Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo celiulito nestumo metu

QUOTE(Žvėriukė @ 2008 05 21, 08:10)
drinks_cheers.gif tikrai beprasmiska....nes daugumai moteru butent nestumo metu jis atsiranda, nes gi hormonai siauteja  mirksiukas.gif  Gali tept tais kremais kiek tik nori, rezultato bus 0...gal geriau jau susirupint strijomis g.gif

o nuo striju isvis nieko nera israsta doh.gif jei jau atsirado tai viskas, tada nebent lazeriu galima jas siek tiek isbalint, bet ir tai ne 100% efektas... doh.gif

uztai as saziningai visa nestuma tepliojuosi pilva po kelis kart per diena kremais, aliejais, kad bent kiek odos tamprumas pageretu, gal neatsiras tos bjaurasties,,,,
Atsakyti
as irgi tepliojuosi visokiais kremais, netgi kartais prisiruosiu karstam-saltam dusui, o as tokios proceduros taip nekenciu doh.gif
Atsakyti
Galima jo naudot ar negalima- bet tai bereikalingas pinigų švaistymas nes į neštumo pabaigą (ypač), dėl pakitusių hormonų jo vistiek bus, ir čia žiauriausia dalis, BET...juk nėra to blogo, kas neišeitų į gerą biggrin.gif - po gimdmo jis smarkiai ima mažėti, ir kas iki nėštumo jo neturėjo, po pusmečio ar net ankščiau, manyčiau, jau turėtų idealiais kojytes biggrin.gif Gal kiekvienai skirtingai, bet tiek ant savęs tiek ant kitų draugių pastebėjau kad celiulitas nėštumo metu- labai laikinas dalykas rolleyes.gif
Iškart pagimdžius nusipirkau net keturis AVON anticeliulitio kremo flakonus. Man kojos atrodė žiauriai, tai išleidau tiem kremam krūvą pinigų ir... netrukus po to aš juos atidaviau, nes pasirodė kažkoks š...., blogai susigeriantis, kiekvieną kart maudantis nuo to kremo pilna "suvelu" nusitrina (kaip kokio purvo) ir pan. Tai nenaudojau nieko. Bet va- praėjo pusmetis- ir turiu kojas tokias kokias turėjau iki nėštumo (gal tik raumenys apnykę, dėl mankštos stokos...). Taip kad- DONT WORRY- laikinas dalykas, truputį optimizmo ir viskas bus OK didis.gif
Atsakyti
kai laukiausi tepdavau kremu nuo strijų iš AVON man padėjo nes ant pilvo nei vienos strijų žymelės, o va krūtinę mažiau tepiai nes galvojau, kad nedidėja biggrin.gif tai ir atsirado, nors ir prieš nėštumą svėriau 48 o nėštumo metu daugiausiai 64kg bet strijų neatsirado, nes kai pagalvoju tai kūno formos keitėsi labai. Tai va nž kaip būtų ar toks pat efektas jei nebūčiau kremo naudojus, bet mano pažįstama tai aliejuku pilvą tepa
Atsakyti
Nei nėščiosioms, nei maitinančioms tokie kremai nerekomenduojami... O gaila - mano kojos ir užpakalis atrodo apgailėtinai, nedėviu net sijono sad.gif tik viliuosi, kad tai nutiko dėl hormonų ir, kad jiems susitvarkius po truputį viskas stos į savo vėžes...
Atsakyti

ryšys labai paprastas - tuose kremuose yra tamtikrų medžiagų, kurios glai ne tik sukelti alergija gimusiam leliukui, bet ir pakenkti dar esant pilve pas mamą. siūlyčiau, kaip kažkuri narė ir rašė, pradėti aktyviau gyventi ir maitintis subalansuotai - pamatysi nebeliks ir celiulito biggrin.gif .

QUOTE(ingusiaa @ 2007 03 23, 14:30)
as is pat pradziu pradejau naudot AVOn kremuka nuo striju ir celiulito... toks 2in1. Bet mane forume isgasdino, kad negalima...tai nebenaudoju, bet vistiek nelabai suprantu koks rysys tarp celiulito ir leliuko...  g.gif

Atsakyti
Aš pasikonsultavau su gine dėl strijų, tai ji sakė kad nuo strijų nėra kremo, jei genuose taip "duota" tai ir atsiras jų g.gif Bet parekomendavo kremą kuris tikrai labai geras, ir nekenkia leliukui bigsmile.gif Oda pasidaro elastinga ir maloniai kvepia nestuke.gif
Atsakyti
Keista daktarė, sako kad kremų apsaugančių nuo strijų nėra, bet vistiek rekomenduoja teptis kažkokiu ... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(dyncexxx @ 2007 04 12, 13:40)
Naudojau Geomar , toks saldantis eurokos yra, gal sumazet ir nesumazejo bet daugiau tikrai neatsirado cel.

jo as sita irgi naudoju drinks_cheers.gif bet as tik slaunis tepu. o pilva su paprastu drekinamuoju kuno losjonu thumbup.gif
Atsakyti
As kai nestuke.gif buvau nuo celiulito kazkaip bijojau tepti, dabar jau tepliojuos i valias, idomu ar bus koks rezultatas, turbut be sporto niekaip 4u.gif
Atsakyti
www.weleda.lt kremas nuo celiulito nepakenktu - ten viskas naturalu

http://www.weleda.lt...c...&prod_id=36
Atsakyti
taukmedžio sviestas labai gerai nuo strijų ir celiulito. Ir kūdikėlio odytei labai tinka.
http://www.natures-l...viestmedis.html
Atsakyti