įdomu būtų pamatyti rezultatą
ir man
neisivaizduoju nuo ko pradet,bet uzsakymas rimtas
neisivaizduoju nuo ko pradet,bet uzsakymas rimtas
Panos nesipykit. Gal visgi vienos temos per akis. Kas kad pliurpalu pilna jei butu kruva temu laiko joms visoms tikrai neuztektu ir nervas imtu kad gal kazko nepamaciau praleidau O cia skaitai "prafiltruoji" nereikalinga informacija ir zinai kad su visom koja kojon keliauji
O merginos tiek dirbo kol veltinio forumuka padare Ten viskas aiskiai sudeliota ir kas nori info randa kas tingi vistiek per visas temas kad ir kiek ju SM prigamintumet klausines
O merginos tiek dirbo kol veltinio forumuka padare Ten viskas aiskiai sudeliota ir kas nori info randa kas tingi vistiek per visas temas kad ir kiek ju SM prigamintumet klausines
QUOTE(seava @ 2007 01 22, 22:56)
sakau,gal jau nebera apie ka kalbet.daugiau maziau viskas aisku.a ka cia dar galima pliurpt?jei ne viena kita naujoke,butu sunku suprast apie ka is vis sitam forume kalbama.
na, aš dėl to čia ir užsuku, kad temos įvairuoja, nuo vėlimo iki diskusijų, tik ginčai nervuoja o atėjus į sm eiti į gėlyčiu, burbuliukų, tašių, šalikų,...,... temas neturėčiau laiko, o ir kantrybės. forumas tam ir yra papliurpti, padiskutuoti, tame tarpe pasidalinti patirtimi.
o dėl naujokių į temą kitą pereit pusę forumo temų yra senos ir įlindus nieko nesupranti apie ką......
ir vėl susiturėti nesugebėjau sakiau nė žodžio daugiau iš manęs
seava - lauksim bandymų - gobliną nuvėlus gal ir iki kosminio laivo su visom veltinio detalėm dasikasi
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 22, 20:33)
chatai skirti pasiplepejimams. paskaityk forumo taisykles
QUOTE(Jumi @ 2007 01 23, 06:55)
pas mus -5C amen visoms zydincioms snieguolems ir vyshnioms
net uzsimaniau vilna ishsitraukt pasishildyt...nuo kaledu neveliau
QUOTE(seava @ 2007 01 23, 02:21)
Gobliną nuvelti nėra sudėtinga, jei adatomis baksnoti moki. Nusiveli kuno dalis (galima atskirai, galima iš karto formuoti visą kūną), kūną padengi atitinkamomis spalvomis, veiduką dekoruoji, išgauni veido išraišką.
O dėl kosminio laivo, tai aš nedaryčiau iš veltinio . Man veltinis su šiluma asocijuojasi, o kosminis laivas - su šalta, kieta medžiaga - metalu. Tiesiog nesiderina tie dalykai.
[quote=uups,2007 01 23, 10:20]
Žinau aš tas taisykles, jos visur vienodos
O turejau omeny - DIKUSIJOMS, o ne šiaip pliurpalams
Žinau aš tas taisykles, jos visur vienodos
O turejau omeny - DIKUSIJOMS, o ne šiaip pliurpalams
Sveikos,
Ačiū, Ievuschka, už foto
Man po meet'o irgi įkvėpima spagavo, nuėjau miegot 3.30
O dėl forumo - be abejo, tam ir yra, diskusijom, patirties pasidalinimui, kas kam dėl ko neišėjo, patarimai ir t.t.
Info yra veltinio forume, o naujokėms visvien kažkas įmeta nuoroda, ir niekas jų "neėda", manau
LArina, berds siūlei "plotą" meet'ui vasarai??????Oi, super butų, ane, merginos?O dar Druskininkuose
Gerai, dabar apie meet'ą nei žodžio, atleiskite, maunu vaikus dabooooot
Ačiū, Ievuschka, už foto
O dėl forumo - be abejo, tam ir yra, diskusijom, patirties pasidalinimui, kas kam dėl ko neišėjo, patarimai ir t.t.
Info yra veltinio forume, o naujokėms visvien kažkas įmeta nuoroda, ir niekas jų "neėda", manau
LArina, berds siūlei "plotą" meet'ui vasarai??????Oi, super butų, ane, merginos?O dar Druskininkuose
QUOTE(linada @ 2007 01 23, 09:12)
ir vėl susiturėti nesugebėjau sakiau nė žodžio daugiau iš manęs
kaip ir as vis prizadu sau kad tylesiu
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 23, 10:01)
Sveikos,
Ačiū, Ievuschka, už foto
Ačiū, Ievuschka, už foto
Prašom,nėra už ką
Tai ką ten vėlei iki 3.30? Anuka parodyk Įtariu-kokį diržą
Išreikšiu ir aš savo nuomonę dėl visokių plepesių - aš už, man patinka, kad viskas vienoj temoj.Jau dabar kiek laiko suėda, jei prisėdi paskaitinėt,parašinėt ar nuotraukytę kokią įdėt.O jei reiktų kokius 5 ar 7 subforumiukus sekt ir visur dar kokį žodelį tart Kada gi veltume?
Sraigute - kada gi tu veli? Kiek supratau - eini vaikų dabot, tai tu su abiem namuos būni? Kaip laiko atrandi?
paskaiciau...ir galvoju kad reiketu dar paastrinti jusu diskusija,
klausimelis (is jusu patirties) kaip lengviau suvelti kepure kad nebutu siules....??? Is prasau senbuviu "pagarbos" zalioms pradedancioms....ir pasimetusioms temu gausume. Priplepejot tikrai daug ale atsirink kad gudras.....)
tikiuosi nepasiusit....labai toli
klausimelis (is jusu patirties) kaip lengviau suvelti kepure kad nebutu siules....??? Is prasau senbuviu "pagarbos" zalioms pradedancioms....ir pasimetusioms temu gausume. Priplepejot tikrai daug ale atsirink kad gudras.....)
QUOTE(dangek @ 2007 01 23, 10:19)
paskaiciau...ir galvoju kad reiketu dar paastrinti jusu diskusija,
Pirmam šios temos psl.yra nuoroda, kiap velt skrybėlę.Kepurę lygiai taip pat,tik šabloną pasikoreguoji pagal norimą formą.O kad nesusidarytų siūlės, truputį apvėlus reiktų rankomis tas siūlių vietas atsargiai patrint ,palygint, po to stipriau pavelt. Išimt šabloną ir pakeist kepurės suplojimo padėtį,kitaip sakant-suploti ją taip,kad siūlės eitų ne šonuose,o per vidurį ir pakočiot ar rankomis patrint. Ir taip vis sukiojant ir trinant siūlės neturėtų susidaryt.Jei ilgai kočiosi tokioj pirminėj padėty kaip kad išklojai vilną ant šablono, be abejo-siūlėms nieko kito neliks,kaip tik susidaryti
nežinau,ar sprantamai aš čia, bet labai stengiausi