Sveikos,
Gal kam reikia depiliatoriaus philips HP 2841.ParduoduViena kart panaudojau ir man jau jo nebereikia nes labai nemaloni procedura ir isbere ir .t.tJei reikia kam nors rasykit i AZ.Kaina 70lt
QUOTE(jufka @ 2006 08 03, 08:16)
As truputi ne i tema bet noreciau pklausti
Maciau kad buna parasyta kartais depiliatoriai o kartais epiliatoriai
Kuo skiriasi sie du dalykai?

Maciau kad buna parasyta kartais depiliatoriai o kartais epiliatoriai

Kuo skiriasi sie du dalykai?

Epiliatoriai skirti jautresnem kūno vietom,pažastim bikini zona,aišku galima ir kojom naudoti.O depeliatorius tik kojom.Ši taip man paaiškino parduotuvėj.

Merginos
šiandien sužinojau, kad draugė išvažiuoja į Angliją padirbėt, tad paprašiau to lazerinio epliatoriaus pasidairyt
O parvažiuos ant Kalėdų tad manau parveš pigiau nei už 1000lt ir spėsiu biški pinigėlių pasitaupyt

Nežinau kiek kainuotų tiesiogiai iš gamintojo ir ar jie užsiimtų persiųsti į Lietuvą, nusiunčiau užklausimą, gal ryt turėčiau žinoti kokia būtų kaina, nes su anglais kas turėjo reikalą, žino, kad jie niekur labai neskuba

QUOTE(DovileG. @ 2006 08 03, 16:28)
Epiliatoriai skirti jautresnem kūno vietom,pažastim bikini zona,aišku galima ir kojom naudoti.O depeliatorius tik kojom.Ši taip man paaiškino parduotuvėj. 

Labai dekui uz atsakyma

O koks pavadinimas to lazerinio epiliatoriaus?

joo, sudomino sudomino tas daikčiukas. Tik va noris daugiau atsiliepimų, kaina tai nemaža

Atsiliepimų matyt bus dar nedaug, nes čia nesenai pasirodęs tas aparatas, juolab Lietuvoje irgi dar mažai kas turi. Na nebent pasakysiu pati kaip ir kiek jis yra veiksmingas, o jau tikėti ar ne tai kaip ir kiekvienos reikalas 
Vakar gavau atsakymą iš anglų - jie patys nežino kiek kainuotų pristatymas į Lietuvą - reikia užsisakyt, o tada jau ir paskaičiuos sąskaitą. Bet gi tam ir klausiau kad žinoti kiek jis kainuotų, matyt dar nesiuntė pas mus nieko
Be to kainuoja tarptautiniai pervedimai.
Jei rimtai, tai manau su laiku turėtų tie aparačiukai atpigti, o jei kalbėti apie konkrečią sumą dabar - ji tikrai būtų mažesnė nei 1000 Lt

Vakar gavau atsakymą iš anglų - jie patys nežino kiek kainuotų pristatymas į Lietuvą - reikia užsisakyt, o tada jau ir paskaičiuos sąskaitą. Bet gi tam ir klausiau kad žinoti kiek jis kainuotų, matyt dar nesiuntė pas mus nieko

Jei rimtai, tai manau su laiku turėtų tie aparačiukai atpigti, o jei kalbėti apie konkrečią sumą dabar - ji tikrai būtų mažesnė nei 1000 Lt

As turiu Zepter, velniop ji tik i siuksline, labai nepatiko,naudojau viena syk.
Esu turejusi Philips, uz Zepter man jis daug labiau patiko.
Labai kazkaip sunkiai rauna plaukelius, ir labai mazas rovimo laukas
Vnzo nepirkciau niekad Zepter....
Esu turejusi Philips, uz Zepter man jis daug labiau patiko.
Labai kazkaip sunkiai rauna plaukelius, ir labai mazas rovimo laukas

Vnzo nepirkciau niekad Zepter....

Nu, saulyte zadejo pasidalinti ispuziais apie epiliatoriu. Jei isbandei, tai brukstelk kelis zodzius kaip tau?
Aš jau koius 3 metus turiu paprastą Braun epiliatorių už 100 Lt, pirmus kartus depiliuojant labai skaudėjo, o dabar
daiktas