beje, Diva, su tavim norejau pasikonsultuoti, tu jau ne viena kepuryte vaikui padariusi kai darai sablona vaiko kepures, tai kiek cm mazdaug palieki daugiau nei tarkim norimo dydzio kepure? apie batukus buvo rasyta, kad apie 5 cm daugiau sablona brezti. taip ir su kepuryte dariau - 5 cm didesne pasibraiziau, bet gal per mazai? gal be reikalo viska ant skalbiankes suverciau?
Aplamai ką bedarytum viską padaro magiški pirštukai
Papildyta:
Meilę reikia dieti nuo pradžios iki galo.
Įskalbenkę
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2007 01 22, 16:15)
Visa diena veliau sali... Veliau veliau ir sumasciau damust skalbimo masinoj. Ir ka jus manot. Rekt norisi ant viso namo. Is 130cm ilgio liko 50cm. Susitrauke nerealiai.
Įskalbenkę
QUOTE(larina @ 2007 01 22, 15:15)
Visa diena veliau sali... Veliau veliau ir sumasciau damust skalbimo masinoj. Ir ka jus manot. Rekt norisi ant viso namo. Is 130cm ilgio liko 50cm. Susitrauke nerealiai.
Aš vėliau šaliką, bet profesionalė pakritikavo , kad nedaveltas. Tai irgi norėjau į skalbimo mašiną įmest davėlimui. Bet gerai, kad taip nedariau . Nors ir nedaveltas, bet man meilus . O be to mūsų kaime nieks nesupranta apie vėlimą .
QUOTE(vilke @ 2007 01 22, 15:22)
jo as taip vaiko kepure sumasciau davelt skalbiankej. galvoju paziuresiu, ka ji gali. tai dabar turiu kepuryte naujagimiui tik naujagimio neturiu
Neišmesk , pasidėk kai turėsi naujagimį turėsi kuo papuošia .
QUOTE(vilke @ 2007 01 22, 16:03)
jei siulai neissipesa, tai koks cia nedaveltas, jau diskutavom apie suvelimo lygi o jei issipesa, tai turbut tuoj ir issipesios visas
Na neišsipeša tie siūlai . Kadangi baltas, tai tepasi ir skalbiau skalbimo mašinoj (vilnos programa) ir nieko , nieks niekur neišsipešiojo .
IŠVADA: daveltas .
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 22, 15:45)
Aplamai ką bedarytum viską padaro magiški pirštukai
Papildyta:
Įskalbenkę
Papildyta:
Įskalbenkę
Nu man taip susisuko
Nestumas....
QUOTE(vilke @ 2007 01 22, 16:27)
beje, Diva, su tavim norejau pasikonsultuoti, tu jau ne viena kepuryte vaikui padariusi kai darai sablona vaiko kepures, tai kiek cm mazdaug palieki daugiau nei tarkim norimo dydzio kepure? apie batukus buvo rasyta, kad apie 5 cm daugiau sablona brezti. taip ir su kepuryte dariau - 5 cm didesne pasibraiziau, bet gal per mazai? gal be reikalo viska ant skalbiankes suverciau?
nu nuo vilnos priklauso- ir nuo to kiek sluoksniu. batu sablonas mano didesnis- nu gal pusantrokarto nei reikalingi batukai-nors jei norisi labai kietu- darau ir dvigubo dydzio. o kepures kloju 2 sluoksniais ir sablonas praktiskai dukart didesnis nei reikia kiepkos. cia jei is sluoksnos velsi- karsinys kiek suprantu maziau traukiasi.
bet siaip gal pabandyt geriau maza kvadratuka suvelt iki norimo standumo ir ismatuot pries ir po:))) nes ir nuo velejo daug kas priklauso:) be to man patinka kietoki daiktai- galTau tokie nepatiks:)
QUOTE(Furija @ 2007 01 22, 11:11)
Sveikos, vakar turejau progos trumpai pabendrauti su viena latve, sake pas juos irgu velia moteriskes, bet daugiausiai skalbimo masinoj Kiek supratau mezga dideles vilnones tases ir meta i skalbenke, rutuliukus irgi ir gaunasi labai grazus daiktai. Gal zinot daugiau apie sia texnika?
esu jau daug kartu veltinyj rashius ....tingisi dar karta...gal per paieshka susirask? jei nerasi, sakyk...vel rashysiu litanija berods, rooma dar, maciau, tashiu megztu ir veltu turejo
QUOTE(Runciuke @ 2007 01 22, 12:10)
aš tai norėčiau išbandyti tą veltinio "medžiagėlę" (iš kurios galima karpyti pvz. ornamentus, tokius kaip UUPS rodė iš Vokietijos) Gal žinot, kur gauti Vilniuje ? Dar girdėjau, kad galima pasidaryti...???....
jei naudosi paprastam shlapiam velimui, tai daryk...jei nunofeltingui, tai gal geriau ish Doseth nusipirk, nes tik nusivilsi... juolab,kad ir nebrangu
QUOTE(uups @ 2007 01 22, 17:38)
esu jau daug kartu veltinyj rashius ....tingisi dar karta...gal per paieshka susirask? jei nerasi, sakyk...vel rashysiu litanija berods, rooma dar, maciau, tashiu megztu ir veltu turejo
jei naudosi paprastam shlapiam velimui, tai daryk...jei nunofeltingui, tai gal geriau ish Doseth nusipirk, nes tik nusivilsi... juolab,kad ir nebrangu
As sakau, kad reikia pakeitimu forume.
Ryt vel bus koks klausimas, kai jau cia aptartas jis daug kartu.
Zinoma, kad bus tai naturalu, jei atsiranda nauja veleja ji turi praeiti visa kelia nuo pradzios iki galo ir jai naturaliai kyla tie patys klausimai. Ir as klausineju ir po kokios savaites kita to paties paklaus ir t.t.