Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

beje, Diva, su tavim norejau pasikonsultuoti, tu jau ne viena kepuryte vaikui padariusi smile.gif kai darai sablona vaiko kepures, tai kiek cm mazdaug palieki daugiau nei tarkim norimo dydzio kepure? apie batukus buvo rasyta, kad apie 5 cm daugiau sablona brezti. taip ir su kepuryte dariau - 5 cm didesne pasibraiziau, bet gal per mazai? gal be reikalo viska ant skalbiankes suverciau? ax.gif
Atsakyti
Aplamai ką bedarytum viską padaro magiški pirštukai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2007 01 22, 16:15)
Visa diena veliau sali... Veliau veliau ir sumasciau damust skalbimo masinoj. Ir ka jus manot. Rekt norisi ant viso namo. Is 130cm ilgio liko 50cm. Susitrauke nerealiai.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Meilę reikia dieti nuo pradžios iki galo.
Įskalbenkę blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 22, 15:15)
Visa diena veliau sali... Veliau veliau ir sumasciau damust skalbimo masinoj. Ir ka jus manot. Rekt norisi ant viso namo. Is 130cm ilgio liko 50cm. Susitrauke nerealiai.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš vėliau šaliką, bet profesionalė pakritikavo blush2.gif , kad nedaveltas. Tai irgi norėjau į skalbimo mašiną įmest davėlimui. Bet gerai, kad taip nedariau bigsmile.gif . Nors ir nedaveltas, bet man meilus bebe.gif . O be to mūsų kaime nieks nesupranta apie vėlimą lotuliukas.gif .

QUOTE(vilke @ 2007 01 22, 15:22)
jo  biggrin.gif as taip vaiko kepure sumasciau davelt skalbiankej. galvoju paziuresiu, ka ji gali. tai dabar turiu kepuryte naujagimiui  lotuliukas.gif tik naujagimio neturiu  biggrin.gif

Neišmesk biggrin.gif , pasidėk kai turėsi naujagimį ax.gif turėsi kuo papuošia topsecret.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
jei siulai neissipesa, tai koks cia nedaveltas, jau diskutavom apie suvelimo lygi biggrin.gif o jei issipesa, tai turbut tuoj ir issipesios visas biggrin.gif

nu jo, reikes man antra naujagimi tada taikyt ant ziemos, kad kepuryte galeciau uzdet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 22, 16:03)
jei siulai neissipesa, tai koks cia nedaveltas, jau diskutavom apie suvelimo lygi  biggrin.gif o jei issipesa, tai turbut tuoj ir issipesios visas  biggrin.gif

Na neišsipeša tie siūlai smile.gif . Kadangi baltas, tai tepasi ax.gif ir skalbiau skalbimo mašinoj (vilnos programa) ir nieko schmoll.gif , nieks niekur neišsipešiojo biggrin.gif .
IŠVADA: daveltas lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 22, 15:45)
Aplamai ką bedarytum viską padaro magiški pirštukai mirksiukas.gif
Papildyta:

Meilę reikia dieti nuo pradžios iki galo.
Įskalbenkę blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nu man taip susisuko bigsmile.gif
Nestumas....
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 22, 16:27)
beje, Diva, su tavim norejau pasikonsultuoti, tu jau ne viena kepuryte vaikui padariusi smile.gif kai darai sablona vaiko kepures, tai kiek cm mazdaug palieki daugiau nei tarkim norimo dydzio kepure? apie batukus buvo rasyta, kad apie 5 cm daugiau sablona brezti. taip ir su kepuryte dariau - 5 cm didesne pasibraiziau, bet gal per mazai? gal be reikalo viska ant skalbiankes suverciau?  ax.gif

nu nuo vilnos priklauso- ir nuo to kiek sluoksniu. batu sablonas mano didesnis- nu gal pusantrokarto nei reikalingi batukai-nors jei norisi labai kietu- darau ir dvigubo dydzio. o kepures kloju 2 sluoksniais ir sablonas praktiskai dukart didesnis nei reikia kiepkos. cia jei is sluoksnos velsi- karsinys kiek suprantu maziau traukiasi.
bet siaip gal pabandyt geriau maza kvadratuka suvelt iki norimo standumo ir ismatuot pries ir po:))) nes ir nuo velejo daug kas priklauso:) be to man patinka kietoki daiktai- galTau tokie nepatiks:)
Atsakyti

Mielos velejos, o kur Kelmeje perkate vilna, ir kokie butu pastebejimai? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 01 22, 11:11)
Sveikos, vakar turejau progos trumpai pabendrauti su viena latve, sake pas juos irgu velia moteriskes, bet daugiausiai skalbimo masinoj  smile.gif  Kiek supratau mezga dideles vilnones tases ir meta i skalbenke, rutuliukus irgi ir gaunasi labai grazus daiktai. Gal zinot daugiau apie sia texnika?

esu jau daug kartu veltinyj rashius ....tingisi dar karta...gal per paieshka susirask? jei nerasi, sakyk...vel rashysiu litanija doh.gif berods, rooma dar, maciau, tashiu megztu ir veltu turejo g.gif

QUOTE(Runciuke @ 2007 01 22, 12:10)
4u.gif aš tai norėčiau išbandyti tą veltinio "medžiagėlę" (iš kurios galima karpyti pvz. ornamentus, tokius kaip UUPS rodė iš Vokietijos) Gal žinot, kur gauti Vilniuje ? Dar girdėjau, kad galima pasidaryti...???.... doh.gif

jei naudosi paprastam shlapiam velimui, tai daryk...jei nunofeltingui, tai gal geriau ish Doseth nusipirk, nes tik nusivilsi... juolab,kad ir nebrangu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 22, 17:38)
esu jau daug kartu veltinyj rashius ....tingisi dar karta...gal per paieshka susirask? jei nerasi, sakyk...vel rashysiu litanija doh.gif berods, rooma dar, maciau, tashiu megztu ir veltu turejo g.gif 
jei naudosi paprastam shlapiam velimui, tai daryk...jei nunofeltingui, tai gal geriau ish Doseth nusipirk, nes tik nusivilsi... juolab,kad ir nebrangu rolleyes.gif

As sakau, kad reikia pakeitimu forume.
Ryt vel bus koks klausimas, kai jau cia aptartas jis daug kartu.
Atsakyti
Zinoma, kad bus smile.gif tai naturalu, jei atsiranda nauja veleja ji turi praeiti visa kelia nuo pradzios iki galo ir jai naturaliai kyla tie patys klausimai. Ir as klausineju ir po kokios savaites kita to paties paklaus ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Ašarėlei išsiunčiau pirmo velėjų susitikimo nuotraukas.
Atsakyti