Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

Ash bijau, kad labai skaudes.O jei jis dar ir zirzia... rolleyes.gif
Atsakyti
Skaitau jūsų atsiliepimus ir baisiai pavydžiu... Nes aš savąjį depiliatorių (Braun) pirkau prieš kokius 5 metus, tada dar visokių pričindalų nebuvo, tik roviklis, skirtas kojoms (taip parašyta instrukcijoj). Na, aš dar jį pritaikau ir rankoms, nes man nelabai aišku, kuo iš esmės skirtųsi kojų ir rankų rovimas. rolleyes.gif Sumokėjau už jį tada kokius 300 Lt - baisiai brangūs tada visi depiliatoriai buvo... blink.gif Bet net nesiruošiu jo pritaikyti bikini sričiai ar pažastims, nes man užtenka to skausmo, kurį patiriu depiliuodama kojas ir (ypač) rankas. Įtariu, kad turi būti kažkokie ypatingi rovikliai šioms delikačioms sritims? Apšvieskite mane... Dabar tiesiog nežinau, ar man paaukoti pinigėlių ir nusipirkti kitą depiliatorių, ar gražinti savo pažastis ir bikini kitais metodais, kaip dariau iki šiol (skustuvu ir depiliaciniais kremais). g.gif
Atsakyti
Šalinti plaukus su elektriniu depiliatoriumi galima tik su narkoze. Skausmas neapsakomas. Juokingiausia,kai reklamuoja depiliatorius : braukia per lygią odą graži mergičkia ir dar braukdama sugeba šypsotis smile.gif . Nesąmonė. O laiko kiek užima. Kol vieną koją beaikčiodama nusidepiliuoji,kitai jau nebeužtenka kantrybės. Beja,labai sunku nusiimti plaukelius nuo blauzdų užpakalinės dalies. blink.gif
O dėl depiliacijos vašku : ir greita ir patogu. Žinoma,po to užauga tiek pat plaukų. Nesamonė,jog sumažėja. Depiliuojuoi jau šeštus metus ir kad nors kiek. Nu sumažėjo gal 10 proc.
O mano elektrinis depiliatorius dulksta ant palangės.
Atsakyti
o ar po epiliacijos neatsiranda spuogeliu? beja, ar kas zinot kokio vasko galima butu nusipirkti bikini sriciai (depiliuotis namu salygomis)? dekinga busiu uz patarimus.
Atsakyti
Prieš savaitę įsigijau Philips Satinelle už 89 Lt. iš Senukų.
Nesu nei ypatingai plaukuota, nei labai jautri skausmui. Tik 7-tą mėnesį nestuke.gif . Išbandžiau - kojas ir pažastis- tik dilgčiojimas. Šiandien po dušo nusidepiliavau dar kartą - nieko nemalonaus, greitai ir geras rezultatas. Taigi aš už depiliatorių thumbup.gif
Atsakyti
as taipat už depiliatoriu,tas skausmas tai nieko ,pirma kart skaudžiau blink.gif
nors ji tik pora menesiu turiu,bučiau patenkinta, bet nesuprantu ,kad tie plaukeliai jau po poros dienu kiti lenda sad.gif ar jums taip yra? nes taip tai išeina kad depiliuot reikia kas 3-4 dienas.o kaip jums ??????????????
Atsakyti
QUOTE (goda @ 2004 05 05, 19:22)
as turiu Philips su saldanciu priedu, bet man be to saldiklio net geriau.

Vat mane labai domina tie su shaldymu! Kaip ten veikia, ar tikrai shaldo, ar mazhiau skauda? Papasakokit, prashau! Yra keik zhinau "Braun" ir "Philips", idomu kuri pirkt? g.gif
O vashku epiliuojant tai man mazhiau skauda, mazhiau autauga, 5 metus vashku tai darau, plauku tikrai 50% mazhiau ir jie silpnesni, nei buvo po skutimo peiliuku biggrin.gif . Bet manau kad ir su elektriniu turetu buti tas pats, nes juk rauna plaukelius su svoguneliu wink.gif . Iauginejimas beda ir vieno ir kito budo, bet jei po plauku shalinimo praejus 3 dienom (kai jau pradeda kaltis nauji) kelis kart gerai nushveiti kojas su pilingu - neiauga ir nebuna jokiu spuogeliu ir pan. smile.gif Tik knisa tai, kad vashku shalinant reikia laukti, kol vilna uzhaugs, kitaip ne visi plaukeliai ishsipesha. O kai reikia derinti su atostogom ir kitokiais nenumatytais atvejais, tai vargas... Plius visu koju plauku shalinimas kainuoja nuo 50 iki 100 Lt.
Beje, kazhkada pasiskolinau ish drauges elektrini, bet jos buvo toks senesnio modelio - skausmas baisus! O dabar pabandzhiau su nauju Philipsu - visai pakenchiama pasirode. Taigi, nutariau, kad skiriasi tie naujesni ir pazhangesni smile.gif . Ir baisiai idomu, kaip ten su tuo ledu? g.gif
Niekaip nenusprendhziu koki ir ar pirkti elektirini depiliatoriu, patarkit!

Beje, gal yra kokiu nuskausminanchiu tepalu g.gif ? Zhinau, kad yra po depiliacijos visokiu, bet po yra po, svarbiausia PER wink.gif . Nugi turetu buti g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChikuRaku: 14 gegužės 2004 - 11:57
paskaityk tema apie depiliacijas ten viskas parasyta
Atsakyti
QUOTE (Laura_k @ 2004 05 14, 12:02)
paskaityk tema apie depiliacijas ten viskas parasyta

Nesupratau, o chia tema apie ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Eos @ 2004 05 05, 20:17)
Ash irgi Philips turiu, bet man visai neskauda, netgi patinka depiliuotis kojas, gal ash kokia mazochiste? smile.gif

Tada gimdysi lengvai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai prie tų, kurioms neskauda tongue.gif
Sėdžiu sau, televizorių žiūriu ir depiliuojuosi laugh.gif
Man ir pirmąkart depiliuojant ne per labiausiai skaudėjo biggrin.gif
vnž aš patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Va, vakar pradejau terorizuoti vyreli, kad skutimosi peiliuku duotu, tai sis neapsikente ir nusprende man gimtadienio dovana iteikti gerokai anksciau - padovanojo vakar epiliatoriu Philips Satin ice optma clap.gif Tikrai geras dalykelis thumbup.gif Sakiau, vyrui, kad vien del to lagaminelio buvo verta pirkti laugh.gif laugh.gif laugh.gif O siaip - pirma karta bandziau blauzdu plaukelius "raveti", tai skauda, bet kenteti galima. Uztad oda net blizga is plikumo laugh.gif Tiesa, po to koki pusvalandi perstejo oda, tai turiu Nivea po skutimosi pieneli raminanti - uztepiau, tai tiko biggrin.gif Ir dar labai patiko vienas antgalis - toks kaip svelni dilde - pylinguoja oda, nusveicia negyvas lasteles, be to - pries plaukeliu iauginejimus naudojamas. Tai jausmas kaip geras masaziukas tongue.gif
Tai va - jau antra diena vyrui dekoju laugh.gif
Atsakyti