pritariu, svarbiausia, kad depiliatoriaus greitis butu kuo didesnis, o visokie pribumabasai nereikalingi. tik reklamoje graziai atrodo.
Oi.. tuoj ikalbesit ir mane isigyt depiliatoriu

Dar ir as susigundysiu, jei net 100 Lt nekainuoja.
O tai visi tie kremai, vaskai ir skustuvai galutinai isiede

QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 13, 15:25) |
Dar ir as susigundysiu, jei net 100 Lt nekainuoja. ![]() ![]() |
Senukuose maciau pigiausias 65 lt ir visai neblogas
Aga o tu koki naudoji?
Siaip jei pirksiu, tai vis tiek ta saldanti Satine Ice Optima. O jis apie 250 Lt. Na nzn, bet kol priprasiu gal tie pribumbasai labai sueis?
Siaip jei pirksiu, tai vis tiek ta saldanti Satine Ice Optima. O jis apie 250 Lt. Na nzn, bet kol priprasiu gal tie pribumbasai labai sueis?
QUOTE (Aga @ 2004 06 13, 14:27) |
Senukuose maciau pigiausias 65 lt ir visai neblogas |
Kurioj vietoj "Senukuose"? Kuriam aukste?

Ai, Tu Kaune gyveni...
QUOTE (Vasara @ 2004 06 13, 14:40) |
Aga o tu koki naudoji? Siaip jei pirksiu, tai vis tiek ta saldanti Satine Ice Optima. O jis apie 250 Lt. Na nzn, bet kol priprasiu gal tie pribumbasai labai sueis? |
as tai pirma kart su vasko juostelem veet "nudiriau sau kaili" . o po to svarbiausia neapasileisti ir kas kelios dienos (kai jau prades ataugineti plaukeliai) prasinesti su ravetuvu. na man visai neskauda. bet kai is pat pradziu pro dziungles pabandziau su ravetu prasinesti - ajajai. tada susiradau vaska

QUOTE (coca cola @ 2004 06 13, 14:09) |
pritariu, svarbiausia, kad depiliatoriaus greitis butu kuo didesnis, o visokie pribumabasai nereikalingi. tik reklamoje graziai atrodo. |
Turiu Satin Ise Optima ir man, ir keliom mano draugem, kurios bande ir lygino su savo "be pribumbasu" atrodo, kad su shaldymu aishkiai mazhiau skauda

O shiaip tai ash zhiauriai zhiauriai tingiu prisiversti tuo uzhsiimineti ir galvoju, kad jau pedinsiu pas kosmetologe padraugaut su vashku

Shiaip tai mano patarimas butu visgi geriau salone vashku depiliuotis, nei pirkti tuos kankintuvus, zhinoma, jei galimybes leidzhia kas menesi atidarinet pinigine

QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 12, 22:48) |
Merginos, o kartais nezinot, ar depiliatoriai nekenkia besiplecianciom venom? ![]() |
Toms, kuriu kapiliarai pavirshiuje, ishsipletusios venos - nepatartina, taip rasho instrukcijoje...
Tiesa, prisiminiau

QUOTE (Vasara @ 2004 06 13, 15:40) |
Aga o tu koki naudoji? Siaip jei pirksiu, tai vis tiek ta saldanti Satine Ice Optima. O jis apie 250 Lt. Na nzn, bet kol priprasiu gal tie pribumbasai labai sueis? |
Kazkoks paprasciausias Satinelle gal

QUOTE (ChikuRaku @ 2004 06 13, 16:29) |
Turiu Satin Ise Optima ir man, ir keliom mano draugem, kurios bande ir lygino su savo "be pribumbasu" atrodo, kad su shaldymu aishkiai mazhiau skauda ![]() O shiaip tai ash zhiauriai zhiauriai tingiu prisiversti tuo uzhsiimineti ir galvoju, kad jau pedinsiu pas kosmetologe padraugaut su vashku ![]() Shiaip tai mano patarimas butu visgi geriau salone vashku depiliuotis, nei pirkti tuos kankintuvus, zhinoma, jei galimybes leidzhia kas menesi atidarinet pinigine ![]() ![]() |
Aha, o kodel taip nusprendei kad vasku geriau? Kokie trukumai ravetuvo?
Ir dar pamenu rasei kad per jaunati isvare tave (ar kazka) kosmetologe, tai per kokia menulio faze geriau depiliuot?
QUOTE (Vasara @ 2004 06 13, 22:31) |
Aha, o kodel taip nusprendei kad vasku geriau? Kokie trukumai ravetuvo? Ir dar pamenu rasei kad per jaunati isvare tave (ar kazka) kosmetologe, tai per kokia menulio faze geriau depiliuot? |
Specialiai del jusu atradau menulio faziu poveiki grozhio proceduroms

Jaunatis - rekomenduojamas veido odos valymas, kaukes, kirpti plaukus (greichiau atauga plaukai, netinka depiliacijai)
Prieshpilnis - nepatartina aktyviai sportuoti. Rekomenduojama badauti ar laikytis dietos (sultys + vaisiai). Masazhas, spuogu shalinimas. Dazhyti plaukus. NETINKA DEPILIACIJAI.
Pilnatis - geriau nieko nedaryti, atsiplaiduoti

Delchia - TINKAMAS METAS DEPILIUOTI PLAUKUS, protezuoti, plombuoti dantis, valyti veida

Chia ish kazhkokios protingos knygos. Ten buvo nuosekliai ir pagrystai paaishkinta kas, aip ir kodel, bet ash ishsirashius tik shiuos pagrindinius "galima\negalima" ir nebepamenu daugiau

O del vashko ir ravetuvo... Na va, shiandien ravejausi

Vasara, jei gali sau leisti - nevark su tuo elektriniu (pabandyk nueiti pas ta Valerija, kur anakart tau rashiau, po to pasiskolink kankintuva ir pati nutarsi kas tau geriau)

Tik kad vashku depiliuojant knisa laukti, kol pakankama vilna uzhauga, o kai po ranka elektrini birbaliuka turi - nebe prob