Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

[thumbup.gif
As irgi mazochiste biggrin.gif kentet galima laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 08 birželio 2004 - 13:56
Daug sneketa apie tuos epiliatorius, ale dar paklausiu. Atsiverciau kazkaip seniai tureta hobby hall kataloga, o ten Philips Satinelle epiliatorius 169Lt. Tai cia tas pats, kur Senukuose kazkas pirko uz 89? blink.gif. Leksiu tada i Senukus smile.gif. Ir ar geras jis g.gif. O tai noriu pirkti epiliatoriu, bet ir baisu, ir norisi, kaip tai jaunamartei laugh.gif
Atsakyti
Is pradziu plaukus nuo koju salindavau vasku. Dabar keleta menesiu turiu phipips satinelle su masazuojancia galvute. Su ja man kazkaip maziau skauda.
Siaip ypatingo skausmo nejauciu, taciau depiliotis kojas nera mano megstamiausias uzsiemimas. biggrin.gif
Bikinio sriti skutu, nes depiliuotis skauda. Taciau nesu patenkina. Gal kremas butu geriau?
Atsakyti
Na aš tik patarti noriu kur pirkti, nes pati nusipirkau Philipps'ą su masažuojančia galvute, tiesa pasakius man visai neskauda, nes anksčiau naudojau vašką, nusidepiliavau ir pažastis ir bikinio sritį.
O pirkti siūlau Ogminoje Šiaurės miestely, ten pigiau. Tą kur pirkau Senukuose kainavo apie 280 Lt., o Ogminoj sumokėjau 249 Lt.,
Gailiuosi, kad tiek pinigų išleidau kitoms priemonėms, vaškui, kremams Lady Chick ir kitiems.
Depiliatorius tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Žmona @ 2004 06 10, 09:45)
Gailiuosi, kad tiek pinigų išleidau kitoms priemonėms, vaškui, kremams Lady Chick ir kitiems.

Va lygiai taip pat manau thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas bandet BRAUN Silk-épil SoftPerfection epiliatoriu?

Neissirenku vis tarp PHILIPS su masazuokliu ir sito BRAUN. Gal kas bande abu ir gali patarti, kuris geresnis ir maziau skausmingas laugh.gif ?
Atsakyti
Merginos, o kartais nezinot, ar depiliatoriai nekenkia besiplecianciom venom? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Žmona @ 2004 06 10, 09:45)
Na aš tik patarti noriu kur pirkti, nes pati nusipirkau Philipps'ą su masažuojančia galvute, tiesa pasakius man visai neskauda, nes anksčiau naudojau vašką, nusidepiliavau ir pažastis ir bikinio sritį.
O pirkti siūlau Ogminoje Šiaurės miestely, ten pigiau. Tą kur pirkau Senukuose kainavo apie 280 Lt., o Ogminoj sumokėjau 249 Lt.,

Manau cia individualiai su tuo skausmu. Kazkada turejau nusipirkus depiliatoriu. Ismeciau 300 Lt kaip i bala, nes lygiai viena karta prisiverciau kojas nudepiliuot, daugiau niekaip saves neikalbejau. Nekalbant apie bikini sriti. Ir grizau prie depiliaciniu kremu. Nors tie irgi ne iseitis. Tai dabar vel mastau, gal naujesni - saldantys, masazuojantys tikrai maziau skausmo sukelia? Bet nesinori vel 300 Lt "ismesti". Nors ir su vasku depiliuojant salone pakankamai brangiai iseina..
g.gif g.gif g.gif
Ka patartumet?
Atsakyti
Vasara, shiaip pirma karta visada skauda. Man irgi pirmakart skaudejo, o antra jau nebe. ir dabar sekmingaj depiliuoju visus galus ir vargo nematau. Gal vienok prisiversk pabandyt dar kart, ? tik tas antras zinoma turi but po pirmo, ne po ilgo laiko tarpo..
Atsakyti
Depiliatorius geras dalykas ir tikrai, kai pripranti - visas procesas uztrunka 10-15 min., ir visai neskauda. Pas mane Philips su masazuokliu, bet to masazuoklio net nebejungiu, nes ir taip neskauda. thumbup.gif
Atsakyti
Bea, turbut praziurejau, gal kur rase, o kokio ilgumo plaukeliai turi but kada jau galima depiliuot depiliatorium? Nes vasku kad depiliuot, tai apie 5-10 mm?

To savo seno depiliatoriaus tai jau nenoriu (kazkur pas tevus turbut yra, dar ir nerasiu), turbut teks pirkti nauja, su masazuokliais ir saldanciom galvutem..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 13 birželio 2004 - 13:02
man ir kokius 2 milimetrus ishrauna. o shiaip tos visos shaldancios ir masazuojancios nesamones - tai totali sh***.. as turiu paprasta paprasciausia, pirkau senukuose uz 89 lt, o kiek mano draugiu pirko su tais visais pribumbasais, tai visos juos nusijeme ir naudoja be ju.
Lona: a kodel tik 10-15 min unsure.gif ??? Gal tu tik blauzdas tvarkai? As tai mat kai blauzdas, shlaunis, bikini, rankas ir pazastis, tai man 1 - 1,5 val. uzima...
Atsakyti