QUOTE(DOSETH @ 2007 01 22, 00:00)
Bazarinat ar ne
Aš 2 šalius padariau ir rankine nemaža suklojau
Draugai yra laiko vagys
aš dar pridėčiau ir kompiuteris
Kompiuteris pats didziausias vagis. Per sias dienas mane kaip apsedo ir negaliu atsitrukti, bet bandysiu pasitaisyti.
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 22, 00:20)
Labas vakarėlis
Labai smagiai pasisedėjom, vos liežuvis neapsisuko nuo "pliurpologijos".
Labai smagu pamatyti veidus žmonių , su kuriias jau kurį laiką bendrauji, bet net neesi matęs..Man vis dėlto priimtinesnis gyvas bendravimas, bet kad visos "užsivėlusios", ir šiais "barbės devyndarbės", turinčios spėti -n darbų nuveikt...
Dėkui susirinkusioms, ir atleiskit, forumietės, už spam'ą, na, į až visoms neprirašysi, o taip greičiau ir paprasčiau susitart
Rezgam mintis jau apie vasarinį meet'ą kokioj sodybėlėj "po polnoj programe"
, bet iki tol dar, manau, tikrai susitiksma, ar ne????
FOTO pas ievuschka, berods
Tai kaip ji sakė, ryt ir pasirodys (o gal šian dar
)
O diskusija buvo -n temom, man tai įdomiausia buva, kas kaip "susirgo" veltiniu, kur ir kaip mokėsi, bet nespėjom iki gal išdiskutuoti nei vienos temo, galo nesimaaaaaaaaaaaaaaato
Smagu, kad jums buvo smagu. Noreciau ir as jus visas pazinti, bet...
Siulau ir bandau zadeti ir zinoma jei pacios noresite.(pazadas gali neivykti jei mirsiu, busiu ligonineje)
Siulau vasara pas save i sodyba. Druskininku pusyne. Galetume ka nors sugalvoti ir ne tik pasipliurpti.
QUOTE(seava @ 2007 01 22, 08:18)
aciu. man tokios"Lomkes"
net nezinau kaip pavadint,siulydama savo darbus,jauciuos lyg ismaldos prasyciau.nesuprantu kas man cia daros....
visus papuosaliukus draugei daviau,nusinese kitom parodyt,tai tooooki stresa dabar patiriu
kazi,gal cia jau su galva negerai?
Nu tu taip nesinervink. Taigi nieks neduos per galva.