Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

Aciu ChikuRaku, taip ir padarysiu, pirma nueisiu pas Valerija, o paskui mastysiu ar verta ta depiliatoriu pirkt..
Atsakyti
Na va, galiu pasigirti laugh.gif vakar savo kailiu isbandziau epiliatoriu clap_1.gif
Siaip jau esu "super jautri mimoza" ir skausmo isvis nepernesu. Cia prisiskaicius apie skausmus ir pan., isliejau devynis prakaitus kol galu gale isdrisau pati isbandyti. Pries tai net vyrui lopeli ant kojos isbandziau (paziureti ar labai sauks is skausmo laugh.gif ). Ir pagaliau isdrisus, likau labai suzaveta thumbup.gif
Jokio skausmo clap.gif , tik lengvas dilgciojimas, kurio tikrai nepavadinciau skausmu. As, aisku, naudojau visus "pribambasus", ta prasme ir saldyma, ir masazuokli (ir taip baisu buvo biggrin.gif ), bet man atrodo, kad pakaktu ir vieno ju...
Tai va, toms, kurios dar abejoja ir bijo skausmo, galiu drasiai teigti, kad naujieji prietaisiukai tikrai nesukelia jokiu nemaloniu pojuciu clap_1.gif
Beje, ten dar yra spec. skutimo galvute (ne epiliavimo) pazastu bei bikinio sriciai (isvis jokio skausmo), tad nuo siol jokio vargo su kremais ar putomis clap.gif
Atsakyti
QUOTE (kris @ 2004 07 18, 18:08)
Na va, galiu pasigirti laugh.gif vakar savo kailiu isbandziau epiliatoriu clap_1.gif
Siaip jau esu "super jautri mimoza" ir skausmo isvis nepernesu. Cia prisiskaicius apie skausmus ir pan., isliejau devynis prakaitus kol galu gale isdrisau pati isbandyti. Pries tai net vyrui lopeli ant kojos isbandziau (paziureti ar labai sauks is skausmo laugh.gif ). Ir pagaliau isdrisus, likau labai suzaveta thumbup.gif
Jokio skausmo clap.gif , tik lengvas dilgciojimas, kurio tikrai nepavadinciau skausmu. As, aisku, naudojau visus "pribambasus", ta prasme ir saldyma, ir masazuokli (ir taip baisu buvo biggrin.gif ), bet man atrodo, kad pakaktu ir vieno ju...
Tai va, toms, kurios dar abejoja ir bijo skausmo, galiu drasiai teigti, kad naujieji prietaisiukai tikrai nesukelia jokiu nemaloniu pojuciu clap_1.gif
Beje, ten dar yra spec. skutimo galvute (ne epiliavimo) pazastu bei bikinio sriciai (isvis jokio skausmo), tad nuo siol jokio vargo su kremais ar putomis clap.gif

Koki tu cia isbandei?
Atsakyti
BRAUN Silk-épil SoftPerfection.
Vis neissirinkau Philips ar Braun, bet pas mus siuo metu BRAUN akcija paskelbusi; gali 4 savaites bandyti ir jei nepatinka aparaciukas ar tiesiog odai netinka tiesiog grazini ir atgauni pinigelius. O kadangi as baisiai bijojau to skausmo (bet depiliatoriaus norejau labiau laugh.gif ) tai ir pasirinkau BRAUN. Nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
As ravetuva naudoju 2 metus, plaukiukai atauga silpnesni, vietom ir retesni. Minusai: kartais iauga plaukeliai, butu neblogai rautis kas kokias 4 dienas, kad kojos butu idealios, nes man kazkaip visi ne vienu metu atauga. Kas cia dar g.gif A, slaunims nebenaudoju, nes pradejo violetines kraujagyslytes matytis. Kosmetologe sake, kad cia del to, kad kapiliarai arti odos sad.gif
Atsakyti
iki kur jus kojas su depiliatorium "ravites"? smile.gif
Atsakyti
As naudojuos Braun.Esu patenkinta,bet kad kojos butu lygios,kaip su Gillete nusiskutus,tai pasakysiu,kad ne.Bet su depiliatoriumi issirauni plaukucius ir neturi eziuko sekancia diena.
Pas mane daug pribumbasu:saldanti pirstine(nenaudoju,nors ir mazina skausma),easy start-galvute(su mazai pincetu),bikini ir pazastu galvute ir standartine galvute su masazuokliu.Ir grazi kosmetine tasyte susideti epilatoriaus priedams.
Skausmas epiliuojant nera didelis,nes galvutese yra skausma mazinantys masazuokliai.
Patariu kiekvienai moteriai isigyti epiliatoriu.
Atsakyti
as raunu plaukus su philips kazkokiu. supratau viena kad tam reikalui nereikia pagaileti pinigu dry.gif nes ir rovimas skiriasi
gal kas isbandete po epiliacijos skirtus losionus letinancius plauku augima??
Atsakyti
As turiu philips kankintuva biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,pirkau pries metus, o naudojau turbut tris kartus, kuo toliau tuo labiau as i ji ziuret net negaliu mad.gif , man baaisiai skauda tongue.gif ,tai jei kuri noretumet galeciau ji parduoti rolleyes.gif , jei sudomino rasykit i az
Atsakyti
o man su peiliukais ir labai pabodo, bet kai pabandziau "kankintuva" biggrin.gif , kuris rauna plaukus, tai jau nusprendziau saves nekankinti, bo jau labai skauda, bet gal dar koks yra, su kuriuo neskauda? Gal koks skustuvas? g.gif
Atsakyti
nu jus man jau atleiskit, bet jei tai ka daro "ravetuvas"'vadinam skausmu tai kaip vadinami skausmai saremiu metu?

man tai primine dilgciojima, kartais vos jauciama kattias stipriau.. bet apie skiausma net minties nebuvo.. nors Fea prigasdino kad bijojau prodet o kai pridejau tai nusiravejau ir 2 savaites prie save ranku nekisau....
Atsakyti
skauda tik pirmus kartus, paskui paprasciau viskas. su peiliukais ne uz ka dabar neuzsiimciau tongue.gif
Atsakyti