Ash bijau, kad labai skaudes.O jei jis dar ir zirzia...

Skaitau jūsų atsiliepimus ir baisiai pavydžiu... Nes aš savąjį depiliatorių (Braun) pirkau prieš kokius 5 metus, tada dar visokių pričindalų nebuvo, tik roviklis, skirtas kojoms (taip parašyta instrukcijoj). Na, aš dar jį pritaikau ir rankoms, nes man nelabai aišku, kuo iš esmės skirtųsi kojų ir rankų rovimas.
Sumokėjau už jį tada kokius 300 Lt - baisiai brangūs tada visi depiliatoriai buvo...
Bet net nesiruošiu jo pritaikyti bikini sričiai ar pažastims, nes man užtenka to skausmo, kurį patiriu depiliuodama kojas ir (ypač) rankas. Įtariu, kad turi būti kažkokie ypatingi rovikliai šioms delikačioms sritims? Apšvieskite mane... Dabar tiesiog nežinau, ar man paaukoti pinigėlių ir nusipirkti kitą depiliatorių, ar gražinti savo pažastis ir bikini kitais metodais, kaip dariau iki šiol (skustuvu ir depiliaciniais kremais).

Šalinti plaukus su elektriniu depiliatoriumi galima tik su narkoze. Skausmas neapsakomas. Juokingiausia,kai reklamuoja depiliatorius : braukia per lygią odą graži mergičkia ir dar braukdama sugeba šypsotis
. Nesąmonė. O laiko kiek užima. Kol vieną koją beaikčiodama nusidepiliuoji,kitai jau nebeužtenka kantrybės. Beja,labai sunku nusiimti plaukelius nuo blauzdų užpakalinės dalies.
O dėl depiliacijos vašku : ir greita ir patogu. Žinoma,po to užauga tiek pat plaukų. Nesamonė,jog sumažėja. Depiliuojuoi jau šeštus metus ir kad nors kiek. Nu sumažėjo gal 10 proc.
O mano elektrinis depiliatorius dulksta ant palangės.

O dėl depiliacijos vašku : ir greita ir patogu. Žinoma,po to užauga tiek pat plaukų. Nesamonė,jog sumažėja. Depiliuojuoi jau šeštus metus ir kad nors kiek. Nu sumažėjo gal 10 proc.
O mano elektrinis depiliatorius dulksta ant palangės.
o ar po epiliacijos neatsiranda spuogeliu? beja, ar kas zinot kokio vasko galima butu nusipirkti bikini sriciai (depiliuotis namu salygomis)? dekinga busiu uz patarimus.
Prieš savaitę įsigijau Philips Satinelle už 89 Lt. iš Senukų.
Nesu nei ypatingai plaukuota, nei labai jautri skausmui. Tik 7-tą mėnesį
. Išbandžiau - kojas ir pažastis- tik dilgčiojimas. Šiandien po dušo nusidepiliavau dar kartą - nieko nemalonaus, greitai ir geras rezultatas. Taigi aš už depiliatorių
Nesu nei ypatingai plaukuota, nei labai jautri skausmui. Tik 7-tą mėnesį

as taipat už depiliatoriu,tas skausmas tai nieko ,pirma kart skaudžiau
nors ji tik pora menesiu turiu,bučiau patenkinta, bet nesuprantu ,kad tie plaukeliai jau po poros dienu kiti lenda
ar jums taip yra? nes taip tai išeina kad depiliuot reikia kas 3-4 dienas.o kaip jums ??????????????

nors ji tik pora menesiu turiu,bučiau patenkinta, bet nesuprantu ,kad tie plaukeliai jau po poros dienu kiti lenda

QUOTE (goda @ 2004 05 05, 19:22) |
as turiu Philips su saldanciu priedu, bet man be to saldiklio net geriau. |
Vat mane labai domina tie su shaldymu! Kaip ten veikia, ar tikrai shaldo, ar mazhiau skauda? Papasakokit, prashau! Yra keik zhinau "Braun" ir "Philips", idomu kuri pirkt?

O vashku epiliuojant tai man mazhiau skauda, mazhiau autauga, 5 metus vashku tai darau, plauku tikrai 50% mazhiau ir jie silpnesni, nei buvo po skutimo peiliuku

Beje, kazhkada pasiskolinau ish drauges elektrini, bet jos buvo toks senesnio modelio - skausmas baisus! O dabar pabandzhiau su nauju Philipsu - visai pakenchiama pasirode. Taigi, nutariau, kad skiriasi tie naujesni ir pazhangesni

Niekaip nenusprendhziu koki ir ar pirkti elektirini depiliatoriu, patarkit!
Beje, gal yra kokiu nuskausminanchiu tepalu

paskaityk tema apie depiliacijas ten viskas parasyta
QUOTE (Laura_k @ 2004 05 14, 12:02) |
paskaityk tema apie depiliacijas ten viskas parasyta |
Nesupratau, o chia tema apie ka?

QUOTE (Eos @ 2004 05 05, 20:17) |
Ash irgi Philips turiu, bet man visai neskauda, netgi patinka depiliuotis kojas, gal ash kokia mazochiste? ![]() |
Tada gimdysi lengvai

Aš tai prie tų, kurioms neskauda
Sėdžiu sau, televizorių žiūriu ir depiliuojuosi
Man ir pirmąkart depiliuojant ne per labiausiai skaudėjo
vnž aš patenkinta

Sėdžiu sau, televizorių žiūriu ir depiliuojuosi

Man ir pirmąkart depiliuojant ne per labiausiai skaudėjo

vnž aš patenkinta

Va, vakar pradejau terorizuoti vyreli, kad skutimosi peiliuku duotu, tai sis neapsikente ir nusprende man gimtadienio dovana iteikti gerokai anksciau - padovanojo vakar epiliatoriu Philips Satin ice optma
Tikrai geras dalykelis
Sakiau, vyrui, kad vien del to lagaminelio buvo verta pirkti
O siaip - pirma karta bandziau blauzdu plaukelius "raveti", tai skauda, bet kenteti galima. Uztad oda net blizga is plikumo
Tiesa, po to koki pusvalandi perstejo oda, tai turiu Nivea po skutimosi pieneli raminanti - uztepiau, tai tiko
Ir dar labai patiko vienas antgalis - toks kaip svelni dilde - pylinguoja oda, nusveicia negyvas lasteles, be to - pries plaukeliu iauginejimus naudojamas. Tai jausmas kaip geras masaziukas 
Tai va - jau antra diena vyrui dekoju

Tai va - jau antra diena vyrui dekoju