Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(jolitx @ 2007 01 21, 20:27)
Tai  aišku,kad ko paklausi to negausi.

Turbūt bijot,kad daugiau velti niekas neišmoktų,o dabar dar didesnis noras pakilo tai daryti,ir tikrai ž0tbūt išmoksiu!

Ir j0sų gaminių nežadu pirkti  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif   

Visoms veliančioms sėkmės  drinks_cheers.gif

Visų pirma- šiame forume, visose veltinio temose net ne po vieną kartą aprašytos ir "aprodytos" visos technikos, reikalingos gėlyčių vėlimui.
Jei turi tiek daug to noro, kaip rašai, - pirmyn, skaityk, ieškok ir rasi.
Ir "nuo savęs" patarčiau pradėti nuo pradžios, tai yra nuo rutuliuko, plokščio veltinuko, kad suprast, pajaust - kas tas yra ... O tada gal ir klausimų nebebus...
O , jei nėra kantrybės skaityti, tai kaip su veltiniu "sutarsi" wink.gif ?
Atsakyti
ir vėl puolat? Tik ką jau buvot nurimę ir patarimais žarstėtės hihihi.gif
Nu neskaičiau aš visų tų temų irnesakyk.gif, bet kai reiks ko, susirasiu pati tongue.gif
Atsakyti
JOLITX. Tik nereikia pykti 4u.gif
Pabusim mes geros ir paslaugios...
Sausas velimas.
Adateles ir kempinele ant kurios velsiuser posted image
Atsiplesi gabaliuka vilnos ir dedi atn kempineles
user posted image
Vel atsiplesi vilnos ir dedi skersai
user posted image
Ir vel dedi skersai
user posted image
Tada badai su adata
user posted image
Ir dar badai ir apverti i kita puse ir dar badaiuser posted image
Tada dedi kitos spalvos viduriuka ir badai
user posted image
Ir gaunasi kazkas tokio
user posted image

Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 21, 21:06)
JOLITX. Tik nereikia pykti 4u.gif
Pabusim mes geros ir paslaugios...
Sausas velimas.
user posted image

labai AČIŪ, vėlime aš toliau burbuliuko ir boružytės nepažengus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dabar jau teks ir gėlytę išmokt g.gif .
Atsakyti
Ir dar.....
Slapia gelyte..
Susidestai vilna, kaip paprastam lopeliui ir veli. Pavelus galima krastus apsikirpti
user posted image
Gaunasi toks ratukas
user posted image
O paskui be komentaru, nes viskas aiskiai matyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

Jau buvau idejusi, bet dar idedu. Cia mano gelyte.
user posted image

Atsakyti
labai grazi gelytė wub.gif
Atsakyti
Ir manau, kad rankdarbiu temoje reikia dideliu pakeitimu, nes jau viskas labai sumalta i viena vieta. Kiekvienai rankdarbiu sriciai reiketu atskiros temos. Ta prasme butu didysis subforumas rankdarbiai, o mazieji subforumai mezgimas, velimas, nerimas ir t.t. O tuose mazuose subforumuose temos. Kaip Gelyciu velimas, rubu, paplepejimai ir savo darbu rodymas. Tada viskas butu aiskiau ir paprasciau, nes istikruju sudetinga skaityti 15 temu ir viska isiminti. Nerealu.
Tikiuosi aiskiai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
mergaitės..patarimų negaila, bet juk pačios kavinėje, kai su draugėm susitinkat gi kaskarta nešnekat apie tą patį. arba kitai draugei prisijungus nekalbat apie tai ką kalbėjot, o susitikusios po savaitės vėl apie tą patį. svarbiausia, kad yra visa medžiaga, nereikia kažkur knisinėtis. galų gale ne tik medžiaga, o atskiras forumas. viskas iš patirties...nu negi vėl - viena papasakos, kita papasakos, trečia - visų gi mūsų būdai vėlimo skirtingi wink.gif po savaitėlės ateis dar viena susidomejusi mergička ir vėl.....apie gėlytes ir jų vėlimą visos iš eilės ( o be gelyčių temų dar N yra doh.gif ). gi galų gale ir susikaupti reikia, ir pagalvoti, kaip aiškiau paaiškinti, kažkas ir fotografuoja. ne tame esmė, kad patarimų gaila - laiko gaila apie tą patį ir tą patį kalbėti. ne viena čia dar mažučius vaikučius augina, ir ne vieną.
taip nuobodu jau darosi, kažkokie amžini kaltinimai, skundimaisi, pykimaisi, kažkokie keisti pareiškimai. čia jau nebe veltinio tema gaunasi.....
Papildyta:
nugi galų gale dauguma mokėsi ne vienerius metus velti, tai pabūkit ir jūs kantrios - nusiteikit ilgiem ieškojimų, bandymų, klaidų, skaitymų laikui. o norit visko čia ir dabar......
Atsakyti
o man ir taip gerai.... ax.gif kartais mėgstu pažiopsot i kitų sričių temas ko tikrai nedaryčiau jei būtų išskirstyta... be to nereikia blaškytis... pamatai, kad sekama tema iškilusi į viršų ir pasižiūri ką ten rašo... negi dabar vaikščiosi po 10 skyreliu ir žiūrinėsi... o dėl info įsidėmėjimo tam turime veltinio forumą... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2007 01 21, 22:10)
mergaitės..patarimų  negaila, bet juk pačios kavinėje, kai su draugėm susitinkat gi kaskarta nešnekat apie tą patį. arba kitai draugei prisijungus nekalbat apie tai ką kalbėjot, o susitikusios po savaitės vėl apie tą patį. svarbiausia, kad yra visa medžiaga, nereikia kažkur knisinėtis. galų gale ne tik medžiaga, o atskiras forumas. viskas iš patirties...nu negi vėl - viena papasakos, kita papasakos, trečia - visų gi mūsų būdai vėlimo skirtingi wink.gif po savaitėlės ateis dar viena susidomejusi mergička ir vėl.....apie gėlytes ir jų vėlimą visos iš eilės ( o be gelyčių temų dar N yra doh.gif ). gi galų gale ir susikaupti reikia, ir pagalvoti, kaip aiškiau paaiškinti, kažkas ir fotografuoja. ne tame esmė, kad patarimų gaila - laiko gaila apie tą patį ir tą patį kalbėti. ne viena čia dar mažučius vaikučius augina, ir ne vieną.
taip nuobodu jau darosi, kažkokie amžini kaltinimai, skundimaisi, pykimaisi, kažkokie keisti pareiškimai. čia jau nebe veltinio tema gaunasi.....
Papildyta:
nugi galų gale dauguma mokėsi ne vienerius metus velti, tai pabūkit ir jūs kantrios - nusiteikit ilgiem ieškojimų, bandymų, klaidų, skaitymų laikui. o norit visko čia ir dabar......

drinks_cheers.gif pati ne kartą klausiau kvailų klausimų, tačiau visada stengdavausi ką nors pati surast... o be to veltiniauju dar tik 3 mėnuo, tačiau esu išnaršiusi beveik visas kaip nors prieinamas temas forumus ir saitus apie veltinį... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 21, 22:13)
o man ir taip gerai....  ax.gif kartais mėgstu pažiopsot i kitų sričių temas ko tikrai nedaryčiau jei būtų išskirstyta... be to nereikia blaškytis... pamatai, kad sekama tema iškilusi į viršų ir pasižiūri ką ten rašo... negi dabar vaikščiosi po 10 skyreliu ir žiūrinėsi... o dėl info įsidėmėjimo tam turime veltinio forumą...  smile.gif

As kalbu apie toki kaip sakykim Vyrai ir moterys ir ten yra trys mazieji subforumai, o juose temos butent apie tuos dalykus, o ne kitus. Tai kalbu ir apie rankdarbiu subforumus. Mezgimo subforumas, tai ir raso apie mezgima, Nerimo apie nerima, velimo apie velima ir t.t
As tai taip noreciau, nes tada galetu buti atskira tema plepeti, diskutuoti, gincytis. Pvz kaip siandien keli psl., kaip kas eis i meeta ir kiekvienos parasyta po kelis zodzius kaip kokiam chate.
Atsakyti
user posted image

user posted image

na va mano nauji kurinukai.noreciau juos parduot.kiek galima butu prasyt?
nemaniau,kad gali but taip sunku kazka pardavinet,ypac savo pagaminta.niekaip negaliu moraliskai tam nusiteikt,neperlipu per save. aciu Dievui,kad tai tera tik mano hobis biggrin.gif
Atsakyti
AISKU IR AISKIAU NEGALI BUTI
Atsakyti