Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

įdomu būtų pamatyti rezultatą smile.gif
Atsakyti
ir man lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
neisivaizduoju nuo ko pradet,bet uzsakymas rimtas biggrin.gif
Atsakyti
Panos nesipykit. Gal visgi vienos temos per akis. Kas kad pliurpalu pilna jei butu kruva temu laiko joms visoms tikrai neuztektu ir nervas imtu kad gal kazko nepamaciau praleidau tongue.gif O cia skaitai "prafiltruoji" nereikalinga informacija ir zinai kad su visom koja kojon keliauji tongue.gif
O merginos tiek dirbo kol veltinio forumuka padare smile.gif Ten viskas aiskiai sudeliota ir kas nori info randa kas tingi vistiek per visas temas kad ir kiek ju SM prigamintumet klausines tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 22, 22:56)
sakau,gal jau nebera apie ka kalbet.daugiau maziau viskas aisku.a ka cia dar galima pliurpt?jei ne viena kita naujoke,butu sunku suprast apie ka is vis sitam forume kalbama. blink.gif  biggrin.gif

na, aš dėl to čia ir užsuku, kad temos įvairuoja, nuo vėlimo iki diskusijų, tik ginčai nervuoja hihihi.gif o atėjus į sm eiti į gėlyčiu, burbuliukų, tašių, šalikų,...,... temas neturėčiau laiko, o ir kantrybės. forumas tam ir yra papliurpti, padiskutuoti, tame tarpe pasidalinti patirtimi.
o dėl naujokių į temą kitą pereit mastau.gif pusę forumo temų yra senos ir įlindus nieko nesupranti apie ką......
ir vėl susiturėti nesugebėjau doh.gif sakiau nė žodžio daugiau iš manęs biggrin.gif
seava - lauksim bandymų - gobliną nuvėlus gal ir iki kosminio laivo su visom veltinio detalėm dasikasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 22, 20:33)
Revoliucija? Sukilimas? gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O ar forumai ne pasiplepejimui skirti ? mirksiukas.gif

chatai skirti pasiplepejimams. paskaityk forumo taisykles mirksiukas.gif

QUOTE(Jumi @ 2007 01 23, 06:55)
O merginos tiek dirbo kol veltinio forumuka padare smile.gif Ten viskas aiskiai sudeliota ir kas nori info randa kas tingi vistiek per visas temas kad ir kiek ju SM prigamintumet klausines tongue.gif tongue.gif

drinks_cheers.gif

pas mus -5C blink.gif amen visoms zydincioms snieguolems ir vyshnioms doh.gif
net uzsimaniau vilna ishsitraukt pasishildyt...nuo kaledu neveliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 23, 02:21)
ir man lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
neisivaizduoju nuo ko pradet,bet uzsakymas rimtas biggrin.gif

Gobliną nuvelti nėra sudėtinga, jei adatomis baksnoti moki. Nusiveli kuno dalis (galima atskirai, galima iš karto formuoti visą kūną), kūną padengi atitinkamomis spalvomis, veiduką dekoruoji, išgauni veido išraišką. 4u.gif

O dėl kosminio laivo, tai aš nedaryčiau iš veltinio schmoll.gif . Man veltinis su šiluma asocijuojasi, o kosminis laivas - su šalta, kieta medžiaga - metalu. Tiesiog nesiderina tie dalykai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 23 sausio 2007 - 09:27
[quote=uups,2007 01 23, 10:20]
chatai skirti pasiplepejimams. paskaityk forumo taisykles mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

Žinau aš tas taisykles, jos visur vienodos tongue.gif
O turejau omeny - DIKUSIJOMS, o ne šiaip pliurpalams lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ačiū, Ievuschka, už foto biggrin.gif
Man po meet'o irgi įkvėpima spagavo, nuėjau miegot 3.30 blink.gif blink.gif
O dėl forumo - be abejo, tam ir yra, diskusijom, patirties pasidalinimui, kas kam dėl ko neišėjo, patarimai ir t.t. tongue.gif tongue.gif
Info yra veltinio forume, o naujokėms visvien kažkas įmeta nuoroda, ir niekas jų "neėda", manau ax.gif ax.gif

LArina, berds siūlei "plotą" meet'ui vasarai??????Oi, super butų, ane, merginos?O dar Druskininkuose assa.gif didis.gif
Gerai, dabar apie meet'ą nei žodžio, atleiskite, maunu vaikus dabooooot doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 23, 09:12)
ir vėl susiturėti nesugebėjau doh.gif sakiau nė žodžio daugiau iš manęs  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip ir as vis prizadu sau kad tylesiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 23, 10:01)
Sveikos,
Ačiū, Ievuschka, už foto biggrin.gif
Man po meet'o irgi įkvėpima spagavo, nuėjau miegot 3.30 blink.gif  blink.gif
O dėl forumo - be abejo, tam ir yra, diskusijom, patirties pasidalinimui, kas kam dėl ko neišėjo, patarimai ir t.t. tongue.gif  tongue.gif
Info yra veltinio forume, o naujokėms visvien kažkas įmeta nuoroda, ir niekas jų "neėda", manau ax.gif  ax.gif

LArina, berds siūlei "plotą" meet'ui vasarai??????Oi, super butų, ane, merginos?O dar Druskininkuose  assa.gif  didis.gif
Gerai, dabar apie meet'ą nei žodžio, atleiskite, maunu vaikus dabooooot doh.gif  doh.gif

Prašom,nėra už ką biggrin.gif
Tai ką ten vėlei iki 3.30? Anuka parodyk lotuliukas.gif Įtariu-kokį diržą wub.gif

Išreikšiu ir aš savo nuomonę dėl visokių plepesių - aš už, man patinka, kad viskas vienoj temoj.Jau dabar kiek laiko suėda, jei prisėdi paskaitinėt,parašinėt ar nuotraukytę kokią įdėt.O jei reiktų kokius 5 ar 7 subforumiukus sekt ir visur dar kokį žodelį tart doh.gif Kada gi veltume?

Sraigute - kada gi tu veli? Kiek supratau - eini vaikų dabot, tai tu su abiem namuos būni? Kaip laiko atrandi?
Atsakyti
paskaiciau...ir galvoju kad reiketu dar paastrinti jusu diskusija,
klausimelis (is jusu patirties) kaip lengviau suvelti kepure kad nebutu siules....??? Is prasau senbuviu "pagarbos" zalioms pradedancioms....ir pasimetusioms temu gausume. Priplepejot tikrai daug ale atsirink kad gudras.....smile.gif)

tikiuosi nepasiusit....labai toli
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2007 01 23, 10:19)
paskaiciau...ir galvoju kad reiketu dar paastrinti jusu diskusija,
klausimelis (is jusu patirties) kaip lengviau suvelti kepure kad nebutu siules....??? Is prasau senbuviu "pagarbos" zalioms pradedancioms....ir pasimetusioms temu gausume. Priplepejot tikrai daug ale atsirink kad gudras.....smile.gif)

tikiuosi nepasiusit....labai toli

Pirmam šios temos psl.yra nuoroda, kiap velt skrybėlę.Kepurę lygiai taip pat,tik šabloną pasikoreguoji pagal norimą formą.O kad nesusidarytų siūlės, truputį apvėlus reiktų rankomis tas siūlių vietas atsargiai patrint ,palygint, po to stipriau pavelt. Išimt šabloną ir pakeist kepurės suplojimo padėtį,kitaip sakant-suploti ją taip,kad siūlės eitų ne šonuose,o per vidurį ir pakočiot ar rankomis patrint. Ir taip vis sukiojant ir trinant siūlės neturėtų susidaryt.Jei ilgai kočiosi tokioj pirminėj padėty kaip kad išklojai vilną ant šablono, be abejo-siūlėms nieko kito neliks,kaip tik susidaryti lotuliukas.gif
nežinau,ar sprantamai aš čia, bet labai stengiausi biggrin.gif
Atsakyti