Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(M.K. @ 2015 03 12, 10:24)

M.K., 12 Kov 2015 - 10:24, parašė:

M.K., 12 Kov 2015 - 10:24, parašė:

o tai pastojo žmona ir taip sužinojai apie keturis kanalus???ar tikrinaisi tiesiog

o tai pastojo žmona ir taip sužinojai apie keturis kanalus???ar tikrinaisi tiesiog

Tikrinausi. Tris kartus po pirmos procedūros. Pradžioj gyvūnėlių mažėjo, bet per trečią kartą jų buvo jau daugiau. blink.gif Sakė, kad 'rezerviniai' latakai prasiplėtė. Teko kartot. Taip kad mano epopėja vietoj 2 mėn užtruko visą pusmetį. Šiaip su papildomais latakais lyg ir nėra labai retas atvejis, va su 4 tai jau tikra egzotika. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(K.P. @ 2015 03 12, 12:05)

K.P., 12 Kov 2015 - 12:05, parašė:

K.P., 12 Kov 2015 - 12:05, parašė:

Tikrinausi. Tris kartus po pirmos procedūros. Pradžioj gyvūnėlių mažėjo, bet per trečią kartą jų buvo jau daugiau.  blink.gif  Sakė, kad 'rezerviniai' latakai prasiplėtė. Teko kartot. Taip kad mano epopėja vietoj 2 mėn užtruko visą pusmetį. Šiaip su papildomais latakais lyg ir nėra labai retas atvejis, va su 4 tai jau tikra egzotika. blush2.gif

Tikrinausi. Tris kartus po pirmos procedūros. Pradžioj gyvūnėlių mažėjo, bet per trečią kartą jų buvo jau daugiau.  blink.gif  Sakė, kad 'rezerviniai' latakai prasiplėtė. Teko kartot. Taip kad mano epopėja vietoj 2 mėn užtruko visą pusmetį. Šiaip su papildomais latakais lyg ir nėra labai retas atvejis, va su 4 tai jau tikra egzotika. blush2.gif

mat koks vislus biggrin.gif nu reik tikėtis, kad tokių yra labai mažai ir MB nepatenka į jų sąrašą
Atsakyti
o aš nelabai tikiu ką jis čia peza wink.gif pasiskambinsim daktarui ir paklausim apie jo keturis latakus lens.gif
Atsakyti
mano vyras nusprende pasidaryti vazektomija,kadangi jau daugiau vaikuciu neplanuojam.turim po du berniukus kiekvienas ,is viso tris (po viena is pries tai buvusiu santykiu).nors man dar tik 30 o jam 34 daugiau vaikuciu nenoriu,nei as ,nei jisai,ir cia nekalbekit nesamoniu,kad per jauni ir panasiai. maziausiam dar tik trys men,ir maitinu mp,pastoti tikrai nenoriu,kt gerti taip pat negaliu,o prezervatyvai tikrai ne koks dziaugsmas,tikra nesamone.cia tie pasisakymai ,kad kenkia sveikatai ir ,kad negalima atstatyti po to vaisingumo,yra visiskas briedas.
yra dar vienas budas,taciau jis paplites indijoje,vadinasi RISUG,100 procentu patikimas,tik kad niekaip i europa neatkeliauja,nes labai pigus,manau kontraceptiku kompanijos tam kisa koja. blink.gif
taigi vyrai,kurie nenori darytis vazektomijos,ir mano,kad nestumas,tik moteru problema,arba abortas yra moters reikalas,mazdaug,eik ir susitvarkyk,siulau,darytis vazektomijaarba taupyti pinigelius ir lekti i thumbup.gif indija,darytis RISUG
Atsakyti
arba jie nėra tikri, kad liks su ta moterim. Ir palieka jai saugotis, abortuotis...
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2015 03 13, 20:57)

Ocean Sun, 13 Kov 2015 - 20:57, parašė:

Ocean Sun, 13 Kov 2015 - 20:57, parašė:

o aš nelabai tikiu ką jis čia peza  wink.gif  pasiskambinsim daktarui ir paklausim apie jo keturis latakus  lens.gif

o aš nelabai tikiu ką jis čia peza  wink.gif  pasiskambinsim daktarui ir paklausim apie jo keturis latakus  lens.gif

Telefoną duot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 03 16, 11:12)

M.K., 16 Kov 2015 - 11:12, parašė:

M.K., 16 Kov 2015 - 11:12, parašė:

arba jie nėra tikri, kad liks su ta moterim. Ir palieka jai saugotis, abortuotis...

o kuo likimas ar nelikimas su moterimi itakoja vaikus. Jie po skyrybu niekur nedingsta.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2015 03 17, 11:09)

Bekasė, 17 Kov 2015 - 11:09, parašė:

Bekasė, 17 Kov 2015 - 11:09, parašė:

o kuo likimas ar nelikimas su moterimi itakoja vaikus. Jie po skyrybu niekur nedingsta.

vienas vyrų argumentų nesidaryti-o jei su nauja moterim norėsis dar vaikų. jie kažkaip primiršta senuosius vaikus.
Atsakyti
gal kas žino atvėjį, kai ši procedura atnešė siurprizų? t.y ir poo 3 mėn vis dėl to "užtaisė" vaiką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miketukas1: 18 kovo 2015 - 10:48
na, mes beveik du mėn nesisaugom, ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miketukas1 @ 2015 03 18, 10:48)

Miketukas1, 18 Kov 2015 - 10:48, parašė:

Miketukas1, 18 Kov 2015 - 10:48, parašė:

gal kas žino atvėjį, kai ši procedura atnešė siurprizų?  t.y  ir poo 3 mėn vis dėl to  "užtaisė" vaiką?

gal kas žino atvėjį, kai ši procedura atnešė siurprizų?  t.y  ir poo 3 mėn vis dėl to  "užtaisė" vaiką?

http://www.babycente...;sortFieldName=
Atsakyti
o gal kas papasakos, ka gydytojai pasakoja apie salutinius poveikius? apie kapseliu tempima?
Atsakyti