Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

Sveikos,
Gal kam reikia depiliatoriaus philips HP 2841.ParduoduViena kart panaudojau ir man jau jo nebereikia nes labai nemaloni procedura ir isbere ir .t.tJei reikia kam nors rasykit i AZ.Kaina 70lt
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2006 08 03, 08:16)
As truputi ne i tema bet noreciau pklausti  blush2.gif
Maciau kad buna parasyta kartais depiliatoriai o kartais epiliatoriai  g.gif 
Kuo skiriasi sie du dalykai?  blush2.gif

Epiliatoriai skirti jautresnem kūno vietom,pažastim bikini zona,aišku galima ir kojom naudoti.O depeliatorius tik kojom.Ši taip man paaiškino parduotuvėj. 4u.gif
Atsakyti
Merginos yahoo.gif yahoo.gif šiandien sužinojau, kad draugė išvažiuoja į Angliją padirbėt, tad paprašiau to lazerinio epliatoriaus pasidairyt mirksiukas.gif O parvažiuos ant Kalėdų tad manau parveš pigiau nei už 1000lt ir spėsiu biški pinigėlių pasitaupyt thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau kiek kainuotų tiesiogiai iš gamintojo ir ar jie užsiimtų persiųsti į Lietuvą, nusiunčiau užklausimą, gal ryt turėčiau žinoti kokia būtų kaina, nes su anglais kas turėjo reikalą, žino, kad jie niekur labai neskuba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileG. @ 2006 08 03, 16:28)
Epiliatoriai skirti jautresnem kūno vietom,pažastim bikini zona,aišku galima ir kojom naudoti.O depeliatorius tik kojom.Ši taip man paaiškino parduotuvėj. 4u.gif

Labai dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
O koks pavadinimas to lazerinio epiliatoriaus? ax.gif
Atsakyti
Rusiškai

angliškai
Atsakyti
joo, sudomino sudomino tas daikčiukas. Tik va noris daugiau atsiliepimų, kaina tai nemaža ax.gif
Atsakyti
Atsiliepimų matyt bus dar nedaug, nes čia nesenai pasirodęs tas aparatas, juolab Lietuvoje irgi dar mažai kas turi. Na nebent pasakysiu pati kaip ir kiek jis yra veiksmingas, o jau tikėti ar ne tai kaip ir kiekvienos reikalas smile.gif

Vakar gavau atsakymą iš anglų - jie patys nežino kiek kainuotų pristatymas į Lietuvą - reikia užsisakyt, o tada jau ir paskaičiuos sąskaitą. Bet gi tam ir klausiau kad žinoti kiek jis kainuotų, matyt dar nesiuntė pas mus nieko smile.gif Be to kainuoja tarptautiniai pervedimai.

Jei rimtai, tai manau su laiku turėtų tie aparačiukai atpigti, o jei kalbėti apie konkrečią sumą dabar - ji tikrai būtų mažesnė nei 1000 Lt biggrin.gif

Atsakyti
As turiu Zepter, velniop ji tik i siuksline, labai nepatiko,naudojau viena syk.
Esu turejusi Philips, uz Zepter man jis daug labiau patiko.
Labai kazkaip sunkiai rauna plaukelius, ir labai mazas rovimo laukas doh.gif
Vnzo nepirkciau niekad Zepter.... schmoll.gif schmoll.gif

Atsakyti
Nu, saulyte zadejo pasidalinti ispuziais apie epiliatoriu. Jei isbandei, tai brukstelk kelis zodzius kaip tau?
Atsakyti
Aš jau koius 3 metus turiu paprastą Braun epiliatorių už 100 Lt, pirmus kartus depiliuojant labai skaudėjo, o dabar schmoll.gif daiktas thumbup.gif
Atsakyti