Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

Norejau paklausti, kiek mazdaug laiko trunka koju epiliacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraiges_rulz: 06 birželio 2006 - 12:47
Sveikos mergičkos smile.gif .
Mano draugikė turi tokį kur dedasi ledukas,tai sakė nieko gero smile.gif ,vistiek skauda. Pradžioj dar dėdavosi,dabar jau ne.
Aš ir sesuo pirkome skirtingų firmų(nes gyvenam skirtinguose miestuose)
Aš turiu Braun, o ji Philips. Žiūrėjome abi panašias kainas ir kad būtų naujausi modeliukai. Tai galiu pasakyti kad Philipsai brangesni,o kokybė vis tik Brauno geresnė. Ji atvažiavusi prašo,kad duočiau pasinaudoti smile.gif ,nes atseit su maniškiu geriau ir ne taip skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2006 06 07, 12:08)
Sveikos mergičkos smile.gif .
Mano draugikė turi tokį kur dedasi ledukas,tai sakė nieko gero smile.gif ,vistiek skauda. Pradžioj dar dėdavosi,dabar jau ne.
Aš ir sesuo pirkome skirtingų firmų(nes gyvenam skirtinguose miestuose)
Aš turiu Braun, o ji Philips. Žiūrėjome abi panašias kainas ir kad būtų naujausi modeliukai. Tai galiu pasakyti kad Philipsai brangesni,o kokybė vis tik Brauno geresnė. Ji atvažiavusi prašo,kad duočiau pasinaudoti smile.gif ,nes atseit su maniškiu geriau ir ne taip skauda biggrin.gif

rolleyes.gif brauno nesu naudojus, bet man tai ir su philipsu visai neskauda. gal tik virsutine koju dali labiau, bet kentet galima.
Atsakyti
Oi , merginos, danguj jau sau vietą užsidirbot. Neįsivaizduoju, kaip gali neskaudėti jums besidepiliuojant, kartą bandžiau, tai dievaži, kai gimdžiau tiek neskaudėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolė* @ 2006 05 25, 09:16)
va va aš ir bandžiau tik kitos firmos, skausmas buvo, bet mane labiau neramino tas raudonis blink.gif
o kaip ta naujiena vadinas ir kiek tau kainavo. Manau jei pirkt tai patį naujausią ax.gif

Braun pirkau 5680 berods ir kainavo nepilnus 400lt pirkau topo centre dar ir dovanu gavau pantene rinkinuka rolleyes.gif

o siaip mane domintu patarimai kaip galima butu sumazinti skausma? man labai jau skauda ypac slaunis ir jautrias vietas isvis?????? nezinau net.... negalvojau kad taip skaudes siaip istverminga esu, bet ... blink.gif blink.gif blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
pirkau daugiau nei pries metus is maximos philips epiliatoriu, paprastuti visai, neseniai jis man pradejo gesti, itariu varikliukas uzduso doh.gif
instrukcijoje rasoma, jog visiem gaminiam duodama 2metu garantija, ar verta eiti i maxima tartis del epiliatoriaus taisymo, kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2006 06 13, 23:30)
pirkau daugiau nei pries metus is maximos philips epiliatoriu, paprastuti visai, neseniai jis man pradejo gesti, itariu varikliukas uzduso  doh.gif
instrukcijoje rasoma, jog visiem gaminiam duodama 2metu garantija, ar verta eiti i maxima tartis del epiliatoriaus taisymo, kaip manot?  g.gif

Turejo duoti garantinį lapą, kur pirkimo data, čekis ir dar kažkas, ir dar taisančių meistrų adresai.
Atsakyti
Nu negaleciau ir viskas, vien pagalvojus, kad rauna plaukus, skaudeti pradeda. blush2.gif As turbur kokia fobike biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau šešis metus turiu braun, tada apie du šimtus lt mokėjau (daug doh.gif ), bet iki šiol naudoju. Skausmo nėra, jei sausa oda, tik dilgčiojimas, esu labai patenkinta. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš turiu tą visai paprastutį philipsą, pirktą prieš gerus 4-5 metus. Paskutinį kartą juo naudojausi prieš 3 metus, nes vien tas jo burzgimas varydavo įneviltį, o paie skausmą visai nekalbu, bet šiandien vėl pabandžiau juo pasinaudot, net karštis išmušė kai jį įjungiau, tas burzgimas....Nu bet gal nieko bus galvoju, gal kaip nors iškentėsiu. O kuo jūs po epiliavimosi patepat odą, kad nuramintų truputį?
Atsakyti
QUOTE(jurate84 @ 2006 06 14, 11:15)
Aš turiu tą visai paprastutį philipsą, pirktą prieš gerus 4-5 metus. Paskutinį kartą juo naudojausi prieš 3 metus, nes vien tas jo burzgimas varydavo įneviltį, o paie skausmą visai nekalbu, bet šiandien vėl pabandžiau juo pasinaudot, net karštis išmušė kai jį įjungiau, tas burzgimas....Nu bet gal nieko bus galvoju, gal kaip nors iškentėsiu. O kuo jūs po epiliavimosi patepat odą, kad nuramintų truputį?

As tai nusipirkau vaistinej skyscio ranku odai minkstinti blush2.gif Tepu juo kaskart po epiliacijos ir vargo nematau. Jis turi sudety amoniako, tai taip maloniai saldo. O kojytes paskui svelnutes svelnutes buna wink.gif Ir kainuoja visai papigiai.
Atsakyti
O aš naudoju braun. Raviu tuoj plaukus jau n metų (nu gal kokius 8) ir nieko-pradžioj tai skaudėjo, o dabar nebeskauda.
Atsakyti