Tesiam toliau ir rodom savo grazius darbelius...
1dalis
2dalis
3dalis
4dalis
5dalis
6dalis
7dalis
8dalis
9dalis
10dalis
11dalis
12dalis
13dalis
14dalis
Trečioje ir ketvirtoje dalyje daugiausia informacijos apie vėlimo techniką
Kaip velti skrybele
Kaip velti skyleta salika
Kaip velti batukus
Kaip velti kilimeli
Sveiki. Norejau paklausti SKUBEI gal zinote iki keliu siandiena dirba ABC? Ir kokiu spalvyciu yra? Laukiu atsakymo.
QUOTE(uups @ 2007 01 19, 12:47)
shiaip tai nezhinau ko jus ten ish vokietijos norit visko yra LT, tik pigiau. As gyvenu vokietijoj, bet vilnos ish LT nepraleidziu progos parsivezht
Vienintelis ko LT nera,- paruoshti shilko shaliai velimui ir veltinio formeles (gerokai brangu lietuvishkais mastais)...na, dar knygu geru ir graziu apie velima yra...skaitantiems vokishkai. Tiesa, specialiu siulu mezgimui/velimui...kurie irgi labai brangus
Vienintelis ko LT nera,- paruoshti shilko shaliai velimui ir veltinio formeles (gerokai brangu lietuvishkais mastais)...na, dar knygu geru ir graziu apie velima yra...skaitantiems vokishkai. Tiesa, specialiu siulu mezgimui/velimui...kurie irgi labai brangus
silko saliu jau is cia galima gauti http://vilnosfabrikas.googlepages.com/
QUOTE(vyvytė @ 2007 01 20, 10:40)
Sveiki. Norejau paklausti SKUBEI gal zinote iki keliu siandiena dirba ABC? Ir kokiu spalvyciu yra? Laukiu atsakymo.
berods iki 13 ar 14 val. del spalvu nezinau. pries savaite buvo mazai - karsinio murzinos kelios spalvos, sluoksnos juoda, balta, violetine, zalia.
QUOTE(vilke @ 2007 01 20, 12:08)
berods iki 13 ar 14 val. del spalvu nezinau. pries savaite buvo mazai - karsinio murzinos kelios spalvos, sluoksnos juoda, balta, violetine, zalia.
Aciu Nuvaziuosiu jei spesiu. Parasysiu kokiu spalvu yra.
QUOTE(vilke @ 2007 01 20, 10:08)
O visus salius apvelimui ir ne tik salius perku uz kur kas mazesne kaina ir ne po metra.... skuduryne. Musu turguje nerealiai didelis sludurynas ir keliose vietose yra tokiu nuostabiu dalykeliu.
ačiū už naują temelę
dabar jau viskas Perfect
dabar jau viskas Perfect
QUOTE(vilke @ 2007 01 20, 08:08)
nu va, puikuma vilnos fabrike yra shaliu, Veltinio namuos,- medziagytes formoms (Doseth, gal galetum kainyte parashyt? ar cia,ar i AZ )
QUOTE(larina @ 2007 01 20, 08:39)
O visus salius apvelimui ir ne tik salius perku uz kur kas mazesne kaina ir ne po metra.... skuduryne. Musu turguje nerealiai didelis sludurynas ir keliose vietose yra tokiu nuostabiu dalykeliu.
skuduryne shilko nelabai gausi...turbut... shifono,- taip..ir jei apvelineji didesni plota, nelabai svarbu,jei kur ir koks siuliukas patrauktas...
Jeee sveikinu su nauja temas visas
Nepastebejau silko Arba etikeciu nera o is akies nemoku nustatyti naturalus jis ar ne ... Nirs kiek suprantu ir ant sifono veliasi bet man neisejo nieko gero su juo
QUOTE(larina @ 2007 01 20, 10:39)
Nepastebejau silko Arba etikeciu nera o is akies nemoku nustatyti naturalus jis ar ne ... Nirs kiek suprantu ir ant sifono veliasi bet man neisejo nieko gero su juo
QUOTE(Zanetux @ 2007 01 20, 10:47)
QUOTE(uups @ 2007 01 20, 11:09)
nu va, puikuma vilnos fabrike yra shaliu, Veltinio namuos,- medziagytes formoms (Doseth, gal galetum kainyte parashyt? ar cia,ar i AZ )
skuduryne shilko nelabai gausi...turbut... shifono,- taip..ir jei apvelineji didesni plota, nelabai svarbu,jei kur ir koks siuliukas patrauktas...
Gausi gausi As gaunu kokybiska ir jokiu siuliuku nera sutrauktu. Gal man pasiseka surasti, bet randu ir daug.
QUOTE(larina @ 2007 01 20, 10:17)
Gausi gausi As gaunu kokybiska ir jokiu siuliuku nera sutrauktu. Gal man pasiseka surasti, bet randu ir daug.
naturalaus shilko? esi tuo tikra?
QUOTE(Jumi @ 2007 01 20, 12:16)
Jeee sveikinu su nauja temas visas
O man jo labai gerai veliasi.
Siandien ir radau silko... Galesiu nufotkinti ir ideti nuotraukele.
QUOTE(Jumi @ 2007 01 20, 10:16)
shilko krashtelis visada buna 'palenktas' ne siuvimo mashina,o rankomis, vyniotas...
o ir siaip...ciupinejant imanoma pajaust kur shilkas...degint turbut nelabai pavyktu