o ash tai vis stebiuosi klausimais "kaip nuvelti daikta X", nesvarbu, gelyte, tashe, angela ar drugeli....nu kokios gali but instrukcijos? visa ko reikia,- ishmokti 2 technikas,- velimo adatele ir shlapiai (ok, galima dar prideti shlapia turini velima). Ir viskas,- imi ir veli....pamastai ko noretum, kaip tai imanoma padaryt ir tiek....negi visos daro vienodas geles pagal instrukcija?
QUOTE(uups @ 2007 01 21, 22:55)
o ash tai vis stebiuosi klausimais "kaip nuvelti daikta X", nesvarbu, gelyte, tashe, angela ar drugeli....nu kokios gali but instrukcijos? visa ko reikia,- ishmokti 2 technikas,- velimo adatele ir shlapiai (ok, galima dar prideti shlapia turini velima). Ir viskas,- imi ir veli....pamastai ko noretum, kaip tai imanoma padaryt ir tiek....negi visos daro vienodas geles pagal instrukcija?
As kokias darau geles, tai nerasi tokiu instrukciju. Kita daro vel visai kitokias ir jos instrukciju nerasi, o labai ir sunku paaiskinti(parasyti, kaip daryti vienoki ar kitoki daikta.
Galu gale tai fantazijos reikalas ir kiekviena gali sukurti kazka tik pati, o ne kazkokia instrukcija.
na čia jau tikrai.... kaip kažkuri stebėjosi kad buvo tiek instrukcijų ir pasakojimų kaip daryti gėlytę, o pati pradėjau jas daryti tik po kelių mėnesių.. tiesiog ankstesnes instrukcijos ir paaiškinimai man netiko... na bet dabar atradau savo būdą
QUOTE(uups @ 2007 01 21, 23:55)
Na, ši "instrukcija" buvo skirta toms, kurios VISIŠKAI NIEKO nežino apie velimą
Toms, kurioms veltinis- kiniški hieroglifai
Na reikalingas gi nors kažkoks atspirties taškas besidomintiems
Juk lygiai taip pat-pažiūrės, pabandys ir atras savo būdą, savo stiliu
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 21, 23:06)
Na, ši "instrukcija" buvo skirta toms, kurios VISIŠKAI NIEKO nežino apie velimą
Bet tai ir idomiai. Ateina kokia rankadarbe, bet net nenutuokia nieko ir iskart klausia kaip padaryta ta ir ana, o dar jei nieks neatsako, tai gauna velniu. Tai jei nieko nenusimanai, tai pradek viska nuo pradziu ir mazais zingsneliais.
As po visa neta siukstineju ir visomis kalbomis(net kinietiskai) apie velima, jo technika ir apie pacia vilna. Manau, kad pirmiausia reikia susipazinti su vilna ir kitomis priemonemis, o tada ir paciu velimu.
QUOTE(larina @ 2007 01 22, 00:11)
Bet tai ir idomiai. Ateina kokia rankadarbe, bet net nenutuokia nieko ir iskart klausia kaip padaryta ta ir ana, o dar jei nieks neatsako, tai gauna velniu. Tai jei nieko nenusimanai, tai pradek viska nuo pradziu ir mazais zingsneliais.
As po visa neta siukstineju ir visomis kalbomis(net kinietiskai) apie velima, jo technika ir apie pacia vilna. Manau, kad pirmiausia reikia susipazinti su vilna ir kitomis priemonemis, o tada ir paciu velimu.
Ir aš nuo informacijos inete pradėjau
Bet iki šiol nežinau kaip kinietiškai veltinis
Būk draugas, išduok paslaptį
QUOTE(larina @ 2007 01 21, 09:43)
na karoliai irgi nemazai laiko uzima kartais tas 40 lt uz ideta darba taip mazai atrodo ...
Bet uz sali 60 mazoka manau
Kur mytuko foto ???
QUOTE(seava @ 2007 01 21, 23:25)
na va mano nauji kurinukai.noreciau juos parduot.kiek galima butu prasyt?
nemaniau,kad gali but taip sunku kazka pardavinet,ypac savo pagaminta.niekaip negaliu moraliskai tam nusiteikt,neperlipu per save. aciu Dievui,kad tai tera tik mano hobis
neuzkrauna niekaip tavo pirmo darbelio, tai nematau. matau tik antra, tai labai grazus. manau, kad gali 75 lt kainuoti tai tikrai
Pasakyt tai nepasakysiu
Kazkurioje temoje buvo....
Cia rasite visomis kalbomis
Papildyta:
Tai as cia tik lyginau, nes zinau, kad i karolius darbo reikia ideti daug. Medziagos tai kaip medziagos, bet darbas niekada neatsipirks. Darbas man tada atsiperka, kai matau, kad zmogui tikrai patinka ir tinka ir jis nuosirdziai dziaugiasi.
Kazkurioje temoje buvo....
Cia rasite visomis kalbomis
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2007 01 21, 23:15)
na karoliai irgi nemazai laiko uzima kartais tas 40 lt uz ideta darba taip mazai atrodo ...
Kur mytuko foto ???
Kur mytuko foto ???
Tai as cia tik lyginau, nes zinau, kad i karolius darbo reikia ideti daug. Medziagos tai kaip medziagos, bet darbas niekada neatsipirks. Darbas man tada atsiperka, kai matau, kad zmogui tikrai patinka ir tinka ir jis nuosirdziai dziaugiasi.
QUOTE(larina @ 2007 01 22, 00:23)
AČIŪ Visai buvau pamiršus apie vertėjus . Sklerozė... o gal tai vėlimo pasekmės ? Taip sakant pašalinis efektas ?
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 21, 23:28)
AČIŪ Visai buvau pamiršus apie vertėjus . Sklerozė... o gal tai vėlimo pasekmės ? Taip sakant pašalinis efektas ?
Ar gaila...
Skleroze, tai skleroze, bet mane apsedo rasymo manija. Kazkaip reikia atsitraukt nuo kompo, nes jauciu, kad net rankos istino nuo spaudymo.
man tai pardavinėti darbus gal ir nebūtų sunku, bet aš bijau vieną dieną pamatyti, jog darblį kurį dariau su meile pardavinėja skyrelyje "papuošalai ir aksesuarai" .... ten mačiau, kad kažkieno iš SM mamyčių darbeliai pardavinėjami... na nežinau... man čia būtų kaip peilis į širdį... neperneščiau