Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(rim@ @ 2007 01 22, 20:27)
Ašarėlei išsiunčiau pirmo velėjų susitikimo nuotraukas.

O geras, laukiu laukiu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2007 01 22, 19:29)
O geras, laukiu laukiu labai  4u.gif

Tai reik suprast, kad įkelt g.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
I-ojo veltiniautojų susitikimo nuotraukytės Čia

Mes su rim@į kadrą netilpom blush2.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 22, 21:25)
I-ojo veltiniautojų susitikimo nuotraukytės Čia

Mes su rim@į kadrą netilpom  blush2.gif  ax.gif .

Kaip smagu pažiūrėti, prisiminti smile.gif gaila tik, kad mažokai nuotraukų blush2.gif

Dar pasipasakosiu savo atradimą. Na gal jums jau žinoma, bet aš labai džiaugiuosi. Iš savo nesusivėlusių tapcių išsikirpau padukus į batus biggrin.gif Kaip šilta kojai dabar mirksiukas.gif ir nebereikės pirkti thumbup.gif
Atsakyti
protingai sugalvojai thumbup.gif gal ir man tokias atliekas taip reikės panaudot lotuliukas.gif
Atsakyti
rim@, sveika sugrįžusi į forumą ir ačiū už nuotraukytes.

Aš tai visai nenoriu veltinio subforumų SM. Visa info yra surūšiuota atskirame veltinio forume. Tai kam antrą kartą čia tą patį kartoti? Geriau daugiau laiko vėlimui skirti, o ne landžiojimui po subforumus. Žymiai patogiau diskutuoti visoms viename forume. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 22, 21:41)
rim@, sveika sugrįžusi į forumą ir ačiū už nuotraukytes. 

Aš tai visai nenoriu veltinio subforumų SM.  Visa info yra surūšiuota atskirame veltinio forume.  Tai kam antrą kartą čia tą patį kartoti?  Geriau daugiau laiko vėlimui skirti, o ne landžiojimui po subforumus.  Žymiai patogiau diskutuoti visoms viename forume.  smile.gif

O tai nepaprasciau, kad viskas butu viename forume, o ne dar kazkokiame saite.
Naujokes tai nezino, kad yra kazkoks nuostabusis velimo forumas, kuriame viskas paaiskinta.
Man tai dzin, bet paskui is veltinio temos buna bazaru tema ir gincu, kad ta vepla ar ana ir jau eikit s... naujokes, daedet su durnais klausimais.
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 22, 16:25)
Bandziau eksperimenta atlikti ax.gif Kai pamaciau tai norejau rekti, bet siaip tai toks juokas ima, kad nesamoniu prisigalvoju. Galejau paziureti ir paziurejau-pamaciau susitraukusi salikeli lelei biggrin.gif

90. gal per daug. Eisiu vakare kito velti.  rolleyes.gif
Papildyta:

Turesiu naujagimi, bet pavasari, tai kaip ir neprireiks salio, o rudeni jau tikrai neaprisiu lotuliukas.gif
Daugiau taip nebedarysiu.
Tai jei as sumesciau karoliukus damust, tai kokio dydzio jie liktu g.gif

vakar veliau karoliukus skalbimo masinoj.pries tai su adata juos kiek imanoma lygesnius padariau.temperatura 40 laipsniu.gavosi visai neblogi,gal kiek per minksti.is karsinio lygesni,o is sluoksnos pailgi truputuka:)
Papildyta:
QUOTE(ksena7 @ 2007 01 22, 18:30)
Mielos velejos, o kur Kelmeje perkate vilna, ir kokie butu pastebejimai? g.gif

dariaus ir gireno 9.dar telefona kazkur turiu.velt dar nebandziau,nieko negaliu pasakyt
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2007 01 22, 20:53)
Kaip smagu pažiūrėti, prisiminti smile.gif gaila tik, kad mažokai nuotraukų  blush2.gif

Dar pasipasakosiu savo atradimą. Na gal jums jau žinoma, bet aš labai džiaugiuosi. Iš savo nesusivėlusių tapcių išsikirpau padukus į batus  biggrin.gif Kaip šilta kojai dabar  mirksiukas.gif ir nebereikės pirkti  thumbup.gif

doh.gif Dar pamiršau parašyti, kad ir tapkutė ir berods blush2.gif linada netilpo į kadrą. blush2.gif Taip seniai jau buvo, kad spėjau ir daug ką pamiršti doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 22, 23:50)
ta vepla ar ana ir jau eikit s... naujokes, daedet su durnais klausimais.

Taip negražiai pasakyta niekada nebuvo schmoll.gif . Taip pat į konkrečius klausimus atsakoma čia. O į abstrakčius klausimus (pvz. kaip velti gėlytę) atsakymus galima rasti veltinio forume.
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 22, 22:02)
Taip negražiai pasakyta niekada nebuvo  schmoll.gif  .  Taip pat į konkrečius klausimus atsakoma čia.  O į abstrakčius klausimus (pvz. kaip velti gėlytę) atsakymus galima rasti veltinio forume.

butent tokiais zodziais nebuvo.....
Nu, bet kam eiti kita serveri, jei galima vienam. Nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 22 sausio 2007 - 22:04
tai jei kazkuri nenores atsakyt,gal kita nores ir atsakys.manyciau nieko cia tokio blogo,kad klausineja. negi 15 temu skaitysi.labai jau daug ir ne tik apie veltini...
o ir toms kurios apie vilna viska zino "kartojimas mokslu motina" biggrin.gif
Atsakyti