Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

pritariu, svarbiausia, kad depiliatoriaus greitis butu kuo didesnis, o visokie pribumabasai nereikalingi. tik reklamoje graziai atrodo.
Atsakyti
Oi.. tuoj ikalbesit ir mane isigyt depiliatoriu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Dar ir as susigundysiu, jei net 100 Lt nekainuoja. tongue.gif O tai visi tie kremai, vaskai ir skustuvai galutinai isiede mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 13 birželio 2004 - 14:46
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 13, 15:25)
Dar ir as susigundysiu, jei net 100 Lt nekainuoja. tongue.gif O tai visi tie kremai, vaskai ir sakustuvai galutinai isiede mad.gif

Senukuose maciau pigiausias 65 lt ir visai neblogas
Atsakyti
Aga o tu koki naudoji?
Siaip jei pirksiu, tai vis tiek ta saldanti Satine Ice Optima. O jis apie 250 Lt. Na nzn, bet kol priprasiu gal tie pribumbasai labai sueis?
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2004 06 13, 14:27)
Senukuose maciau pigiausias 65 lt ir visai neblogas

Kurioj vietoj "Senukuose"? Kuriam aukste? g.gif
Ai, Tu Kaune gyveni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 13 birželio 2004 - 14:47
QUOTE (Vasara @ 2004 06 13, 14:40)
Aga o tu koki naudoji?
Siaip jei pirksiu, tai vis tiek ta saldanti Satine Ice Optima. O jis apie 250 Lt. Na nzn, bet kol priprasiu gal tie pribumbasai labai sueis?

as tai pirma kart su vasko juostelem veet "nudiriau sau kaili" . o po to svarbiausia neapasileisti ir kas kelios dienos (kai jau prades ataugineti plaukeliai) prasinesti su ravetuvu. na man visai neskauda. bet kai is pat pradziu pro dziungles pabandziau su ravetu prasinesti - ajajai. tada susiradau vaska wink.gif (ziureti i posto pradzia) ir daugiau problemu neturiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coca cola: 13 birželio 2004 - 16:22
QUOTE (coca cola @ 2004 06 13, 14:09)
pritariu, svarbiausia, kad depiliatoriaus greitis butu kuo didesnis, o visokie pribumabasai nereikalingi. tik reklamoje graziai atrodo.

Turiu Satin Ise Optima ir man, ir keliom mano draugem, kurios bande ir lygino su savo "be pribumbasu" atrodo, kad su shaldymu aishkiai mazhiau skauda smile.gif .
O shiaip tai ash zhiauriai zhiauriai tingiu prisiversti tuo uzhsiimineti ir galvoju, kad jau pedinsiu pas kosmetologe padraugaut su vashku laugh.gif .
Shiaip tai mano patarimas butu visgi geriau salone vashku depiliuotis, nei pirkti tuos kankintuvus, zhinoma, jei galimybes leidzhia kas menesi atidarinet pinigine wink.gif . Dabar, kai jau turiu, tokias ishvadas pasidariau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 12, 22:48)
Merginos, o kartais nezinot, ar depiliatoriai nekenkia besiplecianciom venom? g.gif

Toms, kuriu kapiliarai pavirshiuje, ishsipletusios venos - nepatartina, taip rasho instrukcijoje...
Tiesa, prisiminiau smile.gif . Temoje "Pakalbekim apie depiliacijas" shiaip jau tas klausimas ishnagrinetas detaliai, tai vat ten visos labai gyre AVON krema po depiliacijos, tad ash susigundzhius ir nusipirkau. Tikrai puikus thumbup.gif . Rekomenduoju, labai ramina sudirgusia oda, o drauge pabande, kuriai tiesiog ishberia po depiliacijos - praejo bewrimas per valanda, kai shiaip per para atslugdavo, tai ji sake irgi - dalykas thumbup.gif . O kainuoja kazhkur 15 Lt. tik wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2004 06 13, 15:40)
Aga o tu koki naudoji?

Kazkoks paprasciausias Satinelle gal g.gif atmintis trumpa..
Atsakyti
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 06 13, 16:29)
Turiu Satin Ise Optima ir man, ir keliom mano draugem, kurios bande ir lygino su savo "be pribumbasu" atrodo, kad su shaldymu aishkiai mazhiau skauda smile.gif .
O shiaip tai ash zhiauriai zhiauriai tingiu prisiversti tuo uzhsiimineti ir galvoju, kad jau pedinsiu pas kosmetologe padraugaut su vashku laugh.gif .
Shiaip tai mano patarimas butu visgi geriau salone vashku depiliuotis, nei pirkti tuos kankintuvus, zhinoma, jei galimybes leidzhia kas menesi atidarinet pinigine wink.gif . Dabar, kai jau turiu, tokias ishvadas pasidariau smile.gif .

Aha, o kodel taip nusprendei kad vasku geriau? Kokie trukumai ravetuvo?
Ir dar pamenu rasei kad per jaunati isvare tave (ar kazka) kosmetologe, tai per kokia menulio faze geriau depiliuot?
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2004 06 13, 22:31)

Aha, o kodel taip nusprendei kad vasku geriau? Kokie trukumai ravetuvo?
Ir dar pamenu rasei kad per jaunati isvare tave (ar kazka) kosmetologe, tai per kokia menulio faze geriau depiliuot?

Specialiai del jusu atradau menulio faziu poveiki grozhio proceduroms wink.gif .

Jaunatis - rekomenduojamas veido odos valymas, kaukes, kirpti plaukus (greichiau atauga plaukai, netinka depiliacijai)
Prieshpilnis - nepatartina aktyviai sportuoti. Rekomenduojama badauti ar laikytis dietos (sultys + vaisiai). Masazhas, spuogu shalinimas. Dazhyti plaukus. NETINKA DEPILIACIJAI.
Pilnatis - geriau nieko nedaryti, atsiplaiduoti rolleyes.gif . Organizmas maksimaliai jautrus, psichika sudirgus.
Delchia - TINKAMAS METAS DEPILIUOTI PLAUKUS, protezuoti, plombuoti dantis, valyti veida smile.gif .

Chia ish kazhkokios protingos knygos. Ten buvo nuosekliai ir pagrystai paaishkinta kas, aip ir kodel, bet ash ishsirashius tik shiuos pagrindinius "galima\negalima" ir nebepamenu daugiau doh.gif . Neesu jokia priplaukus mistike, bet tomis menulio fazemis (kai netingiu tongue.gif ) pasidomiu, nes juk ir gamta visa pagal menuliuka surykiuota, taip, kad matyt pagrysta wink.gif .

O del vashko ir ravetuvo... Na va, shiandien ravejausi smile.gif . Man neskauda, nes po n metu depiliavimo vashku jau tu plauku mazhai belike laugh.gif . Dzhiaugiausi, tipo, va, sutaupiau, ale pazhiuriu shviesoje - tai shen, tai ten plaukas dar likes, o laiko kiek sugaishau blink.gif . Vashku mazhiau skauda, procesas trumpesnis, profesionaliai atliekama procedura tobulos zhvilganchios kojos per maksimaliai trumpa laika - zhodzhiu, mazhiau parkiu wink.gif . Ir man bent jau po vashko jokio sudirgimo nebudavo, o po to bruzhinimo oda buna sudirgus. Ir kazhkodel labaiu iaugineja plaukai po elektrinio, nezhinau kodel dry.gif .

Vasara, jei gali sau leisti - nevark su tuo elektriniu (pabandyk nueiti pas ta Valerija, kur anakart tau rashiau, po to pasiskolink kankintuva ir pati nutarsi kas tau geriau) wink.gif .
Tik kad vashku depiliuojant knisa laukti, kol pakankama vilna uzhauga, o kai po ranka elektrini birbaliuka turi - nebe prob tongue.gif . Nezhinau, man tai geriausia budavo eiti pas kosmetologe, o kartkartemis ish drauges pasiskolinus pasibruzhint, jei didelis noras laugh.gif . Shiaip verta ta kankintuva elektrini pirkti su kokia gera drauge per puse - protingiausias sprendimas butu smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChikuRaku: 14 birželio 2004 - 13:48