Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

nebūsiu sad.gif mama iš kito Lietuvos galo atvažiavo neperspėjus ohmy.gif maloniai tuo nustebindama thumbup.gif
Atsakyti
labai gerai,kad vyksta diskusijos del kainu! as galvoju,kad laikas jau kazka bandyt parduot.o va kainas nustatyt man labai labai labai sunku.
kad ir kaip tas veltinis madingas ir turintis paklausa,nu bet dar ne vienos nemaciau su pvz veltinio rankinuku,su gelyte ar karoliukais kelias moteriskes teko matyt.gal Kaune jis dar nera toks populiarus?

kaip kokia ziurke biggrin.gif kaupiu vilnos atsargas.jau kazkur 10 kg.turiu.dar 6 uzsisakiau.paciai net baisu,kada tiek suvelsiu biggrin.gif speju kelis kg galesiu parduot.
Atsakyti
4u.gif
as irgi nebusiu. chebra isluzo- man Maja paliko, tai sedim va prie kompo..smile.gif
nu gal kita karta. o foto tai lauksim.. ir santraukos ka veltinio forumas plepejo ir ka nutare:) irgi:)
Atsakyti
seava, matyt blogai ziuri, nes as tai macius nemazai moteru Kaune pasipuosusiu veltais papuosalais, kelios is ju mano mama, sesuo ir as. Bet yra ir daugiau, nes tikrai nemazai Kaunieciu papuosiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 21, 15:31)
labai gerai,kad vyksta diskusijos del kainu!  as galvoju,kad laikas jau kazka bandyt parduot.o va kainas nustatyt man labai labai labai sunku.
  kad ir kaip tas veltinis madingas ir turintis paklausa,nu bet dar ne vienos nemaciau su pvz veltinio rankinuku,su gelyte ar karoliukais kelias moteriskes teko matyt.gal Kaune jis dar nera toks populiarus?

kaip kokia ziurke biggrin.gif kaupiu vilnos atsargas.jau kazkur 10 kg.turiu.dar 6 uzsisakiau.paciai net baisu,kada tiek suvelsiu biggrin.gif  speju kelis kg galesiu parduot.

as maciau labai daug paaugliu su karoliais veltais smile.gif kai tik i megaa buvaziuoji, tai pilna matai biggrin.gif o mano sesuo su veltu saliku vaiksto ir visi giria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 21, 14:31)
kaip kokia ziurke biggrin.gif kaupiu vilnos atsargas.jau kazkur 10 kg.turiu.dar 6 uzsisakiau.paciai net baisu,kada tiek suvelsiu biggrin.gif  speju kelis kg galesiu parduot.

gyvenimas ilgas wink.gif spėsi suvelti ir dar pritrūksi wink.gif
na, kadangi šaltasisi sezonas, tai gal visi veltinukai po striukėm, paltais, kailiniais wink.gif
Atsakyti
na dabar lauksim kol meet'as baigsis, kad įspūdžius papasakotu biggrin.gif o aš turiu tokį klausimuką.... ax.gif ar niekas nebandėte dažyti vilnos "natūraliais dažais" ? radau tokį vokišką saita kur rašoma kokie augalai kokia spalva nudažo vilną... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 21, 15:52)
na dabar lauksim kol meet'as baigsis, kad įspūdžius papasakotu  biggrin.gif  o aš turiu tokį klausimuką.... ax.gif ar niekas nebandėte dažyti vilnos "natūraliais dažais" ? radau tokį vokišką saita kur rašoma kokie augalai kokia spalva nudažo vilną...  bigsmile.gif

nea, bet yra ir lietuviškai kažkur. juk kiaušinius anksčiau augaliniai dažydavo ž manau turėtų tikti tie patys "dažai"- augalai
Atsakyti
Gal kas žinot, kokioje dalyje ieškoti kaip nusivelti gėlytę,tai būtų pirmasis mano darbas?

Ir kokiu būdu ją veltii šlapiuoju ar sausuoju? help.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitx @ 2007 01 21, 17:20)
Gal kas žinot, kokioje dalyje ieškoti kaip nusivelti gėlytę,tai būtų pirmasis mano darbas?

Ir  kokiu būdu ją veltii šlapiuoju ar sausuoju? help.gif

as ir kazkada klausiau to paties biggrin.gif tai man atsake: ir vienu ir kitu!
gali gelytes detales pasidaryt slapiai,o sujungt adatom.
Atsakyti
o štai ir mano pirmieji darbai iš veltinio blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitx @ 2007 01 21, 16:20)

Ir  kokiu būdu ją veltii šlapiuoju ar sausuoju? help.gif

žinai... ir mane ilgai kankino šitas klausimas.... ir man visiškai nieko nesakė tai, jos galima ir šlapiuoju ir sausuoju būdu velti... bet tik po kelių mėnesiu vėlimo aš pati supratau kaip tai daryti... lotuliukas.gif všai ir dabar katik pabaigiau daryti gėlytę.... 4u.gif
Atsakyti