Mes irgi turėjom galančiuką, 92m. Buvau tikrai patenkinta, tik labai nelaimibga mašina buvo. Kiek kartų daužta jau net nebesuskaičiuoju.
Pirkom pigiau, nes priekis buvo daužtas ir nedatvarkytas, geriau apžiūrėję pamatėm, kad jau ir užpakalis buvęs daužtas. O tada prasidėjo: maniškis prikiu kabino golfą, man autostradoj įlėkė į užpakalį, paskui moteriškaitė sankryžoj atbulinką įsijungus įlėkė į priekį... ir žinau kad dar kažkas buvo tik nebepamenu. Visą šitą vainikavo fūra... Čia jau aš pasistengiau
Iš minusų, buvo tas, kad kompas buvo keistas, jo sureguliuoti vis neišeidavo tai jau benzo rijo
legendas apie tai galima kurti
o didžiausias minusas: dalys deficitas. Mums kai kelis kart reikejo priekio daliu (juosta po farom, buferiai) ilgai ir nuobodžiai ieškodavom. O jei randi tai, kad užgiedos kaina... Keleivio prieky stiklą buvo išdaužę, tai kiek mes jo ieskojom... mūsū langai rudo atspalvio buvo, tai tokio taip ir neradom, melsvą įdėjom... o daba stovi nabagytė garaže niekam nereikalinga, nebesuremontuosim jau jos. tik va kur deti? i metalo lauza kazkaip gaila, labai jau man ji miela buvo
o ir gaila, juk salonas veliuras, visa elektra... net nežinau ko gailiu
labai jau ji smagiai lėkė
o į šrotą atiduoti jau turbūt per sena. žodžiu bėda nelaimė
gal kam kokių dalių reikia
92m, 2l, hečbekas, žalias perlamutras.
o jau kaip tie naujesni rykliukai gerai atrodo.... ui