QUOTE (igne:) @ 2004 07 28, 07:54) |
As turiu philips kankintuva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu po tokios antireklamos, tai kazi ar kuri labai jau nores

Nugi investuokit zmones kiek daugiau pinigeliu i naujesnius modeliukus ir tikrai pamirsit toki dalyka kaip skausmas

Rasiau tai ka pati jauciu
, o kitos raso kad jom visai neskauda
ir pas mane jis visai ne senas griozdas, o naujasias PHILIPS satin ice optima su visais tais saldanciais pribombasais vat

QUOTE (babarskas @ 2004 07 27, 11:20) |
gal kas isbandete po epiliacijos skirtus losionus letinancius plauku augima?? |
As naudoju is Avon losjona,man jis labai patinka.O tau pasakyti apie suletejusi plauku augima negaliu,nes su epiliatoriumi issirovus plaukus,jie labai letai augineja,o gal istikruju padeda sis losjonas.Kaip bebuve as tau patariu isigyti,labai malonaus kvapo ir greitai isigeria.
Parduotuvej ustikau, skustuva moterims, laibai idomu butu zuinoti gal kas naudojate? Depiliatorius man labai skaumingas, tai noreciau ta pabandyti, bet jei netiks

As vakar nusipirkau Braun frimos depiliatoriu, tai labai patiko
siek tiek padilkcioje, bet paskui viskas ciki:) Tik baime pirma karta kad skaudes didesne negu kad tas skausmas
)

o aš prieš porą metų pradžių pirkau Philips Satinelle - labai neblogas , bet galvojau, ga Philips Satin Ice visai visai neskaudės
Skauda beveik tiek pat
. Dabar mano Satinele taip ir guli be darbo
Jei kuri norėtų nebrangiai nusipirkti - labai prašom. Garantuoju, kad puikiausiai veikia, ir dar ilgai veiks...

Jei kuri norėtų nebrangiai nusipirkti - labai prašom. Garantuoju, kad puikiausiai veikia, ir dar ilgai veiks...

Aš depiliatoriumi naudojuosi jau kokie 6 metai, pagrindinis minusas- įaugunėja plaukeliai, visos blauzdos kaip nubertos spuogučių. Nebežinau ką daryt, brūžinu šiurkščia kempine, tepu special kremais po depiliacijos, niekas negelbėja, kojos atrodo baisiai, nors ir plikos, negauruotos

kazkuri norejot nusipirkti vasko namu salygomis naudoti,tikrai nepatarciau,nes tik bardaka pasidarysit,issitepliosit ir pritaskysit to vasko visur.Jau geriau nueiti i salona.
QUOTE (raimute @ 2004 08 19, 15:15) |
kazkuri norejot nusipirkti vasko namu salygomis naudoti,tikrai nepatarciau,nes tik bardaka pasidarysit,issitepliosit ir pritaskysit to vasko visur.Jau geriau nueiti i salona. |
pilinguokite kojytes, maziau iaugines

kiek naudojau vaska, niekada nesu priterliojusi aptaskiusi kampu, ta procedura nera tokia jau bjauri. ir pastebejau kad vasku ravetos kojos ilgiau neatauga negu depiliatoriumi, tik pati procedura ilgesne
tikrai geras daiktas turiu philips satin ice,dalykelis-nepakartojamas! porai trejetai valandeliu viena dali i kamera ir kojytemis negali atsigereti

QUOTE (babarskas @ 2004 08 19, 18:13) |
pilinguokite kojytes, maziau iaugines ![]() |
Taigi pilinguoju, kiek galima, jau odą skauda, vis tiek tas pats. Gal yra kokių kitų priemonių nuo įauginėjimo?
Beje, draugė visada kojas skusdavo, nusidepiliavo depiliatoriumi tik porą kartų ir visas kojas išbėrė tais spuogučiais su įaugusiais plaukais... Siaubazz kažkoks

Niu va, turiu as jau irgi... Philipsa. Nu pusbiesis...
Nieko man neskauda, ne kazkas ten iauga, tik uzknisa - praktiskai reikia tuos plaukus pestis kas 3 dienos, kitaip ataugineja. O skutant irgi per tiek atauga... Taigi kyla naturalus klausimas - jeigu nera skirtumo, kodel moketi brangiau?