et, viskas kaip visada turi du galus. siaip mokinantis velti is sio forumo ir skaitant 15 temu, tai tie visi pliurpalai atrodo kaip triuksmas, per kuri sunku rasti konkrecius patarimus ir uzima daug laiko.. tai raconalus forumo suskaidymas gal ir butu protingas. kitavertus butu daug temu ir kazin ar cia imsis kazkas tvarkyti foruma ir rusiuoti visa informacija vien del to, kad mes taip uzsimanem.
tai geriausia iseitis pakolkas gal butu itraukti nuoroda i veltinio forumo i pacia pirmaja temos zinute - kaip nuoroda pradedancioms velti - visi praktiniai patarimai ir ne tik
QUOTE(larina @ 2007 01 22, 21:50)
Man tai dzin, bet paskui is veltinio temos buna bazaru tema ir gincu, kad ta vepla ar ana ir jau eikit s... naujokes, daedet su durnais klausimais.
žinot perskaičiau visas temas nuo 1dalies, ir visai aišku būdavo kai nuorodas sudedat pirmame psl ir manau visos naujokės jei norės tai susiras
QUOTE(vilke @ 2007 01 22, 22:19)
et, viskas kaip visada turi du galus. siaip mokinantis velti is sio forumo ir skaitant 15 temu, tai tie visi pliurpalai atrodo kaip triuksmas, per kuri sunku rasti konkrecius patarimus ir uzima daug laiko.. tai raconalus forumo suskaidymas gal ir butu protingas. kitavertus butu daug temu ir kazin ar cia imsis kazkas tvarkyti foruma ir rusiuoti visa informacija vien del to, kad mes taip uzsimanem.
tai geriausia iseitis pakolkas gal butu itraukti nuoroda i veltinio forumo i pacia pirmaja temos zinute - kaip nuoroda pradedancioms velti - visi praktiniai patarimai ir ne tik
Ir pridursiu. reiketu atidaryti tema, kurioje pliurptu veltiniautojos, nes ir dabar su sia diskusija kiek psl uzemem ir nieko doro, vel pliurpimas apie meeta, kainas, poziuri ir pan. Praktiskai informacijos buna perpus maziau psl., nei musu pliurpalu.
QUOTE(larina @ 2007 01 22, 23:24)
Ir pridursiu. reiketu atidaryti tema, kurioje pliurptu veltiniautojos, nes ir dabar su sia diskusija kiek psl uzemem ir nieko doro, vel pliurpimas apie meeta, kainas, poziuri ir pan. Praktiskai informacijos buna perpus maziau psl., nei musu pliurpalu.
Revoliucija? Sukilimas?
O ar forumai ne pasiplepejimui skirti ?
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 22, 23:33)
sakau,gal jau nebera apie ka kalbet.daugiau maziau viskas aisku.a ka cia dar galima pliurpt?jei ne viena kita naujoke,butu sunku suprast apie ka is vis sitam forume kalbama.
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 22, 22:33)
QUOTE(seava @ 2007 01 22, 22:56)
sakau,gal jau nebera apie ka kalbet.daugiau maziau viskas aisku.a ka cia dar galima pliurpt?jei ne viena kita naujoke,butu sunku suprast apie ka is vis sitam forume kalbama.
Tai, kad nieks neprisijungia prie mano revoliucijos Visos taikios, nepiktos, viskuo patenkintos. As cia kai erke.
Tikrai, kad neitu suprasti apie ka kalbama jei ne naujokes, bet mes jas kaip uzpuolam, tai greit nelieka nei ju.
O man tai vis iskyla klausimu ir dar ju galveleje labai daug
QUOTE(larina @ 2007 01 23, 00:07)
Tai, kad nieks neprisijungia prie mano revoliucijos Visos taikios, nepiktos, viskuo patenkintos. As cia kai erke.
Tikrai, kad neitu suprasti apie ka kalbama jei ne naujokes, bet mes jas kaip uzpuolam, tai greit nelieka nei ju.
Mielai atsakyciau ir parodyciau, bet kad pati dar esu zalia kaip agurkas - su veltiniu draugauju neseniai. Mokausi. Ir mokysiuosi visa likusi gyvenima Pati is savo klaidu ri darbu
O visai naujai atejusioms tikrai reiktu netingeti pasiskaityti ankstesnes temas. Bent jau suzinotu kas yra kas ir kuo forumas "kvepuoja".
QUOTE(larina @ 2007 01 23, 00:07)
pagirtina,kad vis dar kyla klausimu,taip didieji isradimai ir buvo padaryti.
klok viska kas rupi ir neduoda ramybes.bandysim visos sprest
QUOTE(vilke @ 2007 01 22, 22:19)
nes pavyzdziui man,kaip tik pradedanciai tai 100klausimu..bet aciu gal neklausiu po jusu cia pasirasymu..kaip nors ieskosim kitu informacijos saltiniu
Na, vilnietės šaunuolės, susiorganizavo meetukui Gal laikas būtų ir Kaune meetuką padaryti, ką manot Ar norinčių yr?
QUOTE(disi @ 2007 01 23, 00:17)
Na, vilnietės šaunuolės, susiorganizavo meetukui Gal laikas būtų ir Kaune meetuką padaryti, ką manot Ar norinčių yr?
TAIP!
mano brangusis,vis mane terorizuoja,kad jam kazkoki kosmini lektuva satla,nuvelciau,su visokiom atsidaranciom detalem (nesuprantu apie tai nieko)niekaip nepasirasiau,tai dabar va tokiu sake labai reikia kogero teks velt bet issiderejau,kad uzteks gerojo gremlino
Papildyta:
gal cia ir ne i tema atsiprasau
Papildyta:
gal cia ir ne i tema atsiprasau