Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

QUOTE(bum @ 2006 07 18, 13:06)

Va kad nežinau ar ne tas pats  blush2.gif Tik žinau kad pilingas nelabai tepadeda, tai galvoju gal šitas 'krūčiau'  unsure.gif

Va kad nežinau ar ne tas pats  blush2.gif Tik žinau kad pilingas nelabai tepadeda, tai galvoju gal šitas 'krūčiau'  unsure.gif

Tikrai nebus geriau už paprastą valgomą druską ax.gif Ti gana šiukrkšti ir tikrai geriau šveičia nei pirktiniai pilingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Funte @ 2006 07 17, 18:15)

Mokėjau tik 89lt.

Jau pusę kojų "nuravėjau"  biggrin.gif , o ir skauda tik iš pradžių, o po to jau dzin  rolleyes.gif .
NEATSIDŽIAUGIU  thumbup.gif .

Mokėjau tik 89lt.

Jau pusę kojų "nuravėjau"  biggrin.gif , o ir skauda tik iš pradžių, o po to jau dzin  rolleyes.gif .
NEATSIDŽIAUGIU  thumbup.gif .

Dar norėjau paklaust....Kaip su rovimu?gerai rauna net trumpiausius plaukelius?
Atsakyti
na as isigijau epiliatororiu pries kokius 6 metus ir visada ravedavau su juo ir kajus manot kojos tokios kad vasara gedijuosi sijono, raudoni spuogeliai, kurie pradzioj praeidavo laikui einant likdavo ir likdavo o dabar kojos demetos ir atrodo kaip isbertos . va taip susigadinau koju oda blink.gif dabar tas gerasis daikciukas imestas kaskur giliai spintoj, o darbuojuosi tik peiliukais arba kremais
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnee @ 2006 07 19, 11:35)

na as isigijau epiliatororiu pries kokius  6 metus ir visada ravedavau su juo ir kajus manot kojos tokios kad vasara gedijuosi sijono, raudoni spuogeliai, kurie pradzioj praeidavo laikui einant likdavo ir likdavo o dabar kojos  demetos ir atrodo kaip isbertos . va taip susigadinau koju oda  blink.gif     

na as isigijau epiliatororiu pries kokius  6 metus ir visada ravedavau su juo ir kajus manot kojos tokios kad vasara gedijuosi sijono, raudoni spuogeliai, kurie pradzioj praeidavo laikui einant likdavo ir likdavo o dabar kojos  demetos ir atrodo kaip isbertos . va taip susigadinau koju oda  blink.gif     

blink.gif blink.gif nu va ta pati baimė mane stabdo jį įsigyti. Vis kažkaip pasirenku depiliaciją vašku.
Atsakyti
Sveikos,

aš jau pasireiškiau temoje apie "Depiliacijas", tai va, vakar įsigijau Philips su šaldančiaja kapsule, keramikinį, tinkantį jautriai odai, bet kad skausmas tai nemalonus...., ir labai bijau, kad kojų raudonais spuogučiais neišmėtytų sad.gif, kažkokia dabar oda jautri, patarkit, kaip ją reikia prižiūrėti, kokiais kremais tepat...
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2006 07 20, 09:21)

blink.gif  blink.gif nu va ta pati baimė mane stabdo jį įsigyti. Vis kažkaip pasirenku depiliaciją vašku.

blink.gif  blink.gif nu va ta pati baimė mane stabdo jį įsigyti. Vis kažkaip pasirenku depiliaciją vašku.

o kokii vaska? kokios firmos? o su tais epiliatoriais tai atsargiai cool.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Vakar isigyjau Braun depiliatoriu...Pasidepiliavau blauzdu maza lopineli,paziureti ar neisbers ..Buvo raudona,bet siandien praejo thumbup.gif O slaunis visas issiravejaau,tai irgi siandien neblogai atrodo.Pazastu neisdrisau...Tik va,prisiskaiciau apie tuos iaugusius plaukelius ir nebezinau,naudoti ji toliau ar ne... g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2006 07 31, 12:48)

Sveikutes,
Vakar isigyjau Braun depiliatoriu...Pasidepiliavau blauzdu maza lopineli,paziureti ar neisbers ..Buvo raudona,bet siandien praejo  thumbup.gif  O slaunis visas issiravejaau,tai irgi siandien neblogai atrodo.Pazastu neisdrisau...Tik va,prisiskaiciau apie tuos iaugusius plaukelius ir nebezinau,naudoti ji toliau ar ne...  g.gif  4u.gif

Sveikutes,
Vakar isigyjau Braun depiliatoriu...Pasidepiliavau blauzdu maza lopineli,paziureti ar neisbers ..Buvo raudona,bet siandien praejo  thumbup.gif  O slaunis visas issiravejaau,tai irgi siandien neblogai atrodo.Pazastu neisdrisau...Tik va,prisiskaiciau apie tuos iaugusius plaukelius ir nebezinau,naudoti ji toliau ar ne...  g.gif  4u.gif

Juk ne visom įauginėja, todėl negali žinot tiksliai naudoti jį ar ne smile.gif
Atsakyti
Ir aš turiu elektrinį depiliatorių, tą philipsiuką su šaldymu, tai man tos šaldančios kapsulės neužtenka viskam nusidepiliuoti, nes ištirpsta kiek daug pas mane tų plaukelių blush2.gif Kojytes tai gerai nusidepiliuoti, o kitur tai jau labai skauda, nes stori plaukai, bet vat gavau labai gerą daiktą - lazerinį aparatą plaukams šalinti, žinoma jis brangokas, bet efektas užtikrintas, be to galima ir veiduke tokias procedūras daryti. Anksčiau lankiausi kosmetologijos centre, kur lazeriu šalinami plaukai, tai 1 procedūra (veidui) kainavo 480 lt, bet reikėjo, tai dabar negaliu atsidžiaugti kad galiu tai pati pasidaryti namie ir krūvą pinigų susitaupyti thumbup.gif
Atsakyti
O iš kur tu gavai lazerinį aparatą plaukams šalinti? pirkai ar kaip g.gif
Atsakyti
Parsisiuntėm iš anglijos. Jei kam reikia galiu parsiųsti, 1000 lt su pristatymu į vietą (paštu).
Atsakyti
Rimati? Biški kainuoja g.gif o kiek kartų jau darei ir per kiek atauga? reiktų pataupyt pinigėlių tiek ličnų neturiu schmoll.gif laugh.gif
Atsakyti