Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

QUOTE(Funte @ 2006 07 17, 15:25)
ax.gif  O kokį pirksi?
Aš svarstau, nes yra Philips'ų ir po 69lt, 89lt, 149lt, 249lt ir t.t

Kad nežinau dar, tik jokie pribumbasai manęs jau nebesugundytų, reikia, kad būtų skutimo galvutė ir galvutė, kuri peša plaukus. Jokių ten šaldančių pirštinių nieko nereik, dabar turiu, tai tik vieną kartą ištraukiau, nes smalsu buvo, ką ten tokio jinai daro, šlamštas tikras, tik vietą užima biggrin.gif
Greičiausiai iki 200Lt kainuojatį pirkčiau, nes daugiau mokėt kažin ar verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Funte @ 2006 07 16, 14:02)
Ruošiuosi ir aš ŠITĄ daiktą įsigyti, bet tik nežinau kokį pirkti.
Dabar su visokiais pribombasais yra, bet ar jie reikalingi  blush2.gif.  Patarkit  rolleyes.gif

Jei dabar pirkčiau, tai turbūt su tokiu antgaliu kur odą 'nušveičia' - vietoj pilingo or smth. ax.gif Manau tai turėtų padėti išvengti plaukelių įauginėjimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2006 07 17, 16:37)
Jei dabar pirkčiau, tai turbūt su tokiu antgaliu kur odą 'nušveičia' - vietoj pilingo or smth.  ax.gif Manau tai turėtų padėti išvengti plaukelių įauginėjimo  unsure.gif

Norėčiau pažiūrėt kaip ten "šveičia" ar tik nebus reklaminis triukas? Nes neįsivaizduoju kaip turėtų būt "nušveista" g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2006 07 17, 16:37)
Jei dabar pirkčiau, tai turbūt su tokiu antgaliu kur odą 'nušveičia' - vietoj pilingo or smth.  ax.gif Manau tai turėtų padėti išvengti plaukelių įauginėjimo  unsure.gif

ar ne tas pats bus, jei nusišveisi odą su pilingu paprastu ? ax.gif
Atsakyti
Aš jau nusipirkau tokį user posted image

Pabandžiau rolleyes.gif ...
Skauda, bet kentėti tikrai galima mirksiukas.gif .Tik kojos raudonais taškiukais liko unsure.gif . Na manau, dėl to, kad pirmas kartas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Funte @ 2006 07 17, 17:19)
Aš jau nusipirkau tokį user posted image

Pabandžiau  rolleyes.gif ...
Skauda, bet kentėti tikrai galima  mirksiukas.gif .Tik kojos raudonais taškiukais liko  unsure.gif . Na manau, dėl to, kad pirmas kartas  smile.gif .

Kiek kainavo? ax.gif
O dėl raudonų taškiukų tai nepergyvenk, mna ir dabar jų atsiranda po epiliavimo, ypač jei saulės ilgiau pabūnu iškart po to, o šiaip patepk kokiu raminančiu kremu smile.gif
Atsakyti
Mokėjau tik 89lt.

Jau pusę kojų "nuravėjau" biggrin.gif , o ir skauda tik iš pradžių, o po to jau dzin rolleyes.gif .
NEATSIDŽIAUGIU thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Funte @ 2006 07 17, 18:15)
Mokėjau tik 89lt.

Jau pusę kojų "nuravėjau"  biggrin.gif , o ir skauda tik iš pradžių, o po to jau dzin  rolleyes.gif .
NEATSIDŽIAUGIU  thumbup.gif .

Tai papigiai nusipirkai ir gerai, kad labai brangaus nepirkai, neapsimoka, juk visi tą patį daro smile.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau Braun silk epil, epiliatorius kaip epiliatorius g.gif , patiko, kad yra skutimo galvutė, tai aš su ja bikinio sritį aptvarkau, nes su epiliatorium ten liečiant su krauju plaukeliai išsirauna ir po oda mėlynės susidaro blink.gif . Na va, per sukastus dantis ir kelis kartus nusidepiliavau kojas ir džiaugiausi švelnia oda. Bet kai pradėjo atauginėti plaukeliai, tai daugiau kaip pusė jų po oda verysad.gif ir spuogeliai susidaro ohmy.gif . Atrodo, kad prižiūrėjau odą: kas vakarą tepiau losjonu, kas antrą vakarą šiurkščia kempine su grūdėtu prausikliu šveičiau, nepadėjo. Eisiu pasiskaityt į įaugusių plaukelių skyrelį, nes jei ir toliau taip, tai turbūt teks man to epiliatoriaus atsisakyti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 07 17, 15:50)
ar ne tas pats bus, jei nusišveisi odą su pilingu paprastu ?  ax.gif

Va kad nežinau ar ne tas pats blush2.gif Tik žinau kad pilingas nelabai tepadeda, tai galvoju gal šitas 'krūčiau' unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 18 liepos 2006 - 12:07
O gal kuri nusipirkote Philipsiuka, ir negalite del kokiu priezasciu jo naudoti? As mielai perpirkciau ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oi kaip i tema cia viskas bigsmile.gif Kaip tik savaitgali pirma karta pas drauge pabandziau Braun epiliatoriu - skauda slyksciai ziauriai, net galvos plaukai piestu is skausmo atsistojo; bet vis tiek sugalvojau pirkti. Tik kai jau paskaiciau, tai galvoju - gal vis tik Philips'a?
Atsakyti