Aciu ChikuRaku, taip ir padarysiu, pirma nueisiu pas Valerija, o paskui mastysiu ar verta ta depiliatoriu pirkt..
Na va, galiu pasigirti
vakar savo kailiu isbandziau epiliatoriu
Siaip jau esu "super jautri mimoza" ir skausmo isvis nepernesu. Cia prisiskaicius apie skausmus ir pan., isliejau devynis prakaitus kol galu gale isdrisau pati isbandyti. Pries tai net vyrui lopeli ant kojos isbandziau (paziureti ar labai sauks is skausmo
). Ir pagaliau isdrisus, likau labai suzaveta
Jokio skausmo
, tik lengvas dilgciojimas, kurio tikrai nepavadinciau skausmu. As, aisku, naudojau visus "pribambasus", ta prasme ir saldyma, ir masazuokli (ir taip baisu buvo
), bet man atrodo, kad pakaktu ir vieno ju...
Tai va, toms, kurios dar abejoja ir bijo skausmo, galiu drasiai teigti, kad naujieji prietaisiukai tikrai nesukelia jokiu nemaloniu pojuciu
Beje, ten dar yra spec. skutimo galvute (ne epiliavimo) pazastu bei bikinio sriciai (isvis jokio skausmo), tad nuo siol jokio vargo su kremais ar putomis

Siaip jau esu "super jautri mimoza" ir skausmo isvis nepernesu. Cia prisiskaicius apie skausmus ir pan., isliejau devynis prakaitus kol galu gale isdrisau pati isbandyti. Pries tai net vyrui lopeli ant kojos isbandziau (paziureti ar labai sauks is skausmo

Jokio skausmo

Tai va, toms, kurios dar abejoja ir bijo skausmo, galiu drasiai teigti, kad naujieji prietaisiukai tikrai nesukelia jokiu nemaloniu pojuciu

Beje, ten dar yra spec. skutimo galvute (ne epiliavimo) pazastu bei bikinio sriciai (isvis jokio skausmo), tad nuo siol jokio vargo su kremais ar putomis

QUOTE (kris @ 2004 07 18, 18:08) |
Na va, galiu pasigirti ![]() ![]() Siaip jau esu "super jautri mimoza" ir skausmo isvis nepernesu. Cia prisiskaicius apie skausmus ir pan., isliejau devynis prakaitus kol galu gale isdrisau pati isbandyti. Pries tai net vyrui lopeli ant kojos isbandziau (paziureti ar labai sauks is skausmo ![]() ![]() Jokio skausmo ![]() ![]() Tai va, toms, kurios dar abejoja ir bijo skausmo, galiu drasiai teigti, kad naujieji prietaisiukai tikrai nesukelia jokiu nemaloniu pojuciu ![]() Beje, ten dar yra spec. skutimo galvute (ne epiliavimo) pazastu bei bikinio sriciai (isvis jokio skausmo), tad nuo siol jokio vargo su kremais ar putomis ![]() |
Koki tu cia isbandei?
BRAUN Silk-épil SoftPerfection.
Vis neissirinkau Philips ar Braun, bet pas mus siuo metu BRAUN akcija paskelbusi; gali 4 savaites bandyti ir jei nepatinka aparaciukas ar tiesiog odai netinka tiesiog grazini ir atgauni pinigelius. O kadangi as baisiai bijojau to skausmo (bet depiliatoriaus norejau labiau
) tai ir pasirinkau BRAUN. Nesigailiu
Vis neissirinkau Philips ar Braun, bet pas mus siuo metu BRAUN akcija paskelbusi; gali 4 savaites bandyti ir jei nepatinka aparaciukas ar tiesiog odai netinka tiesiog grazini ir atgauni pinigelius. O kadangi as baisiai bijojau to skausmo (bet depiliatoriaus norejau labiau

As ravetuva naudoju 2 metus, plaukiukai atauga silpnesni, vietom ir retesni. Minusai: kartais iauga plaukeliai, butu neblogai rautis kas kokias 4 dienas, kad kojos butu idealios, nes man kazkaip visi ne vienu metu atauga. Kas cia dar
A, slaunims nebenaudoju, nes pradejo violetines kraujagyslytes matytis. Kosmetologe sake, kad cia del to, kad kapiliarai arti odos

iki kur jus kojas su depiliatorium "ravites"?

As naudojuos Braun.Esu patenkinta,bet kad kojos butu lygios,kaip su Gillete nusiskutus,tai pasakysiu,kad ne.Bet su depiliatoriumi issirauni plaukucius ir neturi eziuko sekancia diena.
Pas mane daug pribumbasu:saldanti pirstine(nenaudoju,nors ir mazina skausma),easy start-galvute(su mazai pincetu),bikini ir pazastu galvute ir standartine galvute su masazuokliu.Ir grazi kosmetine tasyte susideti epilatoriaus priedams.
Skausmas epiliuojant nera didelis,nes galvutese yra skausma mazinantys masazuokliai.
Patariu kiekvienai moteriai isigyti epiliatoriu.
Pas mane daug pribumbasu:saldanti pirstine(nenaudoju,nors ir mazina skausma),easy start-galvute(su mazai pincetu),bikini ir pazastu galvute ir standartine galvute su masazuokliu.Ir grazi kosmetine tasyte susideti epilatoriaus priedams.
Skausmas epiliuojant nera didelis,nes galvutese yra skausma mazinantys masazuokliai.
Patariu kiekvienai moteriai isigyti epiliatoriu.
as raunu plaukus su philips kazkokiu. supratau viena kad tam reikalui nereikia pagaileti pinigu
nes ir rovimas skiriasi
gal kas isbandete po epiliacijos skirtus losionus letinancius plauku augima??

gal kas isbandete po epiliacijos skirtus losionus letinancius plauku augima??
As turiu philips kankintuva
,pirkau pries metus, o naudojau turbut tris kartus, kuo toliau tuo labiau as i ji ziuret net negaliu
, man baaisiai skauda
,tai jei kuri noretumet galeciau ji parduoti
, jei sudomino rasykit i az

o man su peiliukais ir labai pabodo, bet kai pabandziau "kankintuva"
, kuris rauna plaukus, tai jau nusprendziau saves nekankinti, bo jau labai skauda, bet gal dar koks yra, su kuriuo neskauda? Gal koks skustuvas?

nu jus man jau atleiskit, bet jei tai ka daro "ravetuvas"'vadinam skausmu tai kaip vadinami skausmai saremiu metu?
man tai primine dilgciojima, kartais vos jauciama kattias stipriau.. bet apie skiausma net minties nebuvo.. nors Fea prigasdino kad bijojau prodet o kai pridejau tai nusiravejau ir 2 savaites prie save ranku nekisau....
man tai primine dilgciojima, kartais vos jauciama kattias stipriau.. bet apie skiausma net minties nebuvo.. nors Fea prigasdino kad bijojau prodet o kai pridejau tai nusiravejau ir 2 savaites prie save ranku nekisau....
skauda tik pirmus kartus, paskui paprasciau viskas. su peiliukais ne uz ka dabar neuzsiimciau