Sveikos mergičkos
.
Mano draugikė turi tokį kur dedasi ledukas,tai sakė nieko gero
,vistiek skauda. Pradžioj dar dėdavosi,dabar jau ne.
Aš ir sesuo pirkome skirtingų firmų(nes gyvenam skirtinguose miestuose)
Aš turiu Braun, o ji Philips. Žiūrėjome abi panašias kainas ir kad būtų naujausi modeliukai. Tai galiu pasakyti kad Philipsai brangesni,o kokybė vis tik Brauno geresnė. Ji atvažiavusi prašo,kad duočiau pasinaudoti
,nes atseit su maniškiu geriau ir ne taip skauda

Aš turiu Braun, o ji Philips. Žiūrėjome abi panašias kainas ir kad būtų naujausi modeliukai. Tai galiu pasakyti kad Philipsai brangesni,o kokybė vis tik Brauno geresnė. Ji atvažiavusi prašo,kad duočiau pasinaudoti

QUOTE(Liepa* @ 2006 06 07, 12:08)
Sveikos mergičkos
.
,vistiek skauda. Pradžioj dar dėdavosi,dabar jau ne.
,nes atseit su maniškiu geriau ir ne taip skauda 

Oi , merginos, danguj jau sau vietą užsidirbot. Neįsivaizduoju, kaip gali neskaudėti jums besidepiliuojant, kartą bandžiau, tai dievaži, kai gimdžiau tiek neskaudėjo

QUOTE(*jolė* @ 2006 05 25, 09:16)
va va aš ir bandžiau tik kitos firmos, skausmas buvo, bet mane labiau neramino tas raudonis
o kaip ta naujiena vadinas ir kiek tau kainavo. Manau jei pirkt tai patį naujausią

o kaip ta naujiena vadinas ir kiek tau kainavo. Manau jei pirkt tai patį naujausią

Braun pirkau 5680 berods ir kainavo nepilnus 400lt pirkau topo centre dar ir dovanu gavau pantene rinkinuka

o siaip mane domintu patarimai kaip galima butu sumazinti skausma? man labai jau skauda ypac slaunis ir jautrias vietas isvis?????? nezinau net.... negalvojau kad taip skaudes siaip istverminga esu, bet ...

pirkau daugiau nei pries metus is maximos philips epiliatoriu, paprastuti visai, neseniai jis man pradejo gesti, itariu varikliukas uzduso
instrukcijoje rasoma, jog visiem gaminiam duodama 2metu garantija, ar verta eiti i maxima tartis del epiliatoriaus taisymo, kaip manot?

instrukcijoje rasoma, jog visiem gaminiam duodama 2metu garantija, ar verta eiti i maxima tartis del epiliatoriaus taisymo, kaip manot?

QUOTE(bimbaM @ 2006 06 13, 23:30)
pirkau daugiau nei pries metus is maximos philips epiliatoriu, paprastuti visai, neseniai jis man pradejo gesti, itariu varikliukas uzduso

Turejo duoti garantinį lapą, kur pirkimo data, čekis ir dar kažkas, ir dar taisančių meistrų adresai.
Nu negaleciau ir viskas, vien pagalvojus, kad rauna plaukus, skaudeti pradeda.
As turbur kokia fobike

Aš turiu tą visai paprastutį philipsą, pirktą prieš gerus 4-5 metus. Paskutinį kartą juo naudojausi prieš 3 metus, nes vien tas jo burzgimas varydavo įneviltį, o paie skausmą visai nekalbu, bet šiandien vėl pabandžiau juo pasinaudot, net karštis išmušė kai jį įjungiau, tas burzgimas....Nu bet gal nieko bus galvoju, gal kaip nors iškentėsiu. O kuo jūs po epiliavimosi patepat odą, kad nuramintų truputį?
QUOTE(jurate84 @ 2006 06 14, 11:15)
Aš turiu tą visai paprastutį philipsą, pirktą prieš gerus 4-5 metus. Paskutinį kartą juo naudojausi prieš 3 metus, nes vien tas jo burzgimas varydavo įneviltį, o paie skausmą visai nekalbu, bet šiandien vėl pabandžiau juo pasinaudot, net karštis išmušė kai jį įjungiau, tas burzgimas....Nu bet gal nieko bus galvoju, gal kaip nors iškentėsiu. O kuo jūs po epiliavimosi patepat odą, kad nuramintų truputį?
As tai nusipirkau vaistinej skyscio ranku odai minkstinti

O aš naudoju braun. Raviu tuoj plaukus jau n metų (nu gal kokius 8) ir nieko-pradžioj tai skaudėjo, o dabar nebeskauda.