Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 22, 10:08)
man regis, kad nebepatinka, norskagali žinot....  doh.gif
na jeigu netiko tai galėjo nepirkt.... na ,o jei jau nusipirko tai bent jau pasiūlytų kokiai draugei ar dar kam, kad bent jau kūtėja nepamatytų arba tiesiog grąžintų pardavėjui....  unsure.gif
matos,kad žmogus jau iš prigimties neverslininkas  lotuliukas.gif

nelabai as gilinuosi i tuos, kas ka parduoda, bet is esmes, argi ne geriau, kad zmogus parduos daikta tam, kas ji myles ir nesios, o ne laikys, kad kandys suestu, sudulketu ir kazkada ismestu? doh.gif
o del to, kad nereikejo pirkt, kad netinka. tai pacios pagalvokit - tikrai ne viena is musu yra prisipirkusi rubu pirmo ispudzio pagauta, o paskui jo taip ir nenesiojusi, nes visgi pasijuto, kad netinka. o pardavejai grazint?.. nu nezinau, tada busit nepatenkintos, kad nusipirko, panesiojo ir grazino. na biski paprasciau i viska ziurekit wink.gif

o del savo kuriniu pardavinejimo - persilauzt reikia, sarvus uzsidet. as nepardavineju, bet ruossiau kaledines dovanas saviskiams. mano seima suprato ir vertino, o vat vyro sesei salika padariau ciut ne graziausia, ir meiles idejau, o ji tokio meno nesupranta, pazvenge kazka, isvis nesuprato, kad cia as dariau, paskui vyras ja paprotno, bet to saliko ji man rodos nenesioja, numete kazkur. na ir ka, aisku blogas jausmas buvo, kad taip su mano numyletu daiktu.. o paskui kazkaip atsiribojau nuo to. ir isvis noreciau, kad ji ji kam atiduotu, kas sugebes ivertint.
jei nesugebesi atsiriboti, uzsideti sarvu ir nuolat galvosi, ar is tavo darbo nesitycioja, negadina, atsiprasant kiaulem nemeto, tai geriau niekam ir neduot tu darbu smile.gif
Atsakyti
įdomu kada gi Rasa turės naujų spalvyčių, nes jaučiu, kad pasirinkimas liko nekoks verysad.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū už patarimus!!! thumbup.gif

Aš suprantu,kad tokios nemokšos kaip aš jumis tik trukdau,bet nepykit,gyvenkim draugiškai. blush2.gif

Ir aš taip manau, kad forumo temas reikėtų suskirstyti į smulkesnes temeles( gėlytės, rūbai, rankinės,dikusijos...) ir tada visoms būtų aišku smile.gif smile.gif

Esu jums dėkinga,ir visoms sėkmės įgivendinant savo svajones! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va,mergaitės,sukėliau nuotraukas iš vakarykščio susitikimo.Aišku,daugiau dėmesio buvo plepesiams, o ne fotografavimui, visos padarytos "ant greitųjų", per penkias minutes-greit greit nufotkinom, o toliau ir vėl plepėjom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vėlėjų - mėgėjų susitikimas
Atsakyti
biggrin.gif jaučiuosi meetuke sudalyvavus, su kai kuriom merginom, nors ir per www.fotki.com - susipažinti smagu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 22, 10:00)
Na va,mergaitės,sukėliau nuotraukas iš vakarykščio susitikimo.Aišku,daugiau dėmesio buvo plepesiams, o ne fotografavimui, visos padarytos "ant greitųjų", per penkias minutes-greit greit nufotkinom, o toliau ir vėl plepėjom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vėlėjų - mėgėjų susitikimas

thumbup.gif thumbup.gif na nuotaika matos superine buvo smile.gif Aciuuz foto nors tokiu budu linksma prisideti prie jusu thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus darbeliai ir idejos labai idomios thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 22, 09:08)

na jeigu netiko tai galėjo nepirkt.... na ,o jei jau nusipirko tai bent jau pasiūlytų kokiai draugei ar dar kam, kad bent jau kūtėja nepamatytų arba tiesiog grąžintų pardavėjui....  unsure.gif

unsure.gif o gal atsiklausė pas pardavėją g.gif
Atsakyti
Fainiai pabuvot thumbup.gif
Nu bet kaip man ievushka matyta g.gif, jaučiu vienam univere mokėmės mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 22, 10:24)
unsure.gif o gal atsiklausė pas pardavėją g.gif

nežinau... na baigiam... as išsakiau savo nuomon,o iš to išsirutuliojo, kad kažkokį žmogų pradėjom teist.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 22, 10:25)
Fainiai pabuvot thumbup.gif
Nu bet kaip man ievushka matyta g.gif, jaučiu vienam univere mokėmės mastau.gif

Oi,kaip įdomu dabar į tave būtų pažiūrėt mirksiukas.gif
( o mokiausi aš kadaise pedagoginiam univere.Sutampa?)
Atsakyti