaip pasižiūrėjau ir nenusipirkau.....
vakar buvau dailinikų parduotuvėje (prie Cvirkos, Vilniuje), tai ten mačiau tų formyčių (nunofeltingui), buvo gėlyčių, rutuliukų, žvaigždučių ir katinukų. Pakelio kaina apie 17-18 Lt. Bet kažkaip pasižiūrėjau ir nenusipirkau.....
siap siules tikrai nesusidarys, jei isklojusi pirma puse, aisku kloji vilna kad ir uz sablono krastu uzeitu, suslapinsi ir muiluosi viska, apart krastu, paliksi juos sausus tada apversi - tuos sausus krastus uzlenksi, klosi vel vilna, ir jau vel viska slapinsi. tada labai gerai susilydo ir ne zymes jokios siulytes nelieka. aisku, nuo sablono anksti irgi reikia nuimt ir pakeitinet padeti trynimo
QUOTE(vilke @ 2007 01 23, 08:51)
siap siules tikrai nesusidarys, jei isklojusi pirma puse, aisku kloji vilna kad ir uz sablono krastu uzeitu, suslapinsi ir muiluosi viska, apart krastu, paliksi juos sausus
oho o kaip jie sausi tau uzhsilenkia? as kaip ik slapiai kuo stipriau ant shablono uzhtempiu
QUOTE(uups @ 2007 01 23, 11:56)
oho o kaip jie sausi tau uzhsilenkia? as kaip ik slapiai kuo stipriau ant shablono uzhtempiu
na palieki sausus tik galiukus, kurie eina uz sablono ribu - o viska, kas ant sablono, suslapini, tai lenkimas vis tiek gaunasi nuo slapiu, o va tai, kas uzsilenkia - lieka sausa. tada labai gerai susiaudzia. kita puse kai dengi, tai irgi uzlankstai paskui ir viska jau slapini.
man kai slapinau viska, tai siules vis gaudavosi arba reikdavo labai trinti tas siuliu vietas, o kai sitaip darau, tai nereikia ne ypatingai trinti, iskart susiaudzia
Prašau patarimo - veliant nykštuko kepuraite (tokią, su smailu užriestu galu - kaip visai neseniai rodyta kepurele kiaušiniui:) - šabloną kepuraitei darot trikampio formos ar apvalios formos ir smailąją dalį priveliat atskirai?
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 23, 11:05)
Prašau patarimo - veliant nykštuko kepuraite (tokią, su smailu užriestu galu - kaip visai neseniai rodyta kepurele kiaušiniui:) - šabloną kepuraitei darot trikampio formos ar apvalios formos ir smailąją dalį priveliat atskirai?
As tai iskart kerpu trikampio formos...
QUOTE(linada @ 2007 01 23, 09:12)
na, aš dėl to čia ir užsuku, kad temos įvairuoja, nuo vėlimo iki diskusijų, tik ginčai nervuoja o atėjus į sm eiti į gėlyčiu, burbuliukų, tašių, šalikų,...,... temas neturėčiau laiko, o ir kantrybės. forumas tam ir yra papliurpti, padiskutuoti, tame tarpe pasidalinti patirtimi.
o dėl naujokių į temą kitą pereit pusę forumo temų yra senos ir įlindus nieko nesupranti apie ką......
o dėl naujokių į temą kitą pereit pusę forumo temų yra senos ir įlindus nieko nesupranti apie ką......
na o nuo saves prideti galiu tik tiek kad ka bedarytum visiem neitiksi... o man ir netrukdo neziurekit jei nepatinka ir neskaitykit, kas mokejo susirast informacija tas susiras o kas ne tai nepades jokie sub ar buf forumai
QUOTE(Runciuke @ 2007 01 23, 10:48)
Sveikos,
Paaiškinkit man zoplai, kaip su tom formytėm ką daryt Jos skirtos privelt prie medžiagos ar kaip? Ir jei taip-tai kaip ten su spalvom? Ar reik pačiai dažyt? Ar iš viso aš čia ne į temą klausinėju
labas rytas:)
del subforumu- man tai ieno forumo per akis..)) ir taip jau beveik viska sm meciau skaityt- tik veltini praktiskai skaitau ir nemazai laiko ir tas uzima...
Nugi vagi , o dabar giriuosi eilinem sliopkem ir savo Majos miegmaisiuku, kuris jau spetas isaugti- mamka biski su dydziais apsiskaiciavo- nu bet bandysim taisyt.. ziema atrodo atejo..)):
del subforumu- man tai ieno forumo per akis..)) ir taip jau beveik viska sm meciau skaityt- tik veltini praktiskai skaitau ir nemazai laiko ir tas uzima...
Nugi vagi , o dabar giriuosi eilinem sliopkem ir savo Majos miegmaisiuku, kuris jau spetas isaugti- mamka biski su dydziais apsiskaiciavo- nu bet bandysim taisyt.. ziema atrodo atejo..)):
Diva as apakus koks fainas miegmaisiukas ir man toks praverstu bet jauciu nesugebesiu