Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 21, 16:45)

žinai... ir mane ilgai kankino šitas klausimas.... ir man visiškai nieko nesakė tai, jos galima ir šlapiuoju ir sausuoju būdu velti... bet tik po kelių mėnesiu vėlimo aš pati supratau kaip tai daryti...  lotuliukas.gif všai ir dabar katik pabaigiau daryti gėlytę....  4u.gif

žinai... ir mane ilgai kankino šitas klausimas.... ir man visiškai nieko nesakė tai, jos galima ir šlapiuoju ir sausuoju būdu velti... bet tik po kelių mėnesiu vėlimo aš pati supratau kaip tai daryti...  lotuliukas.gif všai ir dabar katik pabaigiau daryti gėlytę....  4u.gif

eiii, tikrai sakėm, ir aprašinėjom, ir nuorodas kelėm wink.gif ir kažkuri mergaitė dar anoje temoje tookį detalų fotoreportažą dėjo, kad aiškiau nebūna wink.gif
Atsakyti
žinau žinau... ir tą reportažą žiūrėjau ir visas nuorodas aiškinausi, bet vienas dalykas yra perskaityt kaip tai daroma,o kitas pačiam pasidaryt... ax.gif dar kai aš tokia tundra tai man kol daeina, tai šakės doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Prasom is manes nesijuokti lotuliukas.gif :
Mano suniukas labai seriasi , jo kailiuko pilna visur rolleyes.gif
As pagalvojau gal is tu seriu galima velti?Na aisku po to nudazyciau, bet ar galima velt is kailio?Nu ten labai panasu i vilna. g.gif unsure.gif
Atsakyti
pabandyk... jie veliasi, tai viskas OK... 4u.gif žinau, kad žmonės ir iš kačių plaukų velia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2007 01 21, 20:26)

As pagalvojau gal is tu seriu galima velti?Na aisku po to nudazyciau, bet ar galima velt is kailio?Nu ten labai panasu i vilna. g.gif  unsure.gif

As pagalvojau gal is tu seriu galima velti?Na aisku po to nudazyciau, bet ar galima velt is kailio?Nu ten labai panasu i vilna. g.gif  unsure.gif

Aš savo šunelį buvau nupešiojus tai vėlėsi puikiai thumbup.gif Tik bėda ta, kad man šunų kailis smirda... Na kvapą savotišką turi tikrai ax.gif Ir tas kvapas niekaip neišnyko, bent jau man smile.gif
O tokia graži pilka, pipirai su druska, apyrankė buvo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu biggrin.gif
Atsakyti
įdomu kaip meet'uko dalyvėms sekasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 21, 19:47)

įdomu kaip meet'uko dalyvėms sekasi  bigsmile.gif

įdomu kaip meet'uko dalyvėms sekasi  bigsmile.gif

Sekėsi sekėsi labai puikiai thumbup.gif O tu tai diržo gausi,kad neatėjai lotuliukas.gif
Prisipliurpėm,kad net rūsio skliautai aidėjo!!! Susirinko ne per daugiausiai, bet klegesys buvo superinis doh.gif kas nepatingėjo? Minesota, saullute, Rožės arbatinyje, Julie Ta, ievuschka, sraigutė ir Slapta(kuri nerašo forume,bet viską slaptai skaito lotuliukas.gif ).Faina,kad visos atsinešė ką nors parodyti, tai buvo ką apžiūrėti ir apiplepėti biggrin.gif Vienu žodžiu-smagu buvo su nepažįstamom susipažint, su visom moteriškai pabendraut.Jaučiu-vyrai neišbūtų tokiam meete nė pusvalanduko, o mes va kokias tris valandas turėjom temų. Gerai buvo thumbup.gif Keletą nuotraukyčių padarėm, ryt,o gal net ir šiąnakt įmesiu parodyt.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 21, 19:58)

Sekėsi sekėsi labai puikiai thumbup.gif  O tu tai diržo gausi,kad neatėjai lotuliukas.gif
Prisipliurpėm,kad net rūsio skliautai aidėjo!!! Susirinko ne per daugiausiai, bet klegesys buvo superinis doh.gif kas nepatingėjo? Minesota, saullute, Rožės arbatinyje, Julie Ta, ievuschka, sraigutė ir Slapta(kuri nerašo forume,bet viską slaptai skaito lotuliukas.gif ).Faina,kad visos atsinešė ką nors parodyti, tai buvo ką apžiūrėti ir apiplepėti biggrin.gif Vienu žodžiu-smagu buvo su nepažįstamom susipažint, su visom moteriškai pabendraut.Jaučiu-vyrai neišbūtų tokiam meete nė pusvalanduko, o mes va kokias tris valandas turėjom temų. Gerai buvo thumbup.gif Keletą nuotraukyčių padarėm, ryt,o gal net ir šiąnakt įmesiu parodyt.

Sekėsi sekėsi labai puikiai thumbup.gif  O tu tai diržo gausi,kad neatėjai lotuliukas.gif

na kas čia per grasinimai ? blink.gif manęs jau seniai niekas diržu nebevejoja lotuliukas.gif smagu, kad gerai praleidot laiką drinks_cheers.gif o įdomu kas ten per slapukė mus šnipinėja? rolleyes.gif negi mestokios jau baisios? unsure.gif
Atsakyti
Masinele veltiniams:

http://www.janome.co...pdf/200612c.pdf
Atsakyti
Tai aišku,kad ko paklausi to negausi.

Turbūt bijot,kad daugiau velti niekas neišmoktų,o dabar dar didesnis noras pakilo tai daryti,ir tikrai ž0tbūt išmoksiu!

Ir j0sų gaminių nežadu pirkti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Visoms veliančioms sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitx @ 2007 01 21, 20:27)

Tai  aišku,kad ko paklausi to negausi.

Turbūt bijot,kad daugiau velti niekas neišmoktų,o dabar dar didesnis noras pakilo tai daryti,ir tikrai ž0tbūt išmoksiu!

Ir j0sų gaminių nežadu pirkti  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif   

Visoms veliančioms sėkmės  drinks_cheers.gif

Tai  aišku,kad ko paklausi to negausi.

Ir j0sų gaminių nežadu pirkti  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif   

Visoms veliančioms sėkmės  drinks_cheers.gif

juk apie gėlytes buvo rašyta DAAAAUG.... ir beveik kiekvienoje temoje gali rasti apie tai parašyta... drinks_cheers.gif tikriausiai jau tiek daug buvo aiškinta, kad visiems tiesiog atsibodo
atsakinėti į tuos pačius klausimus.... na, bet nebusiu aš pikta bobulė irnurodysiu adresiuką kur nesunkiai rasi ats į visus rūpimus klausimus www.veltinis.eforum.lt
Atsakyti