Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

blink.gif blink.gif blink.gif ash nesveika mazochiste
Atsakyti
Privalumai? Trumpiau ir stipriau rėki laugh.gif
Jei rimtai, tai įpratus- neskauda. Aš tai naudojuosi "Philips Satinelle Sensitive" "visur"..Skaudžiausia man - rankų depilaicija.
Atsakyti
Rasma, o kiek tas tavo depiliatorius kainuoja neatsimeni? Turiu toki pat noreciau parduot, bet kainos neatsimenu doh.gif Bandziau as pora kartu nusiskust, bet kur tau, tokio skausmo nepakeliau blink.gif huh.gif tad man arciau sirdies paprastas skustuvas cool.gif dar kazkaip noretusi ta Veeta isbandyt, bet net neisivaizduoju kada as ji pasimsiu (tai tada jau ne kavke bus o + brendziukas tongue.gif uz tavo kantrybe)
Atsakyti
Oi, esu kantrumo pavyzdys wink.gif Rimtai sakau. Kada galėsi, tada paimsi wink.gif
Nepamenu kainos, bet nemaža buvo..Vis dėl to savo diletantiško pasisakymo nerašysiu, teks tikslintis parduotuvėje wink.gif
Ai tiesa, nepergyvenk, užteks kavkės, aš visai negeriu..na, gal labai labai retai, kad net jau nebepamenu smile.gif
Atsakyti
Rasma tai kaip tik prisiminsi tongue.gif dabar visi geria kava su brendziu laugh.gif tongue.gif mados reikalas o ne skonio laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 05 05, 20:46)
Skaudžiausia man - rankų depilaicija.

Bliamba... O jus ka, ir rankas depiliuojat?! Iki peciu ar kaip? Net apsiziurejau - nu yra tokie mikroplaukeliai, a juos ka, irgi pest reikia? O as kojas su vasku depiliuoju, tai kosmetologe ne karto nepasiule ranku pest - kaip cia yr? blink.gif
Atsakyti
Nebe nesciuke, tas VEET- ne ka geresnis uzh peiliukus. Kai pamaciau reklama, kad atseit kojos grazhiai atrodo daugiau nei savaite- nulekiau ir nusiprikau ta krema ir putas. Tas pats b***s, tik kitoj rankoj blink.gif ( atsiprashau, uzh ishsireishkima). Ne velnio! Tie plaukai jau antra diena po depiliacijos pradeda augt. Be to, ir oda dirgina, jis tinka tik pazhastims ir kojoms. Vienzho man nepatiko nei kremas, nei putos. Kadangi neturiu tokio egzekucijos instrumento kaip Jus- vaikshtau pas kosmetologe kaip Noa ir plaukus shalinu vashku. smile.gif
Atsakyti
Vega, o kaip daznai reikia eit pas kosmetologa ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 05 06, 08:06)
Vega, o kaip daznai reikia eit pas kosmetologa ir kokia kaina?

Ash einu pas kosmetologe kas 3-4 savaites. Kainos svyruoja nuo 35-50lt, priklausomai nuo salono, kur procedura darau. Kol kas man plauku shalinimas vashku- optimaliausias variantas. Noreciau kada nors pabandyti depiliacija vashku namu saalygomis, bet dar neprisiruoshiau. wink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 05 05, 22:08)
Bliamba... O jus ka, ir rankas depiliuojat?! Iki peciu ar kaip? Net apsiziurejau - nu yra tokie mikroplaukeliai, a juos ka, irgi pest reikia? O as kojas su vasku depiliuoju, tai kosmetologe ne karto nepasiule ranku pest - kaip cia yr? blink.gif

Vajezau, kad pas amen kojos tokios plikos butu kaip rankos, net su lupa nieko neizvelgsi...Paveldejau ish mamaytes dailias rankytes rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Viskas pirksiu depiliatoriu dėkoju supratau, kad viskas okei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 05 06, 09:11)
Ash einu pas kosmetologe kas 3-4 savaites. Kainos svyruoja nuo 35-50lt, priklausomai nuo salono, kur procedura darau. Kol kas man plauku shalinimas vashku- optimaliausias variantas. Noreciau kada nors pabandyti depiliacija vashku namu saalygomis, bet dar neprisiruoshiau. wink.gif smile.gif

Hm.... jei karta i menesi moket 50 lt, tai nauja depiliatoriu galima jau po dvieju menesiu nusipirkt. Va senukuose buvo akcija (gal dar tebera, paskutiniam kataloge maciau), Philipsas Satinelle 89 Lt. Labai geras daiktas uz labai gera kaina. O maximoj tas pac 125 lt...
As depiliuojuosi viska: kojas, rankas, pazastis, bikini (tik jau pati tarpukoji nusiskutu), skausmo kaip ir nejauciu, tik malonuma ir dziaugsma lygia ir grazia oda wink.gif
Atsakyti