Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

QUOTE(*jolė* @ 2006 05 24, 18:50)
Na dabar turiu galvosūkį- tai kokį jį pirkt mastau.gif
na supratau kad tų priedų lyg ir nereikia. O gal kas turit tą Braun naujieną, kur pagal reklamą plaukeliai 4 savaites neatauga?

neseniai nusipirkau braun naujiena... na daug galvuciu ir easy start ir kur daugiau israuna...pirma karta bandau su epiliatorium bet nerealiai skauda man kazko lyg imu iskest jau bet pasitaiko tokiu skausmingu vietu kad blink.gif tiesa kojos neatrodo taip baisiai kaip esu macius savo drauges po senuko philipso darbuko ohmy.gif aisku patinsta bet po kokiu 12 valandu labai graziai jau gana atrodo..
siaip esu bailiuke tad per dvi dienas sugebejau tik blauzdas nusidepiliuot nekantri esu blush2.gif blush2.gif bet snd vel eisiu maratona gal jau geriau istversiu tongue.gif
labiausiai man patinka galvute tokia kuri daug plaukeliu israuna bent instrukcijoj parasyta kad cia tipo naujiena labai jau, bet is tikruju daug geriau praeini su ja, skauda bet bent matai jau svelnu takeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza @ 2006 05 24, 21:52)
neseniai nusipirkau braun naujiena...
labiausiai man patinka galvute tokia kuri daug plaukeliu israuna bent instrukcijoj parasyta kad cia tipo naujiena labai jau, bet is tikruju daug geriau praeini su ja, skauda bet bent matai jau svelnu takeli  mirksiukas.gif

va va aš ir bandžiau tik kitos firmos, skausmas buvo, bet mane labiau neramino tas raudonis blink.gif
o kaip ta naujiena vadinas ir kiek tau kainavo. Manau jei pirkt tai patį naujausią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 05 24, 20:33)
kurioje parduotuveje epiliatoriai pigiausi?

as kai rinkausi pigiausia buvo topo centre
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 05 24, 20:33)
kurioje parduotuveje epiliatoriai pigiausi?

Akropolio elektromarkte- jie išsikelia, todėl ten pigu.
pirkau Phillips Satinelle už 64 bigsmile.gif superinis
Atsakyti
QUOTE(*jolė* @ 2006 05 25, 08:16)
va va aš ir bandžiau tik kitos firmos, skausmas buvo, bet mane labiau neramino tas raudonis blink.gif
o kaip ta naujiena vadinas ir kiek tau kainavo. Manau jei pirkt tai patį naujausią ax.gif

Tas braun naujas rauna taip pat kaip pats pirmas seniausias filipsas doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 05 25, 11:36)
Tas braun naujas rauna taip pat kaip pats pirmas seniausias filipsas  doh.gif  mirksiukas.gif

Nice lotuliukas.gif
Šiaip jei dabar pirkčiau naują, tai imčiau su visokiom ten galvutėm kur šalina odos raginį sluoksnį ir pan, manau dabar būtų man pats tas kaip prevencija prieš plaukelių įauginėjimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 25, 12:04)
Akropolio elektromarkte- jie išsikelia, todėl ten pigu.
pirkau Phillips Satinelle už 64  bigsmile.gif superinis

O kada ta parde uzsidaro???
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2006 05 25, 13:25)
Nice  lotuliukas.gif
Šiaip jei dabar pirkčiau naują, tai imčiau su visokiom ten galvutėm kur šalina odos raginį sluoksnį ir pan, manau dabar būtų man pats tas kaip prevencija prieš plaukelių įauginėjimą  ax.gif

a ir dar tokių yra? Pasakokit pasakokit, kol dar neturiu tongue.gif
Atsakyti
na pasiskaičiau aš jūsų pasisakymus apie epiliatorių ir aš užsimaniau nusipirkt biggrin.gif Tikrai žinau, kad pirksiu Phillips, tik daba galvoju kokį, ar su šaldymu, ar paprastą kokį g.gif visgi niekad nenaudojau, žinau, kad bus skauda, vienu ar kitu atveju, bet gal su šaldymu visgi ne taip skauda ax.gif
Atsakyti
Žinau, kad yra kažkokie moeliukai kurie su spec galvutėm bikini sritį depiliuoti, galima ir skusti, kas turit ar naudojat? Ar plaukeliai įauginėja?
Atsakyti
Mano pirmasis depiliatorius buvo toks lyg su siprale, neprisimenu jo pavadinimo. Rovė skaudžiai bet už tat nežinojau kas tai yra įaugę plaukeliai.
Dabar apie 5 metus turiu philips tą tokį paprastą dviejų greičių, tai kažkox košmaras sad.gif tiek įaugusių plaukų sad.gif Einu skaityti temos apie įaugančius plaukus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos
as del epiliatoriaus
drauge nusipirko (2006-05-19) nebloga epiliatoriu is Topo centro Braun SE 5280
isbande ir nutare nebenaudot, atseit skauda jai labaj, noretu ji parduot
gal yra norinciu???
kaina butu 260 lt (tikraj pigiau negu parduotuvese)
jei kazkas susidomes, praneshkit man, susisieksim tada, konkreciau pakalbesim
Atsakyti